کمیته علمی اجرایی همایش تخصصی جایگاه علم و فناوری در حوزه سلامت دفاع مقدس
همزمان با همایش علم و فناوری سلامت در دفاع مقدس، نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود
در سومین نشست کمیته علمی اجرایی همایش تخصصی جایگاه علم و فناوری حوزه سلامت در دفاع مقدس، بر پیشگامی دانشگاه علوم پزشکی تهران در برگزاری این همایش تاکید و نحوه پیگیری مصوبات پیشین بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، همایش ملی جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس هر دو سال یکبار و در فواصل برگزاری آن، همایشهای تخصصی برگزار میشود. امسال به همت دانشگاه علوم پزشکی تهران، نخستین همایش تخصصی با عنوان «جایگاه علم و فناوری حوزه سلامت در دفاع مقدس» در قالب ۱۱ محور، در ۵ مهرماه، به مناسبت هفته دفاع مقدس، برگزار میشود.
در نشست هماهنگی ۷ مرداد ۱۴۰۲، با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه، سردار نصرالله فتحیان رئیس موسسه بهداری رزمی و اعضای جلسه؛ بر پیگیری مصوبات جلسات پیشین، اهمیت نقش دانشگاه علوم پزشکی تهران در دفاع مقدس و دوران کرونا و نحوه دعوت از مهمانان ویژه، تاکید شد.
باتوجه به نقش دانشگاه در تولید فناوریها و برپایی نمایشگاهی در این زمینه، مصوب شد مسئولی برای تعیین شاخصهای عرضه محصولات فناورانه در نمایشگاه مشخص شود.
از آنجاکه پیش بینی شده این همایش با حضور گسترده علاقه مندان برگزار شود، برای مشارکت دانشجویان و جوانان و همچنین نحوه پذیرایی از مهمانان و امکان استفاده از ظرفیت پارکینگ برنامهریزی شد.
افزون براین، بر شناسایی چهرههای علمی و تاثیرگذار در عرصه مقاومت به ویژه در بین بانوان و بزرگداشت شهدای پزشک و پرستار تاکید شد.
همچنین مصوب شد کتابچهای از سخنرانی ها تهیه شود تا به عنوان مستندی برای بهرهمندی در آینده مورد استفاده قرار گیرد.
توضیح اینکه در همایش پنجم مهر، محورهای ۱۱گانه «سیر تحول علم وفناوری در بهداری رزمی از گذشته تا حال و نگاهی به آینده»، «نقش معنویت و جنبه های فرهنگی ارزشی حوزه سلامت در دفاع مقدس»، «انعکاس تجربیات بخش سلامت دفاع مقدس و مقاومت برای عامه مردم»، «نقش تیمهای اضطراری در دفاع مقدس و تهدیدات آینده»، «نقش فناورانه بهداشت و پیشگیری در دفاع مقدس در جهت حفظ سلامت رزمندگان و جامعه»، «تهدیدات بیولوژیک و تهدیدات شیمیایی و پیشبینی برای آینده»،«اثرات متقابل علم و فناوری و دفاع مقدس بر یکدیگر»، «جایگاه فناوریهای نوین و هوشمند سلامت محور در تهدیدات آینده با نگاه به دستاوردهای دفاع مقدس»، «تجربیات فناورانه بخش سلامت در محور مقاومت»، «گونه شناسی و آسیبشناسی رسانه ملی در انتشار اخبار حوزه سلامت دفاع مقدس و مکتوبات منتشره در این حوزه» و «نقش و جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران در پشتیبانی بهداشتی درمانی در دفاع مقدس و مقابله با کرونا» مورد بررسی قرار میگیرد.
نظر دهید