محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1397/10/26 - 18:30
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1297
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کارگاه بین‌المللی تحریک الکتریکی مغز از روی جمجمه (tDCS) و نقش آن در توانبخشی برگزار شد

کارگاه بین‌المللی تحریک الکتریکی مغز از روی جمجمه (tDCS) و نقش آن در توانبخشی بـا تدریس و آموزش پـروفسور Michael Nitsche مدیر دپارتمان روانشناسی و علوم اعصاب مرکز تحقیقات Leibniz دورتموند آلمان برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، کارگاه بین‌المللی تحریک الکتریکی مغز از روی جمجمه (tDCS) و نقش آن در  توانبخشی روز دوشنبه و سه‌شنبه 24 و 25 دی‌ماه بـا تدریس و آموزش پـروفسور Michael Nitsche  مدیر دپارتمان روانشناسی و علوم اعصاب مرکز تحقیقات Leibniz دورتموند آلمان برگزار شد.
در این کارگاه که با هدف آموزش جامع و تخصصی تحریک الکتریکی مغز در حوزه توانبخشی و آموزش مبانی الکتروفیزیولوژیک و کاربرد بالینی روش تحریک الکتریکی مغز در بیماران سکته مغزی برای درمان موارد اختلالات زبانی گفتاری و نیز اختلالات حرکتی و شناختی انجام شد؛ پروفسور نیچه به بیان مطالبی در خصوص مبانی پایه فیزیولوژیکی تحریک الکتریکی مغز و ملاحظات روش شناسی آن پرداخت. از برتری های این کارگاه بین رشته ای بودن آن بود که شرکت کنندگان از رشته های گفتاردرمانی، فیزیوتراپی، مهندسی پزشکی، نورولوژی و روان شناسی در این کارگاه حضور داشتند.
در بخشی از کارگاه دکتر رضا رستمی استاد روانشناسی دانشگاه تهران به ارائه سخنرانی با موضوع کاربرد بالینی تکنیک های تحریک مغز در توانبخشی اختلالات نوروسایکیاتریک و دکتر فاطمه یاوری همکار ایرانی پروفسور نیچه در مرکز تحقیقاتی Leibniz درخصوص نقش تحریک الکتریکی مغز در افزایش توانمندی شبکه های عصبی مغز سخنرانی کردند.
روز دوم کارگاه پروفسور نیچه به بیان مطالبی درخصوص بهینه سازی و استانداردهای استفاده از tDCS پرداخت. دکتر شادمهر استاد فیزیوتراپی و معاون بین الملل دانشکده ضمن ابراز خرسندی از برگزاری کارگاهی بین رشته ای در دانشکده، به ارائه سخنرانی با موضوع tDCS در دردهای مزمن اسکلتی عضلانی پرداخت. سپس پروفسور نیچه درخصوص تأثیرات بالینی تحریک الکتریکی مغز و ملاحظاتی که در امور بالینی از اهمیت خاصی برخوردارند مطالبی را عنوان کرد. دکتر خاتون آبادی  معاون پژوهشی دانشکده، به سخنرانی با موضوع tDCS در توانبخشی بیماران مبتلا به آفازی پرداخت. وی ضمن ارائه خلاصه مقالات موجود و جدید بودن این حوزه از تحقیق، به مواردی که باید درمانگران و محققین در استفاده از این تکنیک در نظر بگیرند اشاره کرد.
قسمت پایانی کارگاه به کار عملی اختصاص داشت، شرکت کنندگان به گروه های کوچک تقسیم شدند و پروفسور نیچه، دکتر یاوری و دکتر خاتون آبادی ضمن شرکت در گروه ها با توضیح نحوه استفاده از دستگاه با شرکت کنندگان به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در پایان کارگاه از پروفسور نیچه و دکتر یاوری با اعطای لوح تقدیر و هدایا به رسم یادبود قدردانی شد.

خبرنگار و عکاس: لیلا روستا

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 84189
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا