محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1398/09/24 - 13:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 829
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نخستین برنامه از سلسله برنامه‌های هفته پژوهش دانشکده توانبخشی برگزار شد

نخستین برنامه از سلسله برنامه‌های هفته پژوهش دانشکده توانبخشی باعنوان سمینار تخصصی «فناوری‌های پردازش گفتار و زبان در تشخیص اختلالات شناختی مرتبط با پیری» با سخنرانی دکتر میثم عسگری عضو هیئت‌علمی دانشگاه اورگان Portland امریکا برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، در راستای تبادلات علمی و پژوهشی با مراکز دانشگاهی و سازمان‌های مرتبط بین‌المللی و همچنین تعامل و استفاده از توانمندی اساتید بین‌المللی در جهت آموزش و پژوهش به‌عنوان برنامه‌ها و مأموریت‌های 4 ساله دانشکده و همچنین به عنوان نخستین برنامه از سلسله برنامه‌های هفته پژوهش این دانشکده با سمینار « فناوری‌های پردازش گفتار و زبان در تشخیص اختلالات شناختی مرتبط با پیری» با سخنرانی دکتر میثم عسگری، عضو هیئت‌علمی دانشگاه اورگان Portland امریکا شنبه 23 آذرماه در سالن شورا برگزار شد.
در این سمینار که به زبان انگلیسی برگزار و با استقبال بسیار خوب اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان بین‌الملل و دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشکده و دیگر دانشگاه‌های علوم پزشکی ازجمله دانشگاه علوم پزشکی ایران، علوم بهزیستی و توانبخشی، سمنان و بیمارستان ضیائیان روبرو شد، در ابتدا دکتر محمدرضا هادیان رئیس دانشکده ضمن خیرمقدم با اشاره به اهمیت پیاده‌سازی و تحقق برنامه‌های 4 ساله دانشکده بر ضرورت همکاری با مراکز دانشگاهی و سازمان‌های مرتبط بین‌المللی به‌عنوان مأموریت معاونت پژوهشی و بین‌الملل با هدف استفاده از توانمندی اساتید بین‌المللی در جهت آموزش و پژوهش تأکید کرد.
در ادامه نشست دکتر میثم عسگری ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص اهمیت گفتار و زبان و ویژگی‌های آنها در ارتباطات روزمره و اهمیت شناسایی اختلال شناختی خفیف به بیان تحقیقات انجام‌شده در این زمینهٔ پرداخت. وی در بیان نتایج حاصل از این تحقیقات اظهار داشت: نتایج مطالعه صورت گرفته نشان می‌دهد که استفاده از مدل‌های رایانه‌ای در تجزیه و تحلیل گفتار امکان تشخیص زودهنگام اختلال شناختی خفیف را فراهم می‌کند. وی با این توضیح که تحقیقات انجام‌گرفته در این زمینه به‌عنوان یک مطالعه اولیه در نظر گرفته می‌شوند گفت: با بررسی و مطالعات تکمیلی زمینه استفاده از مدل‌های رایانه‌ای برای تشخیص زودهنگام اختلال شناختی خفیف در آینده نزدیک فراهم خواهد شد.
در پايان پس از پاسخگویی به سؤالات شرکت‌کنندگان در خصوص مباحث ارائه‌شده از دکتر عسگری با اعطای لوح قدردانی شد.
توضیح اینکه این سیمنار، ششمین برنامه از سلسله برنامه‌های معاونت پژوهشی این دانشکده باهدف تبادلات علمی و پژوهشی با مراکز دانشگاهی و سازمان‌های مرتبط بین‌المللی و همچنین تعامل و استفاده از توانمندی اساتید بین‌المللی در جهت آموزش و پژوهش در سال 98 است.
خبرنگار و عکاس: لیلا روستا

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 95804
کلمات کلیدی
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا