اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1396/12/20 - 19:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4867
  • زمان مطالعه : 9 دقیقه

نشست پایان سال رییس دانشگاه با روسای دانشکده‌ها و قدردانی از تلاش‌های آنان/ دکتر کریمی: طرح مسائل باید همراه با ارائه راه‌حل باشد

در نشست رییس دانشگاه با روسای دانشکده‌ها، مسائل مهم آموزشی، پژوهشی، بین‌الملل دانشگاه موردبحث و بررسی قرار گرفت.

گالری عکس

در این نشست که روز یکشنبه 20اسفند 96 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد، دکتر کریمی ضمن عرض خسته نباشید به روسا و همکاران دانشکده‌ها گفت: سال 96 با همه خوبی‌ها و سختی‌هایش روبه پایان است و آرزو می‌کنم سال نو برای همکاران توأم باسعادت و سلامت و سربلندی باشد.
وی افزود: باید از روسای دانشکده‌ها که علاوه بر کار پژوهشی و آموزشی، بار اضافه مسئولیت را برعهده می‌گیرند تشکر کرد و این جلسه هم به همین منظور تشکیل‌شده است.
رییس دانشگاه، با تأکید بر تسهیل روابط معاونان دانشگاه با روسای دانشکده‌ها گفت: براین اساس روسای دانشکده‌ها نیز باید برای تقویت صمیمیت  بیشتر با اعضای هیات علمی و دانشجویان با استفاده از روش‌های گوناگون تلاش کنند و زمینه ترفیع و ارتقا همکاران را تسهیل نمایند.
وی افزود: در ترفیع اساتید سخت‌گیری نکنید و هرچه سریع‌تر عقب‌افتادگی‌ها را جبران کنید. درزمینهٔ ارتقا هم طبق ضوابط کارها را پیش ببرید و اگر در مواردی استادی پرونده کاملی دارد ولی به هر دلیلی ارتقا خود را پیگیری نمی‌کند روسای دانشکده‌ها پرونده آنان را به جریان بیندازند.
دکتر کریمی بر توجه روسای دانشکده‌ها به حوزه دانشجویی تأکید کرد و گفت: نباید گرفتاری‌های روزمره مانع توجه به حوزه دانشجویی شود می‌توان با رفتار پدرانه و ملاقات صمیمی با دانشجویان تاثیر عمیقی روی آنان گذاشت.
رییس دانشگاه یکی از برنامه‌های سال آینده خود را حضور در جلسات هیات رییسه دانشکده‌ها عنوان کرد و گفت: تصمیم دارم سال آینده در جلسات هیات رییسه دانشکده‌ها بی‌آنکه برنامه شما به هم بخورد شرکت کنم تا ضمن اطلاع از مسائل دانشکده‌ها به رفع آنها رسیدگی کنم.
وی با تأکید بر، به‌روزرسانی اخبار، آمار و اطلاعات سایت دانشگاه گفت: از دکتر زراعتی در طراحی سایت جدید تشکر می‌کنم و مجدداً تأکید می‌کنم اخبار و اطلاعات سایت باید به‌روز شود و دانشکده‌ها در این زمینه فعال‌تر شوند.

الزامات معاونت‌های دانشگاه

سپس دکتر بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، به بررسی وضعیت مالی دانشکده‌ها پرداخت و گفت: روسای دانشکده‌ها باوجود تنگناهای منابع مالی و فیزیکی همراهی خوبی با دانشگاه داشتند که جا دارد از آنان تشکر کنم.
وی افزود: ازنظر فضای فیزیکی دانشکده‌های دانشگاه  مشکلات بسیاری دارند این درحالی است که 90 درصد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از فضای استاندارد برخوردارند ولی دانشکده‌های دانشگاه هنوز از این فضا محروم هستند.
دکتر بیگلر نحوه همکاری دانشکده‌ها با معاونت توسعه را در قالب تفاهم‌نامه‌های که ابتدای سال منعقد می‌شود عنوان کرد و گفت: این تفاهم‌نامه الزاماتی را برای طرفین ایجاد می‌کند که نسبت به تعهدات خود پایبند باشند. البته اگر دانشکده‌ای باوجود تلاش‌های بسیار نتواند به اهداف خود برسد سختگیری در این زمینه نخواهیم کرد.
وی بابیان اینکه درزمینهٔ  حقوق  و پرداخت‌های  اجتناب‌ناپذیر، به 100 درصد تعهدات دانشگاه عمل شده است افزود: امیدوارم سال 97 سرشار از منابع مالی باشد تا عقب‌ماندگی‌هایی که از سنوات گذشته باقی‌مانده پرداخت  و بخشی از دغدغه‌های همکاران برطرف شود.
در ادامه دکتر سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه، با اشاره به تعاملات مؤثر معاونت آموزشی با دانشکده‌ها گفت: درزمینهٔ موضوعات مربوط به اعضای هیات علمی با دانشکده‌ها تعاملات مکرری داریم. در اختیار گروه‌ها تن خواهی هرچند ناچیز گذاشته‌شده تا کارهای خود را پیش ببرند.
وی با تأکید بر استفاده از ظرفیت فکری اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه در تصمیم‌گیری‌ها گفت: با به‌کارگیری روش‌های مختلف مانند استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی، می‌توان امکان بهره‌مندی از دانش و تجربه اعضای هیات علمی را فراهم کرد.
معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به کانال تلگرامی معاونت آموزشی که تعداد قابل‌توجهی از دانشجویان و اساتید دانشگاه عضو آن هستند گفت: وقتی بدنه دانشگاه احساس کنند نظرات آنان شنیده‌ و به ایده‌های آنان احترام گذاشته می‌شود باانگیزه بیشتری فعالیت می‌کنند.
سپس دکتر صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، ضمن تشکر از روسای دانشکده‌ها در پیش برد اهداف پژوهشی دانشگاه گفت: یکی از مسائل مهم حوزه پژوهش، رسیدگی به وضعیت اعضای هیات علمی پژوهشی است چراکه نحوه جذب آنان مشکلاتی را برای ارتقا آنان فراهم کرده است به این منظور بایستی دانشکده‌ها آنان را موردتوجه قرار دهند و بخش کوچکی از آموزش خود را به آنان بسپارند.
وی بابیان اینکه در آینده جایگزینی برای پژوهشگران بزرگ دانشگاه نداریم افزود: حوزه درمان فشار زیادی به اعضای هیات علمی جوان وارد می‌کند این درحالی است که باید بتوانیم پژوهشگرانی را تربیت کنیم که جای خالی بزرگان پژوهشی دانشگاه را در آینده پرکنند.
دکتر صحرائیان بر تقویت ارتباط علوم پایه و بالینی تأکید کرد و گفت: امیدوارم سال آینده با عنایت خداوند و همراهی مجموعه دانشگاه شاهد اتفاقات خوب در حوزه پژوهش باشیم.
در ادامه دکتر کردی معاون بین‌الملل دانشگاه نیز تدوین برنامه چهارساله معاونت بین‌الملل را نتیجه همکاری معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها عنوان کرد و گفت: نباید مسائل روزمره دانشکده‌ها که بسیار وقت‌گیر و انرژی بر است مانع  توجه به بعد بین‌المللی سازی شود.
وی افزود: باوجوداینکه تلاش‌های بسیاری در عرصه بین‌الملل دانشگاه صورت گرفته اما هنوز فاصله زیادی با کشورهای دیگر  دنیا داریم. به عنوان نمونه آمار استفاده از فرصت‌های مطالعاتی خارج از کشور اساتید کمتر از یک درصد است که باید در این زمینه تسهیلاتی فراهم شود.
دکتر کردی با اشاره به تأسیس شعب بین‌الملل دانشگاه در کشورهای دیگر گفت: ترکیه در اکثر کشورها شعبه بین‌المللی ایجاد کرده و ما امیدواریم سال آینده در عراق کمپوس دانشگاه را ایجاد کنیم.
معاون بین‌الملل دانشگاه بابیان اینکه استاندارهای بین‌المللی دانشگاه با دانشگاه‌های متوسط دنیا فاصله دارد گفت: ایده ال ما این است که تمامی دپارتمان‌ها و مراکز تحقیقاتی برنامه بین‌المللی خود را تدوین کنند ما هم در حوزه ستاد از اجرای آن حمایت خواهیم کرد.
دکتر رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه نیز در سخنانی با تأکید بر استفاده از ظرفیت خیرین گفت: منابع دولتی محدود است و اگر مبنای عمل ما فقط منابع دولتی باشد در سال‌های آینده درزمینهٔ زیرساخت‌ها و تجهیزات با مشکل مواجه خواهیم شد.
معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه، بر هدایت خیرین سلامت به سمت نیازها و اولویت‌های دانشگاه تأکید کرد و گفت: بحث اجتماعی سازی سلامت که امروزه مطرح است تاکنون صورت نگرفته؛ شاید به این دلیل که جاده ما یک‌طرفه است و امکان تعامل دوسویه‌ای با جامعه برقرار نشده لذا خیرین باید از کارهای بااهمیت دانشگاه مطلع شوند که سرمایه‌گذاری کنند.
وی افزود: در کنار بحث‌های بین‌المللی سازی باید بحث مسئولیت حرفه‌ای و اجتماعی را نیز ترویج کنیم تا ارتباط مؤثری بین پزشکان و جامعه برقرار شود.
در ادامه جلسه هریک از روسای دانشکده‌ها به بیان مسائل و پیشنهاد‌های خود پرداختند.

طرح مسائل دانشکده‌ها

دکتر نفیسی بر بازنگری جذب هیات علمی پژوهشی تأکید کرد و خواستار تسهیل فرآیند پیچیده دریافت هزینه شرکت در کنگره‌های خارجی شد.
دکتر اکبری ساری رییس دانشکده بهداشت، بابیان اینکه دغدغه‌ای برای تعامل دانشکده‌ها با معاونان دانشگاه وجود ندارد افزود: با نگاه حمایت‌گرانه و تسهیل‌کننده‌ای که در دانشکده‌ها و دانشگاه حاکم است کارها به‌خوبی پیش می‌رود.
وی افزود: برنامه اولیه دانشکده بهداشت آماده است اما منتظر ابلاغ برنامه چهارساله دانشگاه هستیم تا متناسب با آن برنامه دانشکده را نهایی کنیم.
دکتر شریف‌زاده رییس دانشکده داروسازی نیز، خواستار جذب اعضای هیات علمی‌توانمند و موردنیاز دانشکده شد و گفت: به‌جای ایجاد گروه‌های گوناگون از رشته‌های مختلف که هرکدام نیازمند امکانات خاصی هستند و اغلب همپوشانی دارند؛  گروهی از گرایش‌های مختلف تشکیل شود.
وی همچنین بر تعامل مراکز تحقیقاتی و دانشکده‌ها برجذب هیات علمی پژوهشی، توجه به دانشجویان PhD و مجله داروسازی دانشکده تأکید کرد.
دکتر چنگیزی رییس دانشکده پیراپزشکی نیز ورود به عرصه بین‌الملل را در دانشکده‌ها و گروه‌ها ضروری دانست و گفت: به‌منظور مدیریت هزینه‌ها باید نیروهای کارآمد را جذب کنیم  لذا اعضای هیات علمی و کارکنان باید براساس شاخص‌های دقیقی جذب شوند.
دکتر نیک‌بخت رییس دانشکده پرستاری و مامایی، بر پرداخت کامل حقوق اعضای هیات علمی تمام‌وقت جغرافیایی تأکید کرد و گفت: اعضای هیات علمی که تمام‌وقت به وظایف خود عمل می‌کنند باید در پرداخت‌هایشان موردتوجه قرار گیرند.
وی همچنین خواستار یکسان‌سازی طراحی وب‌سایت دانشکده‌ها با وب‌سایت اصلی دانشگاه شد و گفت: به‌جای اینکه دانشکده‌ها به‌صورت انفرادی و سلیقه‌ای وب‌سایت خود را طراحی کنند؛ با بودجه‌ای متمرکز و به‌صورت تطبیقی با وب‌سایت دانشگاه، این کار انجام شود.
دکتر هادیان رییس دانشکده توان‌بخشی نیز بر حفظ حرمت اعضای هیات علمی تمام‌وقت جغرافیایی و ایجاد انگیزه در اعضای هیات علمی پژوهشی تأکید کرد و گفت: از هیات رییسه دانشگاه تشکر می‌کنم که فرصتی را فراهم کردند تا مسائل دانشکده‌ها مطرح شود.
وی خواستار تعامل بیشتر دانشکده‌ها و بیمارستان‌ها برای استفاده از فضای آموزشی و پژوهشی بالینی شد.
دکتر احمدیان رییس دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه نیز خواستار مشارکت خیرین در امور فناوری‌ها و تسهیل فرآیندها در ارتباطات بین‌المللی شد و گفت: برای رفع محدودیت فضای فیزیکی دانشکده مذاکراتی را با دانشگاه تهران انجام دادیم که تحقق آن نیاز به حمایت های بیشتری دارد.
دکتر کاویانی رییس دانشکده مجازی نیز جلب مشارکت‌های خیرین را نیازمند تغییر رویکرد مدیران دانشگاه دانست و گفت: بسیاری از ایرانیان مقیم خارج تمایل دارند بخشی از درامد خود را در قالب خیریه به کشور کمک کنند.
جمع‌بندی
در ادامه دکتر کریمی رییس دانشگاه در جمع‌بندی مطالب مطرح‌شده، ارائه راه‌حل در کنار طرح مسائل را ضروری دانست و افزود: بعضی از مسائلی که مطرح شد نیاز به جلسات کارشناسی و ارائه راه‌حل دارد همه این اختلاف‌نظرها، به‌جای صرف وقت در جلسات عمومی، در جلسات کارشناسی و با حضور افراد مرتبط با موضوع قابل‌بررسی و برطرف شدن است.
وی در خصوص جذب کمک‌های خیرین در حوزه‌های دیگر گفت: روز قدردانی از خیرین سلامت تأکید کردیم که آموزش و پژوهش دانشگاه نیز نیازمند کمک‌های خیرین است. باید اعتماد خیرین را جلب کنیم تا براساس نیازهای دانشگاه سرمایه‌گذاری کنند.
دکتر کریمی در پایان سخنان خود ضمن آرزوی موفقیت برای روسای دانشکده‌ها، ابراز امیدواری کرد سال نو، محدودیت‌های پیش روی توسعه و پیشرفت دانشگاه برداشته شود.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: مهدی کیهان

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 75230
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

2 نظر برای این مقاله وجود دارد

78/10/11 - 00:00

تو رو خدا یه فکری هم براس اساتید غیر هیات علمی شاغل در دانشکده ها هم بکنید از نظر حکم کارشناس هستند و لی کارشان تدریس است از مزایای هر دو گروه(هیات علمی و کارمند) کحروم هستند.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با عرض سلام و سپاس تقدیم ریاست ارجمند دانشگاه و روسای محترم دانشکده ها , امیدواریم که در سال 97 شاهد اجرای سریع و صحیح افزایش فوق العاده ویژه کارکنان تلاشگر و شریف دانشگاه علوم پزشکی تهران باشیم . یاحق ...

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *