اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/07/11 - 18:26
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2973
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

دومین نشست مشترک روسا و معاونین آموزشی کلان منطقه 10 آمایشی با معاونت آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد

روسا و معاونین آموزشی کلان منطقه 10 آمایشی، به ارائه گزارش‌های خود از فعالیت‌های انجام‌شده در زمینه مأموریت‌های ویژه و بسته‌های تحول و نوآوری به معاونت آموزشی وزارت بهداشت پرداختند.

گالری عکس
در دومین نشست روسا و معاونین آموزشی کلان منطقه 10 آمایشی که روز یکشنبه 11 مهر سال 95 در سالن اجلاس ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد، دکتر جلیلی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بابیان این‌که این دانشگاه به‌عنوان دبیرخانه کلان منطقه 10، هماهنگ کننده فعالیت‌های انجام‌شده در این کلان منطقه است گفت: در این جلسه، گزارش‌های همه دانشگاه‌ها ارائه شد و هرکدام از دانشگاه‌ها چه در حوزه مأموریت‌های ویژه و چه در حوزه بسته‌های تحول و نوآوری به ارائه فعالیت‌ها و عملکرد خود پرداختند. در پایان هر گزارش نیز بازخوردهای معاونت آموزشی وزارت بهداشت و مدیران آن حوزه در خصوص هریک از گزارش‌های ارائه شد.
وی با ارائه گزارش دانشگاه علوم پزشکی تهران شامل سه مأموریت ویژه و بسته‌های تحول و نوآوری گفت: مأموریت‌های ویژه دانشگاه شامل توسعه دانش طب سالمندی، توسعه دانش پزشکی هسته ای و توسعه دانش اخلاق حرفه ای است که متولیانی برای هرکدام از این مأموریت ها تعیین و سند مربوط به هریک از مأموریت ها تدوین شده است.

فعالیت‌های گسترده دانشگاه در ایجاد گفتمان تحول و نوآوری
در گزارش دانشگاه علوم پزشکی تهران دکتر جلیلی به فعالیت‌های گسترده دانشگاه برای ایجاد گفتمان تحول و نوآوری و ترجمان بسته ها اشاره کرد و در ادامه به ارائه عملکرد دانشگاه در بحث اعتباربخشی موسسات و بیمارستان های آموزشی پرداخت. همچنین در رابطه با بسته حرکت به سوی دانشگاه‌های نسل سوم، گزارشی در موردعملکرد سه ساله از وضعیت طرح های ارتباط با صنعت دانشگاه و توسعه آموزش مجازی ارائه کرد.
معاون آموزشی دانشگاه، در رابطه با عملکرد دانشگاه در حوزه فعالیت‌های بین الملل گفت: از 570 دانشجوی خارجی که جذب تحصیل در دانشگاه شده اند، 398 تن دانشجوی دوره کارشناسی ( Undergraduate ) و 185 تن دانشجوی دوره دکترا و تحصیلات تکمیلی (Postgraduate) هستند.  
وی افزود: در بحث نظام ارزیابی، علاوه بر برگزاری آزمون های جامع علوم پایه و پیش کارورزی و صلاحیت بالینی، مهمترین اقدام دانشگاه راه¬اندازی مرکز جامع آزمون بود که شهریور امسال برای انجام آزمون های بورد تخصصی برای نخستین بار مورد بهره برداری قرار گرفت. همچنین انجام مصاحبه های PhD را با همکاری سایر دانشگاه‌ها پیش بردیم که تجربه خوبی برای دانشگاه‌های منطقه و کشور بود.

ساختار و ماهیت متفاوت کلان منطقه 10
در بخشی دیگر از این جلسه، دکتر جعفریان رییس دانشگاه گفت: بسیاری از اقداماتی که در دانشگاه‌های کشور رخ می دهد، از دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شده و گسترش یافته است. در این میان امیدواریم فعالیت‌هایی که در حوزه بین الملل دانشگاه به انجام رسیده است، در دیگر دانشگاه‌ها نیز گسترش یابد.
وی دستاوردهای دانشگاه در حوزه بین الملل را کاری دشوار دانست و گفت: با توجه به ظرفیت هایی که در منطقه وجود دارد، جذب 570 دانشجوی خارجی در دانشگاه، رقم قابل توجهی نیست ولی برای رسیدن به همین رقم چالش های متعددی طی شده است.
دکتر جعفریان، کلان منطقه 10 را دارای ویژگی‌های کاملاً متفاوت با سایر مناطق دانست و گفت: با توجه به سه دانشگاه بزرگ این کلان منطقه و همچنین وجود دانشگاه‌های علوم پزشکی ارتش و بقیه‌الله (عج) که ویژگی‌های خاص خود را دارند، ساختار این کلان منطقه و ماهیت آن کاملاً متفاوت از سایر مناطق است.
رییس دانشگاه با معرفی دکتر فتوحی به‌عنوان دبیر شورای کلان منطقه 10 گفت: به جزء بحث آموزش که متولی آن دکتر جلیلی است، بحث‌هایی مانند بهداشت و درمان شهر تهران وجود دارد که مربوط به‌کل مسائل منطقه است و هماهنگی آن به عهده دکتر فتوحی است. در این میان توجه به ماهیت ویژه کلان منطقه 10 و یافتن مدل‌های دیگری برای هم‌افزایی دانشگاه‌ها، ضروری است.

پیگیری جدی معاونت آموزشی وزارت بهداشت در بحث آمایش سرزمین
در ادامه این جلسه، دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت، گزارش‌های ارائه‌شده دانشگاه‌های کلان منطقه 10 را مثبت و مطلوب ارزیابی کرد و گفت: وزارت بهداشت به‌خصوص در حوزه آموزش، بحث آمایش سرزمین را که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است، بسیار جدی دنبال می‌کند. در این میان، منطقه 10 آمایشی ازنظر دانشگاه‌های که در آن قرار دارند، بزرگ‌ترین منطقه آمایشی است
وی با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان دبیرخانه کلان منطقه 10،  این دانشگاه را آغازگر بسیاری از فعالیت‌ها ازجمله اقدامات انجام‌شده در حوزه اخلاق پزشکی و بسته اعتباربخشی بین‌المللی خواند و بر نقش ملی این دانشگاه تأکید کرد.
دکتر لاریجانی بابیان این‌که تقریباً با تمام مناطق آمایشی جلسات مشترکی برگزار کرده‌ایم گفت: جلسات اولیه ما در کل کشور به اتمام رسیده است و در حال حاضر دوره دوم این جلسات با روسا و معاونین آموزشی دانشگاه‌های مناطق مختلف در حال برگزاری است. در دوره جدید، یک تا دو روز پیش از برگزاری جلسه، مدیران وزارت بهداشت، دانشگاه‌ها را موردبررسی قرار می‌دهند و نشست‌های تخصصی عمیق‌تری را برگزار می‌کنند تا فعالیت‌های دانشگاه‌ها را در مناطق مختلف ببینند. به‌طوری‌که در روز گذشته، حدود شش هیئت به دانشگاه‌های مختلف رفتند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در پایان افزود: امروز دانشگاه‌ها فعالیت خود را در چارچوب برنامه تحول گزارش دادند و با فیدبکی که از این گزارش‌های دریافت کردیم، تلاش می‌کنیم تا دانشگاه‌ها از یکدیگر ایده‌های خوب را بگیرند و این ایده‌های خوب را کشوری کنیم. در این میان، نقطه نظرات خود را در رابطه با پیشرفت کار، به مسئولین دانشگاه‌ها اعلام می‌کنیم.   
خبرنگار: زهرا صادقی
عکاس: جمشید ربیعی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 63036
تهیه کننده: