محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1401/12/12 - 10:19
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 427
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پیام رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز جهانی شنوایی شناسی

دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی روز جهانی شنوایی شناسی را به تلاشگران عرصه شنوایی شناسی تبریک گفت.

دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی دکتر سید احمد خاتون آبادی,
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی در پیامی روز جهانی شنوایی شناسی را به تلاشگران این عرصه به ویژه همکاران و دانشجویان دانشکده تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:
امیر المؤمنین علی علیه السلام: خذ الحکمة ممّن أتاک بها، و انظر إلى ما قال و لا تنظر إلى من قال؛  
حکمت را، از هرکه برایت آورد، فراگیر، و به گفتار بنگر و به گوینده منگر.
مرد باید که گیرد اندر گوش                                        ور نوشته است پند بر دیوار
روز جهانی شنوایی شناسی را خدمت همگی همکاران و دانشجویان عزیز رشته شنوایی شناسی تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. اگرچه وقتی صحبت از شنوایی می‌شود ذهن همگی به سمت گوش و ساختار آن جهت پیدا می‌کند ولی مهمتر از آن شنوایی در آیات قرآن کریم و سخنان حضرت امیر مومنان در نهج البلاغه در مورد شنوایی است به کرات تأکید بر شنیدن شده است.  
تجربه نشان داده است اگر افرادی در امتحانات مختلف مردود شده‌ اند، اگر جوانانی ترک تحصیل کرده‌ اند، اگر اشخاصی در کار و صنعت با شکست مواجه گردیده‌ اند، اگر جمعیتی به اشتباه، لغزش، انحراف، گناه، زندان، پریشانی، غم و اندوه و بالاخره مجازات و درد و رنج جانکاه گرفتار شده‌ اند، می‌ توان عمدهٔ علت‌ های شوربختی و تیره روزی و درماندگی آنان را این جهت دانست که در برابر راهنمایی‌ های دلسوزان، پند پیران، هدایت خرمندان و خلاصه ارشادهای هشدار دهندهٔ بزرگترها، گوش شنوایی نداشته‌ اند. در مقابل، اگر جوانانی در مورد تحصیل و درس، انتخاب رشتهٔ تحصیلی، گزینش حرفه و شغل، ازدواج، و راه‌ یابی به مدارج عالی انسانی و تکامل معنوی، به موفقیت و پیروزی دست یافته‌ اند، غیر از خود آگاهی و خود جوشی، عمدهٔ راز پیشرفت آنان در زندگی را باید این جهت دانست که از خودسری پرهیز نموده، در هر کاری رایزنی و مشورت نموده، از تجربهٔ دیگران بهره جسته، از لغزش دیگران درس عبرت آموخته و خلاصه، برای فهم مطالب و درک حقایق سرنوشت ساز زندگی، گوش شنوا داشته‌ اند.
بنابراین شنوایی چه از بعد جسمی و چه معنوی از جایگاه بسیار والایی برخودار است و کسانی که در این رشته همت گماشته‌اندو تحصیل کرده‌اندهم در پیشگاه خداوند متعال و هم از جنبه خدمت به مردم قابل احترام ویژه‌ایهستند.  
دانشکده توانبخشی بر خود می‌بالند پایگاه رشته شنوایی شناسی با قدمت دیرینه در سطح کشور است و از حضور اساتید پیشکسوت رشته شنوایی شناسی و همچنین اساتیدی که با تلاش بی‌وقفه برای ارتقا رشته در تلاش هستند بهره مند است.  
امید است با همیاری و همکاری اساتید، دانشجویان عزیز و سایر ارکان دانشکده به زودی شاهد افتخار آفرینی‌های ملی و فراملی در سطح دانشکده باشیم.  
  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 227475
سید امیر  میری
تهیه کننده:

سید امیر میری

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *