محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1401/11/23 - 09:33
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 215
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست رئیس دانشکده توانبخشی با مسئولان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

در پی پویش یک دقیقه ای با مسئولان و درخواست سرپرست مرکز میثم مبنی بر گسترش خدمات توانبخشی در مراکز بهداشت و تفاهم نامه همکاری های مشترک دانشکده توانبخشی و معاونت بهداشت با هدف ایجاد ارتباط نظام مند منعقد شد؛ این جلسه نیز به منظور مرور اهداف و بررسی نوع فعالیت ها در سالن غدیر معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این جلسه روز چهارشنبه 20 بهمن 1401 با حضور دکتر سعید تاملی، معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر عباس وثوق مقدم مشاور معاون بهداشت دانشگاه و دکتر سیداحمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی و سایر اعضا برگزار شد. 
در ابتدای جلسه دکتر تاملی ضمن اظهار خرسندی از تجربه همکاری مشترک با دانشکده توانبخشی از استقبال معاونت از این گونه اقدامات سخن گفت و تحقق ارائه خدمات توانبخشی در حوزه بهداشت را از اهداف معاونت دانست که به لطف خداوند محقق شد. 
سپس دکتر وثوق با قدردانی از برگزاری جلسه مشترک از اهمیت تفکر پایداری، توسعه و سندسازی سخن گفت و تصریح کرد: امید است که این تجربه برای سایر مراکز کشور هم مفید واقع شود. 
وی در ادامه به ارائه توضیحاتی در خصوص برنامه های مشترک آتی و عمکرد فعلی پرداخت.
در ادامه دکتر خاتون آبادی نیز ضمن قدردانی از برگزاری این جلسه اظهار کرد: سال 87 بازدیدی از مرکز میثم صورت گرفت که متاسفانه نه از سمت دانشکده و نه از سمت بهداشت جدی نبود و اقدامی برای فعالیت های مشترک صورت نگرفت، اما اکنون به دنبال درخواستی که بهداشت در پویش یک دقیقه ای با مسئولان از دانشکده توانبخشی داشت، خوشبختانه این فعالیت شکل گرفته است؛ همانطور که مستحضر هستید عصر توانبخشی است و نیاز به خدمات توانبخشی بیش از پیش حس می شود، بنابراین باید از فرصت گسترش خدمات توانبخشی به نحو احسن استفاده کرد. 
وی اظهار کرد: در جلسات متعدد با دکتر وثوق برنامه ها مشخص شده است و همواره بر این نکته تاکید شده است که این تفاهم نامه ای نیست که با سهل انگاری پیش رود و نیازمند یک برنامه ریزی دقیق همراه با جدیت است؛ خوشبختانه آماری که اکنون وجود دارد آمار قابل توجهی است و نشان از خدمت واقعی دارد که قطعا اثر خود را خواهد گذاشت.
دکتر خاتون آبادی ادامه داد: این اقدام را باید بزرگ ببینیم و با برگزاری جلسات مجزا، نقص ها و ضعف های خود را رصد کنیم و نسبت به رفع آنها برای گسترش این گونه خدمات اقدام کنیم. اکنون که این فرصت پیش آمده، باید از آن استقبال کرد و در بازه های زمانی مشخص از گیرندگان خدمت، ارزشیابی انجام شود. این اقدامی است که می بایست ضعف ها و نقص های آن را رصد کنیم، رفع کنیم و آن را گسترش دهیم.تفاهم نامه آن چیزی است که نسبت به آن تعهد داریم اما می توانیم از آن فراتر رویم و خدمات بیشتری ارائه کنیم.
امیدوارم بتوانیم با ارائه بازخوردها و پیشنهادها همدیگر را برای ارائه خدمات بی نقص و گسترش آن یاری کنیم.
در ادامه هر یک از حاضران پیشنهادهای خود را برای نوع فعالیت ها ارائه کردند.
مقرر شد برنامه راهبردی توانبخشی بازبینی، اصلاح و به معاونت بهداشت ارسال شود.
  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 226107
لیلا  یوسفی
تهیه کننده:

لیلا یوسفی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *