اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/04/19 - 11:48
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2933
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پنجمین جلسه شورای پیوند با حضور رییس دانشگاه برگزار شد

در پنجمین جلسه شوراي پيوند دانشگاه ضمن بررسي مشكلات بخش‌هاي پيوند بيمارستان‌هاي دانشگاه بر راه‌اندازی بخش پیوند اطفال در مرکز طبی کودکان تأکید شد.

گالری عکس
پنجمین جلسه شوراي پيوند دانشگاه صبح شنبه 19 تیر 95 با حضور دكتر جعفريان رييس دانشگاه و ساير اعضا برگزار شد.
در ابتدا دكتر شعبانی، مدير پيوند و بيماري‌هاي خاص معاونت درمان در مورد مقایسه آمار پیوند در سال 93 و 94 و روند معرفی بیماران مرگ مغزی به واحدهای فراهم آوری اعضاء و دکتر بدو رییس مرکز طبی کودکان در مورد روند فعال‌سازی پیوند BMT، کبد و کلیه در کودکان به ارائه گزارش پرداختند.
در ادامه دكتر علي پور، معاون درمان دانشگاه گفت: با مکاتبه‌ای که با تمامی روسای ICU ها، مدیر گروه بیهوشی و روسای بیمارستان‌ها انجام‌شده، تأکید کرده‌ایم که موارد مرگ مغزی به اين معاونت و واحدهاي فراهم آوري اعلام شود.
دكتر قوام زاده، رييس بخش پيوند سلول‌های بنيادي بيمارستان شريعتي، دکتر نادری رئيس بخش پیوند کلیه بيمارستان شريعتي و دکتر پورمند رییس بیمارستان سینا نيز در خصوص راه‌اندازی بخش پیوند اطفال در مرکز طبی کودکان برای انجام هرگونه همکاری اعلام آمادگی کردند.
دكتر جعفريان هم در سخناني گفت: می‌بایست پتانسیل‌های موجود در دانشگاه درزمینهٔ پیوند اعضاء در اطفال به‌صورت جامع موردبررسی قرار گیرد تا راه‌اندازی بخش پیوند کودکان با موفقیت انجام شود.
وی همچنين در خصوص روند معرفي بيمار مرگ مغزي تأكيد كرد: باید در هر بیمارستانی مسئول گزارش مرگ مغزی مشخص شود تا در اين مورد پاسخگو باشد.
رييس دانشگاه با تأكيد بر تربیت نیروی انسانی و تجهیز فضای فیزیکی برای راه‌اندازی بخش پیوند مرکز طبی کودکان، گفت: ما برای راه‌اندازی بخش پیوند اطفال باید به ظرفیت‌هایمان توجه کنیم، تعداد پیوند ملاک کار ما نیست بلکه کیفیت و نیز انجام پیوند از جسد مطلوب ما است.
دكتر شعباني مدير پيوند و بيماري‌هاي خاص معاونت درمان در حاشیه این نشست گفت: این پنجمین نشست شورای پیوند دانشگاه است که در آن خط‌مشی‌ها و امور زيربنايي و اجرايي مرتبط با پیوند، تبيين و نظارت می‌شود.
دکتر شعبانی اظهار کرد: با مقایسه آمار فراهم آوري و پیوند در سال‌های 93 و 94، در بخش فراهم آوری اعضاء در سال 93، 132 مورد و در سال 94، 218 مورد بوده که در حدود 70 درصد رشد داشته است. همچنين در سال 93، آمار پیوند در دانشگاه 954 مورد و در سال 94، 1008 مورد بوده که رشد 7 درصدی داشته است.
مدير پيوند و بيماري‌هاي خاص معاونت درمان دانشگاه ادامه داد: با توجه به اینکه از آبان سال 94 بازرسانی برای سرکشی به ICU بیمارستان‌ها برای شناسایی بیماران مرگ مغزی و ارجاع به واحدهای فراهم آوری مشخص کرده‌ایم امیدواریم اهداء از مرگ مغزی نسبت به اهداء از زنده ارتقاء پیدا کند.
دکتر شعبانی با اشاره به سیاست‌های دانشگاه درزمینهٔ پیوند تصریح کرد: سیاست‌های دانشگاه بر این منوال است که سانتر پیوند اطفال در مرکز طبی کودکان راه‌اندازی شود تا تمامی پیوندهای اطفال در این مرکز انجام گیرد.

خبر: مقدم
عکس: جمشید ربیعی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 61293
فریبا  مقدم
تهیه کننده:

فریبا مقدم