محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1398/08/11 - 09:05
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 449
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست شورای پژوهشی دانشکده توانبخشی

تأکید بر اهمیت نظم در برنامه‌ریزی و پیگیری امور پژوهشی و مصوبات شورای پژوهشی

در نشست شورای پژوهشی دانشکده توانبخشی کاربردی کردن تحقیقات به‌عنوان یکی از الزامات تحقق دانشگاه نسل سوم و وضعیت عملکرد آزمایشگاه‌های این دانشکده مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، در این نشست که روز سه‌شنبه 7آبان 98 در سالن شورای این دانشکده برگزار شد، در ابتدای نشست دکتر احمدرضا خاتون‌آبادی معاون پژوهشی دانشکده ضمن تأکید بر اهمیت نظم در برنامه‌ریزی و پیگیری امور پژوهشی و مصوبات شورای پژوهشی دکتر رضا حسین‌آبادی، عضو هیئت‌علمی گروه شنوایی‌شناسی را به‌عنوان دبیر شورای پژوهشی معرفی کرد و اظهار امیدواری کرد با حضور دبیر شورای پژوهشی شاهد انسجام و نظم بیش‌ازپیش و همچنین پیگیری مصوبات این شورا باشیم.

بررسی و تبادل‌نظر در خصوص کاربردی کردن تحقیقات به‌عنوان یکی از الزامات تحقق دانشگاه نسل سوم
دکتر خاتون‌آبادی با اشاره به اهمیت کاربردی بودن تحقیقات به‌عنوان یکی از الزامات تحقق دانشگاه نسل سوم و لزوم رویکرد کاربردی و جامعه نگر بودن به تحقیقات اظهار کرد: ما باید نیاز جامعه را بشناسیم و بر اساس آن تحقیقات خود را انجام دهیم تا درنهایت بازدهی خوب ارائه شود و بتوانیم جامعه را نیز مطلع سازیم و همچنین با توجه آمارها فقط به حجم نمونه اکتفا نکنیم و حتی تحقیقات تک موردی هم می‌توانند نتایج خوبی در برداشته باشند.
دکتر آزاده شادمهر معاون بین‌الملل دانشکده با اشاره به مصوبه دانشگاه در خصوص  جایگزینی پایان‌نامه‌های محصول محور با مقالات گفت: گروه‌های آموزشی دانشکده بایستی با اتخاذ سازوکاری برخی پایان‌نامه‌ها را به این‌سو سوق دهند.
در ادامه دکتر غلامرضا علیایی معاون آموزشی دانشکده در پاسخ به سؤال دکتر خاتون‌آبادی در خصوص تعیین شاخص برای بررسی و ارزیابی کاربردی بودن پایان‌نامه‌ها ضمن تائید امکان تعیین شاخص پیشنهاد کرد پس از تعیین شاخص کارشناسی باهدف بررسی و تطبیق پایان‌نامه‌ها با این شاخص‌ها تعیین شود.
دکتر حسین باقری مدیر گروه فیزیوتراپی بابیان اینکه کاربردی بودن اغلب فعالیت‌های بالینی انجام‌شده در گروه‌های آموزشی دانشکده بر لزوم انجام فعالیت درزمینهٔ های خاص ازجمله توانبخشی بیماری‌های مرتبط با کمردرد برای قطب درمان شدن و لاین­های پژوهشی و کاربردی شدن در حوزه رشته‌های این دانشکده تأکید کرد .وی در همین راستا پیشنهاد کرد باهدف آشنایی و معرفی فعالیت‌های بالینی رشته‌های توانبخشی به جامعه، ارتباطات با رسانه‌ها جمعی افزایش یابد. دکتر منصوره عادل قهرمان نماینده و عضو هیئت‌علمی گروه شنوایی‌شناسی برای تحقق هدف قطب درمانی  بر لزوم  تکمیل، تجهیز و تعمیر و نگهداری زیرساخت‌ها تأکید کرد.
دکتر رضا حسین‌آبادی دبیر شورای پژوهشی و مدیر ارتباط با صنعت دانشکده پیشنهاد کرد:برای تأمین شرایط و زمینه تحقق کاربردی شدن پایان‌نامه‌ها با توجه امکانات موجود در دانشکده ،نیازهای جامعه  بررسی و گروه‌های آموزشی دیگر واحدها برای همکاری شناسایی شود.
دکتر زینت آشناگر نماینده و عضو هیئت‌علمی گروه فیزیوتراپی پیشنهاد حضور و فعالیت در مراکز تحقیقاتی بیمارستان‌ها و همچنین ارزیابی مطالعات طولی را مطرح کرد.
دکتر شهره جلایی مشاور آمار تحقیقات دانشکده و عضو هیئت‌علمی گروه فیزیوتراپی پیشنهاد کرد هر عضو علمی پس از تعیین لاین تحقیقاتی بر اساس لاین تحقیقاتی و این‌که چه‌کاری را می‌خواهد انجام دهد (تئوریکال باشد یا کاربردی) می‌تواند به نتیجه برسد.
در پایان دکتر خاتون‌آبادی در جمع‌بندی نظرات مطرح‌شده بابیان اینکه کاربردی شدن تحقیقات نیاز به زمان بیشتری برای پیاده‌سازی و اجرا دارد از مدیران گروه‌ها خواست الزام و ضرورت کاربردی شدن تحقیقات در اولویت قرارگرفته و در شوراهای آموزشی گروه‌ها مطرح شود.

 معرفی گرنت های خارج از دانشگاه
در ادامه دکتر خاتون‌آبادی فهرست گرنت های خارج از دانشگاه ازجمله سامانه ساتع را معرفی و از همکاران خواست تا به این سامانه مراجعه و پروپوزال‌های خود را ثبت کنند.

بررسی وضعیت عملکرد آزمایشگاه‌ها (گزارش مدیران گروه‌ها)
در ادامه نشست، بر اساس دستور جلسه عملکرد آزمایشگاه­ها توسط مدیران گروه­ها موردبررسی قرار گرفت و هرکدام از مدیران درباره عملکرد آزمایشگاه­های خود گزارش مختصری ارائه کردند.
دکتر شادمهر پیشنهاد کرد در راستای تبیین جایگاه دانشجوی بین‌الملل در بین دانشجویان ایرانی و تعامل بین این دو باهم و باهدف شناسایی ظرفیت­های دانشکده، برنامه سخنرانی به زبان انگلیسی با معرفی تجهیزات آزمایشگاهی ارائه شود که مورد موافقت قرار گرفت.

گزارش از عملکرد دفتر ارتباط با صنعت دانشکده
در ادامه نشست دکتر حسین‌آبادی مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشکده گزارشی از عملکرد این دفتر ارائه کرد. وی از اجرا و پیاده‌سازی یک پایان‌نامه محصول محور در مقطع دکتری تخصصی رشته شنوایی‌شناسی و همچنین برگزاری کارگاه جستجوی اختراعات توسط رحمانی، کارشناس دفتر ثبت اختراع دانشگاه علوم پزشکی تهران در آذرماه خبر داد.
در پایان نشست با توجه به محدودیت زمان، نظرسنجی در خصوص گسترش ارتباطات بین‌رشته‌ای در حوزه تحقیقات (با مشارکت معاون آموزش) به نشست آینده این شورا موکول شد.
خبرنگار و عکاس: لیلا روستا 

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 93916
کلمات کلیدی
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا