محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1398/07/08 - 09:42
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 729
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست شورای معاونت بین‌الملل دانشکده توانبخشی

تأکید بر شناسایی نیازهای علمی منطقه برای برنامه‌ریزی برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت بین‌المللی

در بیست و یکمین نشست شورای معاونت بین‌الملل دانشکده توانبخشی فعالیت‌های کمیته دانشجویی این دانشکده و برگزاری برنامه‌های کوتاه‌مدت توانبخشی در حوزه بین‌الملل موردبررسی و تبادل‌نظر قرار گرفت.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی؛ در این نشست که صبح روز سه‌شنبه 2مهرماه با حضور دکتر محمدرضا هادیان رئیس دانشکده برگزار شد، در ابتدای نشست دکتر آزاده شادمهر معاون بین‌الملل گزارشی از کمیته دانشجویی بین‌الملل این  دانشکده به اعضای شورا ارائه داد.
وی در توضیح اهداف این کمیته گفت: این کمیته در راستای اهداف بین‌المللی سازی دانشگاه شروع به فعالیت کرده و شامل 11 عضو از دانشجویان ایرانی و بین‌المللی از کشورهای پاکستان، لبنان، نیجریه و هند است و هدف از ایجاد این کمیته تعامل بیشتر دانشجویان بین‌الملل و ایرانی با یکدیگر و همین‌طور انجام فعالیت‌هایی تبلیغاتی مؤثر برای جذب دانشجوی بین‌المللی است.
دکتر شادمهر ایجاد گروهی دریکی از شبکه‌های اجتماعی را به‌عنوان اولین فعالیت این کمیته معرفی کرد و گفت: در این گروه رویدادهای دانشکده بارگذاری شده تا در معرض متقاضیان احتمالی قرار گیرد. پس از بررسی و تبادل‌نظر میان اعضا حاضر برای ادامه فعالیت‌های این کمیته توافق شد رویدادی فرهنگی، ورزشی یا علمی به‌صورت فصلی برگزار شود و اجرای آن به عهده کمیته دانشجویی باشد. در این راستا، اولین رویداد به نام فستیوال دمنوش ملل در تاریخ 28 آبان برگزار خواهد شد که در طی آن دانشجویان بین‌الملل و اقوام مختلف ایرانی نوشیدنی مخصوص خود را تهیه‌کرده (انواع چای و دمنوش) و در روز فستیوال در اختیار شرکت‌کنندگان در جشن قرار خواهد گرفت. در کنار آن نیز دانشجویان بین‌الملل با تهیه پوستری از کشور خود اطلاعاتی به دیگر دانشجویان ارائه می‌دهند که زمینه ایجاد گفتگو میان دانشجویان ایرانی و بین‌الملل فراهم می‌شود. در ادامه نشست موضوع برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت گروه‌های آموزشی دانشکده مطرح شد که معاون بین‌الملل دانشکده خواستار انجام فعالیت‌های به‌غیراز اعلان و معرفی رشته‌های آموزشی در وب‌سایت شد در همین راستا پیشنهاد شد با همکاری گروه‌های شنوایی‌شناسی و گفتاردرمانی رشته Speech and Hearing Sciences ارائه شود که پیش‌بینی می‌شود با توجه به نیاز منطقه اقبال بهتری برای پذیرش متقاضی داشته باشد. همچنین پیشنهاد شد گروه‌های آموزشی دانشکده پس از بررسی و شناسایی نیازهای علمی منطقه، برنامه‌ریزی و هماهنگی برای برگزاری کارگاه‌های بین‌المللی یک تا چندهفته‌ای انجام شود. در همین راستا دکتر هوشنگ دادگر نماینده گروه گفتاردرمانی از درخواست برگزاری دوره یک‌ساله اوتیسم از طرف نمایندگان کشور عراق خبر داد.
دکتر محمدرضا هادیان رئیس دانشکده ضمن تأکید بر ضرورت اجرای دوره‌های کوتاه‌مدت بین‌المللی تصریح کرد: تمامی هماهنگی‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای این فعالیت‌ها بایستی حتماً از مجرای رسمی و از طریق دانشگاه یا دانشکده پیگیری شود و سلسله‌مراتب رسمی را طی کند. و همچنین افزود: در پایان این دوره‌ها (دوره‌های یک‌ساله و کوتاه‌مدت) به شرکت‌کنندگان  صرفاً گواهی شرکت تعلق خواهد گرفت.
در پایان نشست دکتر سیامک بشردوست نماینده گروه فیزیوتراپی کاریکالوم دوره بدون پایان‌نامه فیزیوتراپی در مقطع کارشناسی ارشد را ارائه داد  که پس از بررسی و تبادل‌نظر توافق شد پس از انجام اصلاحات و نسخه نهایی برای تصویب و طرح در کمیته تطبیق دانشگاه به دفتر معاونت بین‌الملل دانشکده ارسال شود.
خبرنگار و عکاس:لیلا روستا

 
  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 92606
کلمات کلیدی
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا