اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/04/30 - 17:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4425
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

با حضور رییس دانشگاه نشست شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی دانشگاه برگزار شد

دکتر کریمی: باید از کارهای بی‌محتوا در حوزه‌های مختلف و برگزاری مراسم و جشنواره‌های کم اثر به‌شدت پرهیز کنیم

در نشست شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی دانشگاه تغییر محل برگزاری اردوهای جهادی از شهرستان‌ها به استان تهران و عملکرد ستاد اقامه نماز موردبررسی قرار گرفت.

گالری عکس
در این نشست که بعدازظهر شنبه 30 تیر 97 در سالن شورای دانشگاه تشکیل شد، ابتدا نمایندگان انجمن اسلامی در سخنان پیش از دستور خواستار حمایت بیشتر از فعالیت‌های انجمن اسلامی، به رسمیت شناخته شدن فعالیت‌های این انجمن در دانشکده‌ها و رفع مشکل نشریات شدند.
سپس دکتر رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه، به بخشنامه وزارت بهداشت درخصوص نحوه برگزاری اردوهای جهادی اشاره کرد و گفت: ازاین‌پس محل برگزاری اردوهای جهادی از شهرستان‌ها به مناطق محروم استان تهران تغییر می‌یابد چراکه جمعیت بسیاری در حاشیه شهر تهران زندگی می‌کنند که متناسب با نیاز آنان ارائه خدمت صورت نمی‌گیرد.
وی بر ارتقا کیفیت اردوهای جهادی تأکید کرد و گفت: آنچه در برگزاری اردوها اهمیت دارد افزایش اثربخشی آن است لذا در حال پیگیری هستیم که اردوها به‌صورت مشترک با دانشگاه تهران برگزار شود تا مسائل فنی مناطق محروم نیز مورد رسیدگی قرار گیرد.
معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر فعال‌سازی شورای فرهنگی بیمارستان‌ها، به فعالیت‌های ستاد اقامه نماز اشاره کرد و گفت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در انتخاب ائمه جماعات تلاش بسیاری دارد. همچنین درزمینهٔ تجهیز و زیباسازی فضای نمازخانه‌ها اقدامات بسیاری صورت گرفته است.
مسئول بسیج دانشجویی نیز به بیان نتایج مؤثر اردوهای جهادی در شهرستان‌ها پرداخت و گفت: نتیجه فعالیت اردوهای جهادی در 5 سال اخیر منجر به احداث 3 مدرسه، 3 مسجد و آب‌رسانی به 19 روستا شده است. همچنین حدود 10 هزار ویزیت عمومی و در همین حدود ویزیت دندانپزشکی انجام‌شده است.
وی همچنین خواستار تداوم برگزاری اردوهای جهادی در شهرستان‌ها شد.
در ادامه هریک از اعضای شورا به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

تاکید بر مدیریت هزینه ها
دکتر کریمی رییس دانشگاه نیز در جمع‌بندی مباحث مطرح‌شده، با تأکید براینکه محیط دانشگاه نباید امنیتی و بسته باشد گفت: دانشجویان این دانشگاه همه عضو خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند و خط قرمز ها را به خوبی می شناسند و باید آزادانه به فعالیت‌های اجتماعی فرهنگی بپردازند.
دکتر کریمی با اشاره به برگزاری اردوهای جهادی آن را اقدامی ارزشمند دانست و گفت: پیش از اینکه به فکر کمک به مردم باشیم باید ابتدا به خودمان کمک کنیم تا انسانی شویم که به درد جامعه بخورد؛  تصمیمات منطقی و عاقلانه بگیرد و با ایجاد جاذبه در رفتارمان، افراد جذب دین و نظام شوند.
رییس دانشگاه بابیان اینکه دانشگاه‌ها و بیمارستان‌های شهرستان‌ها به‌مراتب شرایط بهتری از دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان‌های آن دارند افزود: اگر به دنبال کمک به محرومین هستید هیچ جا نیازمندتر از خوابگاه‌ها، دانشکده‌هایی که در کوچه‌پس‌کوچه‌ها قرار گرفتند  و بیمارستان‌های دانشگاه نیست.
وی افزود: بسیاری از هزینه‌هایی که در شهرستان‌ها انجام شده، اثربخشی لازم را ندارد درحالی‌که بیمارستان‌های امام خمینی، شریعتی و مرکز طبی و سایر بیمارستان‌های دانشگاه با محرومیت مواجه هستند.
دکتر کریمی با تأکید براینکه با هزینه اضافی در دانشگاه مخالف هستم تصریح کرد: من به‌عنوان مسئولی که به‌اندازه سن شما دانشجویان، تجربه کارهای جهادی داوطلبانه دارد، احساس شمارا به‌خوبی درک می‌کنم اما در شرایط کنونی که دانشگاه با محدودیت منابع مواجه است  نمی‌توانیم هزینه مازادی داشته باشیم. لذا معتقدم باید از کارهای بی‌محتوا و کم اثر در حوزه‌های مختلف و برگزاری مراسم و جشنواره‌های کم محتوا به‌شدت پرهیز کنیم.
رییس دانشگاه اخلاقی‌ترین کار در شرایط موجود را پرداخت حقوق کارکنان دانست و گفت: پرستاران و کارکنان جز اقشار زحمتکش و پرتلاش جامعه هستند و حتی بسیاری از آنان از راه‌های دور می‌آیند تا به محل کار خود برسند لذا دانشگاه باید بتواند درجه اول حقوق آنان را پرداخت کند.
دکتر کریمی با اشاره به دغدغه‌های دانشجویان گفت: دانشجویان نخبه، دانشگاه علوم پزشکی تهران را برای تحصیل خود انتخاب می‌کنند درحالی‌که این دانشگاه فضای فیزیکی مناسبی برای تحصیل آن‌ها در دانشکده‌ها و اقامت و زندگی آن‌ها در خوابگاه‌ها ندارد. آیا این دانشگاه دچار محرومیت نیست و نیاز به اقدام جهادی ندارد؟
وی بابیان اینکه جنوب شهر تهران به خدمات اولیه و کمک بیشتری نیاز دارد افزود: برگزاری اردوهای جهادی سرمایه اجتماعی ارزشمندی است که باید در جای مناسب صرف شود.
دکتر کریمی در پایان سخنان خود از اقدامات انجام‌شده در ستاد برگزاری نماز قدردانی کرد و گفت: از  روسا و مدیران واحدهای مختلف بیمارستانی که در رسیدگی به وضعیت نمازخانه‌ها تلاش خوبی داشتند تشکر می‌کنم.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: سید میثم عطری

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 78661
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی