محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1399/02/05 - 07:14
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 650
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

دومین جلسه شورای دفتر توسعه آموزش دانشکده توانبخشی برگزار شد

در دومین جلسه شورای دفتر توسعه آموزش دانشکده توانبخشی گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه آموزش در راستای مهیاسازی آموزش از راه دور برای دانشجویان داخلی و خارجی ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، دومین جلسه شورای دفتر توسعه آموزش روز دوشنبه اول اردیبهشت ماه در سالن شورای دانشکده با حضور معاون آموزشی، مدیران گروه های آموزشی، مدیر دفتر توسعه آموزش نمایندگان گروههای آموزشی و تعدادی از کارشناسان آموزش با موضوع اقدامات انجام شده و در دست اجرای  حوزه معاونت آموزشی  این دانشکده  از زمان شیوع  ویروس کرونا در خصوص ارائه آموزش های مجازی در سامانه نوید در نیمسال دوم 98 برگزار شد.دکتر غلامرضا علیایی معاون آموزشی دانشکده  در خصوص شرایط فعلی و اقدامات حوزه آموزش توضیحاتی را مبنی بر ضرورت آموزش از راه دور و جلوگیری از وقفه در آموزش به دانشجویان داشتند و در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه آموزش در جهت مهیا سازی آموزش از راه دور برای دانشجویان داخلی و خارجی مطالبی را بیان کردند. وی از دکتر قطبی مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده خواست در خصوص فعالیتهای مجازی سازی در دوران کرونا گزارشی ارائه کند.
در ادامه دکتر نسترن قطبی مدیر دفتر توسعه آموزش توضیح داد: باتوجه به تصمیم ستاد مقابله با کرونا دفتر توسعه آموزش دانشکده فعالیتهای خود را بر توسعه آموزش مجازی متمرکز کرد و دراین راستا اقداماتی با همکاری اعضای شورای دفتر توسعه آموزش انجام گرفت. در ابتدا کارگاهی حضوری در تاریخ دهم اسفند 98 با هدف آشنایی اعضای  هیات علمی دانشکده با سامانه نوید برای ارائه آموزش بصورت مجازی برگزار شد.
در این کارگاه ضمن معرفی سامانه نوید نحوه بارگزاری محتوا در سامانه، چگونگی ثبت تکلیف برای دانشجویان و سایر موارد مربوطه برای شرکت کنندگان توضیح داده شد. در ادامه باتوجه به نیاز به پاسخگویی به سوالاتی که برای همکاران حین کار با سامانه پیش آمده بود، نحوه گزارش گیری از فعالیت استاد، نحوه بازخورد به تکالیف، انواع محتواهای الکترونیک و نیز ارسال راهنمای تهیه محتوای الکترونیک با پاورپوینت و نرم افزار Camtasia ، پشتیبانی 10 تا 12 ساعته در این خصوص از طریق اپلیکیشن واتساپ صورت گرفت.
ارسال مصوبات شورای آموزش مجازی دانشگاه و تعامل در کارگروه تخصصی آموزش مجازی دانشگاه نیز از دیگر اقدامات دفتر بود. از دیگر اقدام دفتر این بود که در گروهی تحت عنوان ME in Corona  که توسط تعدادی دانشجوی فعال ترم آخر دانشکده پزشکی تشکیل شده بود و با حضور معاون آموزشی و مدیر آموزشی دانشکده پزشکی و متولی بسته مجازی سازی دانشگاه همراه بود، تعامل داشت.
مدیر دفتر توسعه آموزش در خصوص ارزشیابی آموزش مجازی اساتید اضافه کرد، فرم اولیه ای توسط آموزش دانشگاه در خصوص نظرسنجی از دانشجو ارائه شده بود که با اضافه کردن برخی آیتم های از جمله تعداد تکالیف و نوع محتوای الکترونیک و همچنین میزان سرعت اینترنت دانشجو برای دسترسی به سامانه نوید و دانلود محتواها ، به عنوان فرم نظرسنجی از دانشجوی دانشکده در نظر گرفته شد. از طرفی برای ارزشیابی درون گروهی و درون دانشکده ای جدولی تنظیم شد تا اعضای هیئت علمی دانشکده اطلاعاتی که در گزارش کمی سامانه نوید وجود ندارد، به صورت خود اظهاری گزارش کنند. این جدول شامل تعداد و نوع فایل و محتوای بارگزاری شده برای دانشجو ، word ، PDF،  صوتی، پاورپوینت با یا بدون صدا ، کلاس همزمان، تعداد تکالیف و بازخورد است.

در ادامه دکتر قاسم محمدخانی، مدیر گروه شنوایی شناسی به صورت آنلاین نحوه برگزاری آزمون در سامانه نوید را به تفصیل برای همکاران نمایش داد.
سپس دکتر علیایی معاون آموزشی در خصوص برگزاری کلاسهای تئوری و عملی به صورت مجازی گفت: اساتید میتوانند پس از پایان کلیه جلسات کلاس خود آزمون پایان ترم را بصورت مجازی در سامانه نوید حداکثر تا شهریور ماه با هماهنگی دانشجویان برگزار کنند. در ادامه ایشان از برگزاری واحدهای کارآموزی دانشجویان بصورت حضوری بعداز ماه مبارک رمضان خبر داد و از مدیران محترم گروه ها خواست تا با هماهنگی و اطلاع رسانی به اساتید و مربیان واحدهای کارآموزی با تدریس و برگزاری سمینار مجازی با دانشجویان در سامانه نوید کمک کنند تا از فشردگی ارائه مطالب در زمان برگزاری کارآموزی حضوری کاسته شود. دکتر راجی مدیر گروه آموزشی کاردرمانی و دکتر خدامی مدیر گروه گفتاردرمانی موضوع دفاع از پروپوزال را مطرح کردند که با نظر معاون آموزشی قرار شد در این خصوص سمینارهایی بصورت فایل صوتی در قسمت گفتگو ، تکلیف و بازخورد تکلیف در نوید انجام شود و جلسه نهایی سمینار آنلاین برگزار گردد و دانشجو از عنوان خود دفاع کند. صورتجلسه دفاع را اساتید داخلی وی امضاء کنند.
نماینده اداره آموزش دانشکده گزارش فعالیتهای اداره آموزش در ماههای اسفند و فروردین را  تشریح  و عنوان کرد که این حوزه همه روزه در ساعات اداری پاسخگو درخواست دانشجویان بوده و راهنمائی تلفنی و ارائه خدمات آموزشی غیر حضوری تا حدی که میزان مراجعات حضوری دانشجویان را به حداقل کاهش دهد و امور ایشان از طریق ایمیل و شبکه های اجتماعی مجازی  بدون وقفه و در اسرع وقت انجام می گیرد.
ارتباطات مجازی همکاران حوزه آموزش و سرپرستی دروس با معاون آموزشی و ارائه گزارشات، پرسش و پاسخ  و تشریک مساعی نیز به صورت مجازی همچنان ادامه دارد.
مکاتبات و پیگیری های لازم برای برقراری ارتباط اساتید داخلی و خارجی  با سامانه نوید ضمن ارائه بازخورد به ایشان صورت پذیرفت. 
 
 
 
  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 155404
کلمات کلیدی
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *