محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1396/12/26 - 14:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1338
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه هم اندیشی اعضای هیئت علمی گروه شنوایی شناسی دانشکده توانبخشی برگزار شد

با هدف بررسی و پیشبرد برنامه عملیاتی حوزه پژوهشی گروه شنوایی شناسی دانشکده توانبخشی در چهار سال آینده؛ جلسه هم اندیشی اعضای هیئت علمی با حضور معاون پژوهشی این دانشکده روز سه شنبه 22 اسفند 96 برگزار شد.

گالری عکس

 در ابتدای این جلسه دکتر محمدخانی مدیرگروه شنوایی شناسی ضمن خوش آمدگویی به معاون پژوهشی دانشکده، هدف از برگزاری جلسه بررسی مسائل حوزه پژوهشی گروه و پیشبرد برنامه عملیاتی این حوزه در چهار سال آینده عنوان کرد.
دکتر انصاری معاون پژوهشی دانشکده توانبخشی با بیان اینکه بخش اصلی پژوهش ما در قالب پایان نامه ها است، تاکید کرد که بایستی نگرش خود را تغییر بدهیم و در انجام پژوهش ها دید خلاق داشته باشیم و تحقیقاتی هدفمند انجام بدهیم.
معاون پژوهشی دانشکده توانبخشی با اشاره به اینکه اعضای هیئت علمی بایستی لاین پژوهشی داشته باشند و هر دانشجو بخشی از تحقیق مربوط به آن را انجام دهد. گفت: باید استاد لیدر پژوهش باشد و دانشجویان مقاطع مختلف را درگیر انجام پژوهش کند بطوری که دانشجویان مقطع بالاتر، دانشجویان مقطع پایین تر را آموزش دهند و این تعامل باعث بروز ایده ها و راه های جدید و در نتیجه موجب کشف پتانسیل های دانشکده می شود.
دکتر انصاری تعریف پروژه هایی در قالب طرح های ارتباط با صنعت که بودجه آن از خارج دانشگاه جذب شود، ولی تمام مراحل آن در دانشکده قابل انجام باشد را مطرح و افزود: گروه شنوایی همیشه به مبانی و اصول علمی پایبند بوده است و امیدوارم این گروه اولین گروهی باشد که این روند را تغییر دهد.
دکتر انصاری همچنین قول انجام پی گیری های لازم برای نمایه شدن مجله AVR (مجله گروه شنوایی شناسی دانشکده توانبخشی) را دادند.
در ادامه جلسه اساتید گروه به بیان مشکلات و نقطه نظرات خود در حوزه پژوهشی گروه پرداختند.
دکتر محمدخانی مدیر گروه شنوایی شناسی ضمن تایید نظرات معاون پژوهشی دانشکده گفت: مشکل اصلی در حوزه پژوهش ارزیابی و نگرش است که تعداد مقاله و طرح ملاک ارزشیابی است. وی پیشنهاد کرد به منظور تشویق اعضای هیئت علمی برای انجام طرح های تحقیقاتی پاداش در نظرگرفته شود.
حاجی ابوالحسن، عدم ثبات قوانین و تغییر در شیوه اجرای قوانین و نبود حمایت از اجرای طرحهای مصوب را جزء مشکلات پژوهشی مطرح کرد. وی عدم بهره وری سازنده از پژوهش از بعد معنوی و مادی از دیگر مشکلات این حوزه خواند. دکتر انصاری معاون پزوهشی دانشکده اظهار امیدواری کرد با فعال شدن بخش علم و صنعت در دانشکده این مشکل مرتفع شود.
دکتر فتاحی انجام طرح های پژوهشی در زمینه آزمون سازی را مطرح و استفاده ناکافی از این طرحها را موجب دلسردی اساتید از انجام دیگر فعالیتهای پژوهشی خواند.
دکتر فراهانی ضمن تشکر از حضور معاون پژوهشی گفت :کاربردی و بالینی کردن پایان نامه ها و طرح های پژوهشی از کارهای بزرگ است. وی پیشنهاد کرد از دانشجویان کارشناسی در انجام کار پژوهشی استفاده شود و در همین راستا دانشجویان علاقه مند شناسایی و از آنان در پژوهش های که در مقطع ارشد یا دکتری انجام می شود به عنوان کمک و همیار استفاده شود. دکتر فراهانی فراهم کردن تجهیزات شنوایی یکی از پیش زمینه ها و مقدمات دستیابی به این اهداف معرفی کرد.
دکتر حسین آبادی با اشاره به اینکه رشته شنوایی شناسی رشته نسبتا جدیدی نیاز است خواستار تحول در این رشته شد.

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 75392
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا