در راستای عملیاتی سازی همکاریهای مشترک
تفاهمنامه اجرایی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بخش سلامت و آموزش پزشکی آستان مقدس امام حسین (ع) امضا شد
تفاهمنامه اجرایی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بخش سلامت و آموزش پزشکی آستان مقدس امام حسین (ع) به منظور تسهیل و عملیاتی سازی همکاریهای آموزشی، پژوهشی و خدمات درمانی به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بینالملل، این تفاهمنامه شنبه 6 آذر 1400 در جریان نشستی با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه، دکتر محمدحسین آیتی، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر ستار جبار الساعدی، رئیس بخش سلامت و آموزش پزشکی آستان مقدس امام حسین (ع) و هیأت همراه، دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر سید احمدرضا خاتونآبادی، رئیس دانشکده توانبخشی، دکتر نیما رضایی، دکتر سیامک بشردوست و دکتر خاطره سیلانی، معاونان بینالملل دانشکدههای پزشکی، توانبخشی و پرستاری و مامایی امضا شد.
در آغاز، دکتر قناعتی ضمن خوشامدگویی به رئیس بخش سلامت و آموزش پزشکی آستان مقدس امام حسین (ع) و هیأت همراه، این دیدار را شروعی برای همکاریهای گستردهتر میان طرفین دانست.
وی با اشاره به سفر هیأت دانشگاه طی 10 روز گذشته به عراق و بازدید از پروژه در حال ساخت شعبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلا (دانشگاه پزشکی سبطین) و توافقات انجام شده در این باره، اظهار داشت: این سفر زمینه حضور هیأت عراقی در دانشگاه را فراهم کرد و امروز بسیار خرسندیم که طرفین به یک برنامه استراتژیک در حوزههای آموزش پزشکی، همکاریهای پژوهشی و خدمات درمانی دست یافتهاند.
سپس دکتر ستار جبار الساعدی، رئیس بخش سلامت و آموزش پزشکی آستان مقدس امام حسین (ع) نیز با بیان اینکه در طول سه سال گذشته تفاهمنامههایی میان دو مجموعه به امضاء رسیده است، گفت: این تفاهمنامهها در حیطههای مختلفی از جمله آموزش و خدمات پزشکی منعقد شده و هدف ما از این سفر و حضور در دانشگاه علوم پزشکی تهران رساندن این توافقات به مرحله عملیاتی است.
وی با تأکید بر علاقهمندی و نیاز دو طرف برای گسترش همکاریهای مشترک، ابراز امیدواری کرد با تعیین جدول زمانبندی، همکاریها با سرعت بیشتری پیش برود.
در ادامه، دکتر آیتی، معاون بینالملل دانشگاه به تشریح جزییات تفاهمنامه همکاری و مراحل اجرایی آن پرداخت و گفت: در طول سه سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی تهران تلاش کرد تا شعبهای در کربلا تأسیس کند و این مجموعه امروز با نام سبطین مراحل پایانی احداث را پشت سر میگذارد.
وی افزود: در جریان مذاکرات انجام شده طرفین در خصوص گسترش دامنه همکاریها به توافق رسیدند و مقرر شد شعبه کربلا با سه رشته پزشکی، پرستاری و فیزیوتراپی فعالیت خود را آغاز کند.
دکتر آیتی با بیان اینکه در تلاش برای توسعه همکاریهای پژوهشی در حوزههای مختلف هستیم، گفت: همچنین ارائه خدمات پزشکی، برگزاری دورههای کوتاهمدت و برنامههای فلوشیپ نیز در ذیل این تفاهمنامه اجرایی دیده شده است.
وی گسترش همکاریها در زمینههای مختلف، تعیین جدول زمانی برای اجرای برنامهها و مشخص شدن نقش دانشگاه علوم پزشکی تهران و بخش سلامت و آموزش پزشکی آستان مقدس امام حسین (ع) در فیلدهای مختلف را از مهمترین ویژگیها این تفاهمنامه دانست.
دکتر آیتی همچنین به هماهنگیها و مذاکرات انجام شده در سطح گروههای آموزشی و واحدهای مختلف دانشگاه برای پیشبرد توافقات طرفین اشاره کرد و اظهار داشت: پیشنویس تفاهمنامه اجرایی پس از آمادهسازی در اختیار طرف عراقی قرار گرفت و اصلاحات لازم انجام شد.
معاون بینالملل دانشگاه یادآور شد: در راستای پیشبرد برنامههای مربوط به شعبه دانشگاه در کربلا، دکتر علی جاسم هاشم الساعدی به عنوان رئیس شعبه تعیین و مقرر شد که کمیته عالی مشتمل بر سه عضو از هر طرف مسائل عملیاتی برای به اتمام رساندن، تأسیس و ادامه فعالیت شعبه در کربلا را رصد کنند.
در بخش بعدی این نشست سایر حاضران به معرفی خود پرداختند و زمینههای موجود برای همکاریهای آتی را تشریح کردند.
توضیح اینکه تفاهمنامه یادشده در پایان به امضا دکتر قناعتی و دکتر جبار الساعدی رسید.
نظر دهید