نشست کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات پزشکی استان تهران برگزار شد
این نشست، با دستور جلسه گزارش دستاوردهای سازمانهای بیمهگر پایه در خدمات گرانقیمت و نادر در حوزههای بالینی، دارویی و تجهیزات پزشکی بخش سرپایی در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
گالری عکس
کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات پزشکی استان تهران سهشنبه 23 آذر 95 به ریاست دکتر جعفریان و با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، اعضای کمیتههای اقتصاد درمان هر 3 دانشگاه علوم پزشکی استان تهران و مسئولین بیمههای استان تهران در سالن شورای ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدا رئیس اسناد پزشکی اداره درمان استان تهران و معاون درمان بیمه سلامت تهران، توضیحاتی جامع در مورد وضعیت هزینه بیمهشدگان در سالهای 93 و 94 در استان، مقایسه میزان هزینه کرد 3 دانشگاه در بخشهای مختلف صورتحساب و همچنین اقدامات بیمهها برای کنترل برخی هزینههای سرپایی، ارائه دادند.
سپس اعضا حاضر، به بحث و بررسی علل افزایش یا کاهش هزینههای سرپایی و بستری در زمانهای مختلف پرداختند. در این خصوص، دکتر خراسانی رییس مجتمع بیمارستانی امام خمینی گفت: علت افزایش قیمت تجهیزات نسبت به انتظار بیمهها، تأخیر پرداخت بدهی شرکتها توسط بیمارستانهاست و انتظار دیگری از روش خرید نسیه» نمیتوان داشت.
در ادامه دکتر پایدار، معاون دانشگاه علوم پزشکی ایران، در خصوص ضروری بودن پاسخگویی به همه بیماران و ازجمله مبتلایان به بیماریهای مزمن و پرهزینه تأکید و پیشنهاد کرد هر دانشگاه مسئولیت تدوین چند پروپوزال را به عهده بگیرد.
دکتر جعفریان نیز در جمعبندی مطالب ارائهشده در جلسه بر ضرورت تهیه گایدلاین ها در استان تهران با حمایت وزارت بهداشت و گروههای تخصصی و همچنین اجرای آن توسط بیمهها و دانشگاهها تأکید کرد.
دکتر علی پور معاون درمان دانشگاه، در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی گفت: کمیته اقتصاد درمان به سفارش وزارت بهداشت و همت دانشگاههای علوم پزشکی از اوایل سال 95 تشکیل شد. البته قبل از تشکیل این کمیته در خصوص مباحث اقتصادی درمان و کنترل هزینهها گفتوگوهای فراوانی صورت گرفته بود که نتیجه آن تشکیل این کمیته با مشارکت بیمهها و نظام پزشکی است.
وی افزود: جلسات قبلی دانشگاهها بهصورت مجزا تشکیلشده بود، ولی بنا به درخواست بیمهها و سازمان نظام پزشکی مقرر شد، سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران کمیته را بهصورت مشترک و بهعنوان کمیته استانی تشکیل دهند که امروز نخستین جلسه آن تشکیل شد.
معاون درمان دانشگاه، بابیان اینکه، ما چگونه میتوانیم بر روی خدمات درمان با کمترین هزینه و بیشترین میزان خدمت کنترل داشته باشیم، تصریح کرد: در جلسه امروز مسئولین بیمهها اطلاعات خوبی از خدمات سرپایی و بستری ارائه دادند که در آنها مشخصشده بود که هر یک از آنها چه باری از هزینهها را در برمیگیرد و ارائه خدمت به چه اندازه انجام میشود.
وی با تأکید بر آنالیز اطلاعات دادهشده توسط بیمهها، اظهار کرد: قطعاً آنالیز اطلاعات باید با کمک ارائهدهنده خدمت انجام گیرد.
دکتر علی پور ادامه داد: مسئله مهمی که در جلسه بیان شد، تدوین گایدلاین ها و نظارت بر آنها بود به این دلیل که بتوانیم بیشترین کنترل را بر خدمات درمانی داشته باشیم.
توضیح اینکه، در این جلسه، روسا، معاونان درمان، آموزشی و غذا و دارو، روسای دانشکده پزشکی و معاونین سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران و همچنین نماینده سازمان نظام پزشکی استان و مسئولین بیمههای استان تهران حضور داشتند.
خبر: مقدم
عکس: میثم عطری
ارسال به دوستان