محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

  • تاریخ انتشار : 1396/10/20 - 14:59
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 5074
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری چهارمین دوره کارگاه مهارت های ارتباط بالینی برای دانشجویان دندانپزشکی

به گفته دکتر صدیق پور مسئول برگزاری چهارمین دوره کارگاه مهارت های ارتباط بالینی، فراگیر باید بطور فعال درگیر فرآیند یاددهی و یادگیری شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکي، در پی برگزاری چهارمین کارگاه مهارت ارتباط بالینی که به مدت پنج روز از شنبه 16 تا 20 دی 96 در آموزشکده پروتزهای دندانی برگزار شد با دکتر لیلا صدیق پور مسئول برگزاری این دوره کارگاه گفتگو کردیم.
دکتر صدیق پور گفت: محوطه ارتباطی نه تنها در بالین بلکه در تمام ارتباطات زندگی با اهمیت است و باعث می شود دانشجویان درمانگرهای بهتری شوند و حتی خودشان نشویق شده و بیمار هم رضایت بیشتری کسب کند.
در تمام دنیا اگر بیمار نارضایتی و شکایتی از نحوه درمان خود داشته باشد ریشه آن در ارتباط مهارتی بین دندانپزشک و بیمار است به این دلیل در تمام دوره های دندانپزشکی درس مهارت های ارتباطی بالینی آموزش داده می شود.
این درس غیر بخشی که با سیاست های خاص خود آموزش داده می شود و بصورت کارگاهی در سه بخش تئوری و کلامی، عملی و portqalio فراگیر را بطور فعال درگیر فرآیند یاددهی و یادگیری می کند. بنابراین از روشهای مرسوم مثل ایفای نقش، نمایش فیلم، بحث جمعی و بحث در گروه های کوچک استفاده می شود.



در مجموعه آموزشی 5 روزه این کارگاه، سخنرانی کوتاه 20 دقیقه ای، فیلم، ایفای نقش، بررسی و بحث راهنمای دندانی کنگری- کمبریج در گروه های کوچک انجام شد.
دراین مجموعه 24 استاد کارگاه را همراهی کردند که بعلت همزمانی با بخش های آموزشی 2 استاد از هر رشته حضور و جایگزین یکدیگر شدند اساتید جوان تر هم درکنار دانشجویان از چهارمین دوره کارگاه ارتباط بالینی استفاده کردند.
چهارشنبه 20 دی 96 آزمون کتبی دانشجویان در سالن شهید هدایت ساعت 8:30 تا 9 و آزمون عملی آسکی بصورت ایستگاهی، ساعت 9 تا 12 در گروه پروتزهای دندانی برگزار شد.
خبر و عکس: فاطمه زمانی

 

  • گروه خبری : دانشکده دندانپزشکی
  • کد خبر : 73658
کلمات کلیدی
تهیه کننده: