محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1397/07/08 - 11:19
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2632
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

دهمین نشست هئیت رئیسه دانشکده توانبخشی

تاکید رئیس دانشکده توان‌بخشی بر توجه ویژه به برنامه‌های دوره‌های کوتاه مدت و بلندمدت در بازنگری نقشه جذب اعضای هیئت علمی این دانشکده

درنشست هیئت‌رئیسه دانشکده توان‌بخشی با توجه به پیش‌بینی بازنشستگی اعضای هیئت علمی با شاخص h بالا در آینده نزدیک، بر لزوم برنامه‌ریزی برای ارتقای کمی و کیفی پژوهش‌های اعضا هیئت‌علمی جوان این دانشکده تاکید شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده توان‌بخشی؛ در این نشست روز دوشنبه 2 مهر 97، دکتر هادیان رئیس دانشکده در سخنان پیش از دستور نخست به ارائه گزارشی از امور جاری در حوزه‌های گوناگون دانشگاه در یک ماه گذشته پرداخت.
وی با اشاره به ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشکده از معاونان دانشکده خواست که در برنامه‌های ویژه  علاوه بر آشنایی دانشجویان با  قوانین و  آئین‌نامه‌های آموزشی و پژوهشی، آشنایی آنان با کدهای مربوط به قوانین اخلاق، رفتار و پوشش حرفه‌ای نیز در نظر گرفته شود.
دکتر هادیان همچنین با اشاره به راه‌اندازی درمانگاه تخصصی گروه‌های گوناگون دانشکده توان‌بخشی در آینده نزدیک، خواستار حضور جدی، مستمر و فعال اعضای هیئت‌علمی دست‌کم 2روز با برنامه‌ریزی گروه‌های آموزشی در درمانگاه‌ها شد.
رئیس دانشکده در بخشی از سخنانش با اشاره به‌ضرورت برنامه‌ریزی و اجرای برنامه کوتاه مدت در دانشکده تصریح کرد: با توجه به اهداف کلان  منطقه آمایشی ده در ارتباط با سلامت سالمندان ضروری است گروه‌های آموزشی نقش ویژه خود را برای آماده‌سازی و اجرای برنامه‌های دوره‌های کوتاه مدت توان‌بخشی ایفا کنند.
وی در ادامه افزود: ضروری است برنامه‌های کوتاه مدت و نیز برنامه‌های بلندمدت گروه‌های آموزشی شامل دوره‌های جدید آموزشی با توجه به ماموریت های ابلاغ‌شده رئیس دانشگاه در تهیه و در شورای آموزشی دانشکده نهایی و متناسب با آن نقشه جذب هیئت‌علمی درگروه‌های با برنامه، بازنگری شود.
رئیس دانشکده با تأکید دوباره بر اجرای برنامه‌های کوتاه مدت گفت: این برنامه‌ها در گروه‌های آموزشی برابر با آیین‌نامه‌های دوره‌های کوتاه مدت وزارت خانه متبوع تهیه و شورای آموزشی دانشکده نهایی و در هیئت‌رئیسه مطرح شود.
در ادامه نشست دکتر میر معاون اداری مالی به ارائه گزارش فعالیت‌های امور اداری در دانشکده پرداخت.  معاون اداری مالی دانشکده از راه‌اندازی درمانگاه‌های تخصصی گروه‌های گوناگون دانشکده توان‌بخشی در آینده نزدیک خبر داد و از گروه‌های آموزشی خواست تا اسامی نهایی اعضای هیئت‌علمی را برای ارائه خدمات توان‌بخشی در این درمانگاه‌ها معرفی کنند.
دکتر میر همچنین از راه اندازی سالن ویژه برگزاری مراسم، کارگاه‌ها، سمینارها، دفاع پایان‌نامه‌ها و کلاس درس خبر داد و افزود به‌پاس سی سال خدمات ارزشمند دکتر طالبیان عضو هیئت‌علمی این دانشکده سالن به نام این استاد نام‌گذاری شده است. وی همچنین بابیان اینکه مقدمات راه‌اندازی آسانسور برای دسترسی مراجعان در ساختمان اصلی آموزش و پژوهش دانشکده انجام شده است، گفت: با توجه به تأیید دفتر مهندسی دانشگاه و تأکید آنان طراحی آسانسور مناسب برای ورود و خروج ویلچر انجام خواهد شد.
معاون اداری مالی دانشکده بر ضرورت ثبت به هنگام درخواست‌های خرید کالا و خدمات در سامانه نجات تاکید کرد و تصریح کرد: در صورت ثبت درخواست حداکثر تا72 ساعت تهیه کالا یا خدمات در سامانه نجات برای تهیه کالا یا خدمات اقدام خواهد شد. وی همچنین بازسازی دیوار مجاور به خیابان اصلی را از امور عمرانی انجام‌شده طی هفته‌های گذشته عنوان کرد.
در ادامه این نشست دکتر علیائی معاون آموزشی دانشکده با اشاره به نامه رئیس دانشکده درباره سامانه جایگزین برای ثبت حضور اعضای هیئت‌علمی با فعالیت‌های برجسته و ویژه از تدوین شیوه‌نامه‌ای برای جایگزینی سامانه جامع ارزیابی کمی فعالیت‌های اعضای هیات علمی (سامانه شعاع) به‌جای کارت زنی خبر داد.
معاون آموزشی دانشکده در بخش دیگری از سخنانش بابیان اهمیت بازنگری نقشه جذب اعضای هیئت‌علمی از گروههای آموزشی دانشکده خواست در اسرع وقت با توجه به برنامه‌های توسعه گروه، مقاطع تحصیلی، پذیرش دانشجویان بین‌الملل، تعداد اعضای هیئت‌علمی گروه و پیش‌بینی بازنشستگی آنان و همچنین برگزاری دوره‌های کوتاه مدت توان‌بخشی در گستره دست‌کم پنج سال آینده، تعداد اعضای هیئت‌علمی موردنیاز خود را به این معاونت اعلام کنند.
وی در ادامه به عناوین اولیه برنامه‌های اعلام‌شده کوتاه مدت توان‌بخشی گروه‌های آموزشی اشاره کرد و گفت: گروه گفتاردرمانی برنامه‌های کوتاه مدت اتیسم و توان‌بخشی شناختی بیماران نورولوژیک و گروه شنوایی‌شناسی دوره‌های کوتاه مدت تجویز، ارزیابی و تنظیم سمعک و ارزیابی و توان بخشی اختلالات دهلیزی گوش در 6 ماه آینده ارائه دادند.
در ادامه این نشست دکتر خاتون‌آبادی معاون برنامه‌ریزی و توسعه با اشاره به جلسات پیشین مسئولان دانشکده با رئیس و مسئولان بیمارستان ضیائیان همکاری و تعامل دانشکده با بیمارستان را برای تحقق ماموریت محول شده رئیس دانشگاه به دانشکده مغتنم دانست و ادامه داد: در حال حاضر با استقرار اعضای هئیت علمی و کارشناسان و دانشجویان دکتری تخصصی در رشته های گفتاردرمانی و کاردرمانی از مهرماه در دو مرکز جامع رشد کودکان و سالمندی این بیمارستان ارائه خدمات به بیماران صورت می گیرد.
دکتر خاتون آبادی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اهمیت بازنگری ساختار تشکیلاتی دانشکده، نتایج استفاده از داده های استخراج شده از فرم ارزشیابی کارکنان که به این منظور طراحی شده است را مثبت ارزیابی کرد. معاون برنامه ریزی و توسعه دانشکده همچنین بر ضرورت تکمیل و ارسال به هنگام این فرمها توسط مدیران گروهها و معاونان با هدف اجرایی شدن و تحقق اهداف آن تاکید کرد و از معاونان و مدیران گروهها خواست که نظرات و پیشنهادهای خود را برای تکمیل و یا اصلاح این فرمها به این معاونت اعلام کنند.
در ادامه دکتر هادیان نیز تصریح کرد: استفاده و تکمیل فرمهای ارزشیابی کارکنان زمینه کشف استعداد وتوانمندی و همچنین شناسایی نقاط ضعف و قوت آنان را بیش از پیش برای مسولان واحدها فراهم می کند. وی افزود: در دراز مدت استفاده از این شیوه‌ی ارزشیابی، موجب افزایش رضایت مندی کارکنان و ارتقا بهره وری آنان می شود.
در ادامه این نشست دکتر انصاری معاون پژوهشی دانشکده با ارائه گزارشی از رتبه های برتر پژوهشی دانشکده های توانبخشی کشور در سایت علم سنجی وزارت بهداشت با توجه به شاخص علم سنجی h از برنامه ریزی این معاونت برای ارتقا کمی (تسهیل تولید و چاپ کتاب، مقاله، طرح های تحقیقاتی) و کیفی (افزایش تعداد استنادها) در دانشکده خبر داد.معاون پژوهشی دانشکده با تشریح شاخص h اعضای هئیت علمی گروههای آموزشی دانشکده، برنامه ریزی و راهبرد های این معاونت برای ارتقا کمی و کیفی پژوهش را به
دو گروه ارتقا و تسهیل انتشار محتوا در قالب کتاب و مقاله با برگزاری کارگاههای آموزشی و سمینار و تسهیل تصویب طرح تحقیقاتی، تسهیل چاپ و انتشار و افزایش تعداد استنادها به مقالات با عنوان کرد.
در همین راستا دکتر هادیان  خواستار برگزاری کارگاههای مناسب با حضور مدرسان توانمند به منظور ارتقا کمی و کیفی پژوهش و پژوه های منجر به چاپ مقالات با شاخص h بالا شد. وی با بیان  احتمال بازنشستکی برخی از اعضای هیئت علمی با شاخص h بالا از معاون پژوهشی دانشکده خواست برنامه های ویژه برای توانمندی اعضای هئیت علمی جوان تهیه و اجرا شود.
در ادامه نشست اعضای هئیت رئیسه به گفتگو و تبادل نظر در خصوص چالش ها و مسایل پیش رو در این زمینه پرداختند.
رئیس دانشکده همچنین در ارتباط با ماموریت های دفتر ارتباط با صنعت نیز درخواست کرد فعالیتهای شش ماهه اخیر این دفتر در جلسه آینده هئیت رئیسه مورد بررسی قرار گیرد.
در ادامه نشست دکتر شادمهر معاون بین‌الملل دانشکده با اشاره به  فرایند های پیش بینی شده در حوزه بین الملل بر لزوم ارائه گزارش اعضای هیئت علمی که با استفاده از ماموریت آموزشی در همایش‌های بین المللی حضور داشته یا بازدید از مراکز معتبر داشته اند تاکید کرد و  افزود: علاوه بر گزارش کتبی، سخنرانی به زبان انگلیسی به اعضای هیئت علمی و دانشجویان نیز  انجام شود.
در پایان نشست نیز موضوع ماموریت آموزشی 2 تن از اعضای هیئت علمی مطرح شد  توافق شد با  نظر مدیر گروه آموزشی و شورای آموزشی دانشکده درخواست آنان به دانشگاه ارسال شود.
عکس و خبر: لیلا روستا 

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 80360
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا