محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1401/03/17 - 15:30
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 242
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست هیئت رئیسه دانشکده توانبخشی تشکیل شد

نشست هیئت رئیسه دانشکده توانبخشی در سالن شورا تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این جلسه روز سه شنبه 17 خرداد 1401 با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده و اعضای هیئت رئیسه برگزار شد.
در این نشست ابتدا دکتر خاتون آبادی بر اهمیت تطابق فعالیت های هر معاونت با برنامه چهارساله ترسیم شده تاکید و اظهار کرد: پیشروی فعالیت های هر حوزه مطابق با برنامه چهارساله بسیار مهم و ترسیم این برنامه طبق شرایط موجود از اهمیت زیادی برخوردار است؛ بنابراین اگر برنامه چهار ساله هر معاونت، نیاز به بازبینی و اصلاحات دارد می بایست تا پایان تیرماه این اصلاحات انجام و برنامه نهایی شود؛ لازم است معاونین در بازه های زمانی معین وضعیت پیش رفته و فعالیت های انجام شده را بررسی و پیشبرد آن بر حسب نقشه راه را تائید کنند تا پس از گذشت چهار سال اهداف تعیین شده به نتیجه مورد نظر برسد.
وی تصریح کرد: بحث نقشه راه توانبخشی موضوعی است که بسیار مورد تاکید قرار گرفته است، دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران الگوی توانبخشی همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور است، در همین راستا فعالیت های هر معاونت باید با یک هدف مشخص برنامه ریزی و اجرا شود؛ اهداف همه برنامه ها در حوزه آموزش، پژوهش و بین الملل می بایست مشخص باشد و اقدامات براساس آن اهداف صورت گیرد.
رئیس دانشکده توانبخشی افزود: در دوره ای هستیم که به طرق مختلف به حوزه توانبخشی توجه می شود و فرصت مناسبی برای اثبات خدمات توانبخشی به جامعه پزشکی است؛ اعتباری که توانبخشی در این دوره در دانشگاه پیدا کرده است از چهل سال گذشته پررنگ تر بوده است و این حاصل تلاش و همکاری دلسوزانه همه همکاران در دانشکده است که همواره به استمرار آن تاکید شده است.
وی در ادامه گزارشی از جلسه مشترک با معاونت بهداشت دانشگاه ارائه کرد و گفت: در جلسه یاد شده مقرر شد که فعالیت های توانبخشی در حوزه بهداشت به صورت جامع تعیین شود، با توجه به آنکه بهداشت مرکز اولیه مراجعه بیماران است اگر بحث غربالگری را اجرا و پیاده سازی می کنیم باید به اقدامات بعد از شناسایی اختلال مراجعین نیز به طور جامع و برنامه ریزی شده فکر کرده باشیم و فرایند تشخیص و درمان را به طور کامل در این حوزه انجام دهیم.
دکتر خاتون آبادی اظهار کرد: در مرکز میثم، مکانی به عنوان کلینیک های دانشجویان در نظر گرفته شده است که این اقدام کمک بزرگی برای تعامل بیشتر خدمات توانبخشی با جامعه است تا در آینده شاهد مراجعه دیرهنگام بیماران به کلینیک های توانبخشی برای دریافت نباشیم در همین زمینه تکالیفی نظیر آموزش کارکنان، آموزش جامعه و حتی آموزش خانواده ها به عنوان یک مشاور در خانواده پیش روی ما قرار دارد که سنین کودکی تا سالمندی را در برگیرد.
نتایج حاصل از این اقدامات، تاثیر ورود و حضور خدمات توانبخشی در حوزه بهداشت را به طور جدی اثبات می کند.
در ادامه دکتر خاتون آبادی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه درمان دانشکده و معرفی مسئولین هر درمانگاه، بر لزوم تغییر سریع وبسایت دانشکده سخن گفت و تصریح کرد و همکاری همه معاونت ها را برای پیشبرد این هدف خواستار شد.
وی همکاری با سازمان های مرتبط را در راستای دانشگاه اجتماعی و اقدامات جامعه محور دانشگاه، برای ارتقای دانشکده لازم دانست و بر آن تاکید کرد.
سپس دکتر آذر مهری معاون آموزش دانشکده از آغاز فصل امتحانات دانشجویان و لزوم حضور اساتید در جلسه برگزاری آزمون خبر دارد و از مصوبه ساعات حضور اساتید و ماموریت ها و همچنین پایان نامه دانشجویان سخن گفت.
دکتر سیامک بشردوست معاون بین الملل دانشکده نیز از لزوم بررسی توانمندی گروه ها برای ارتباط با دپارتمان های بین الملل سخن گفت و از همکاری معاونت بین الملل دانشگاه برای برگزاری کورس های مشترک با سایر کشورها سخن گفت.
در همین راستا دکتر خاتون آبادی اضافه کرد: یکی از دستاوردهای دوسال درگیری با بیماری کرونا، برگزاری جلسات آموزشی به صورت مجازی است و از این بستر می توان برای استمرار برگزاری وبینارهای مشترک با کشور های دیگر و دعوت از اساتید بین المللی استفاده کرد.
دکتر حمید دالوند معاون پژوهش دانشکده نیز از برگزاری نمایشگاه و کارگاه های مداوم و تهیه پادکست از فعالیت های پژوهشی در دانشکده اطلاع داد و شرکت اعضای هیئت علمی و دانشجویان را در این برنامه ها مفید دانست.

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 213570
کلمات کلیدی
لیلا  یوسفی
تهیه کننده:

لیلا یوسفی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *