محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

  • تاریخ انتشار : 1399/04/03 - 20:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1687
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

برگزاری نشست اعضای هیأت رئیسه دانشکده طب ایرانی

مراسم تکریم و تقدیر از زحمات معاون بین الملل و مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده برگزار شد.

مراسم تکریم دکتر آرمان زرگران

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، مراسم تکریم و قدردانی از زحمات دکتر آرمان زرگران معاون پیشین بین الملل دانشکده و دکتر لیلا شیربیگی مدیر پیشین دفتر توسعه آموزش دانشکده، و معارفه دکتر مهرداد کریمی به عنوان معاون جدید بین الملل و دکتر زهرا ساداتی به عنوان مدیر جدید دفتر توسعه آموزش دانشکده، با حضور دکتر محمدرضا شمس اردکانی، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، دکتر رامین کردی، معاون بین الملل دانشگاه، و همچنین هیأت رئیسه و اعضای هیأت علمی دانشکده، روز دوشنبه 2 تیرماه 99 در ساختمان احمدیه دانشکده طب ایرانی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، دکتر رضایی زاده، رئیس دانشکده طب ایرانی با بیان این مطلب که دستاوردهای هر مجموعه، مدیون زحمات تمام کسانی است که در هر دوره ای در جایگاه خود منشأ خدمت بودند، تصریح کرد: افراد جدید می آیند که مسیر طی شده را ادامه دهند، تثبیت کنند و ارتقاء بخشند. ما تلاش کردیم در دوران جدید دانشکده، کمترین تغییرمدیریتی را داشته باشیم و بیشترین پایداری را حفظ کنیم و تمام تلاش ما بر این بوده است که میزان رضایتمندی را افزایش دهیم.

رئیس دانشکده طب ایرانی در ادامه افزود: دکتر زرگران در دوران تصدی معاونت بین الملل دانشکده با اقداماتی که انجام دادند، دستاوردهای ارزشمندی به جا گذاشتند که آخرین دستاورد ایشان، برگزاری کنفرانس آن لاین طب تلفیقی و اقدامات بالینی با موضوع طب تلفیقی و کووید19 بود، که افتخاری ارزشمند برای دانشگاه و دانشکده حاصل کرد. اکنون فرصت جدیدی فراهم شده است که دکتر زرگران با همان انرژی مضاعف و پشتکار در دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، منشأ اثر باشند.

وی در ادامه با اشاره به نقش دکتر مهرداد کریمی در حوزه ارتباطات بین الملل و فعالیت های پژوهشی مشترک دانشکده، حضور ایشان در معاونت بین الملل را زمینه ساز ایجاد رویکردهای جدید در امتداد فعالیت های گذشته دانشکده دانست.

دکتر رضایی زاده در ادامه، از زحمات دکتر شیربیگی در مقام مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده قدردانی کرد و گفت: دفتر توسعه آموزش دانشکده از ابتدا با زحمات بی دریغ آقای دکتر کمالی شکل گرفت و در ادامه خانم دکتر قربانی فر این مسیر را به خوبی ادامه دادند. خانم دکتر شیربیگی هم به رغم مسئولیت های سنگین خود در مقام معاون آموزشی دانشکده، با قبول این زحمت، پایداری و ثبات بیشتر فعالیت های این دفتر را موجب شدند و بی شک خانم دکتر ساداتی هم با توجه به تجربیاتشان این روند را به خوبی ادامه خواهند داد.

در ادامه جلسه، دکتر شمس اردکانی با بیان این مطلب که همه اعضای خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران، در طول مسیر حضور خود در این دانشگاه در جایگاه های مختلف منشأ خدمت بوده و هستند، گفت: جهان بعد از کرونا، جهانی متفاوت خواهد بود. دولت ها درون گرا می شوند و دولت های مرکزی قویتر خواهند شد و بنابراین تعاملات بین المللی هم تغییر خواهد کرد. اگر بتوانیم از همین امروز برای حضور در این جهان جدید، برنامه ریزی داشته باشیم و تدبیر بیاندیشیم، موفق خواهیم بود. اگر با درایت و آینده نگری سوار این کشتی شویم به ساحل خواهیم رسید.

در ادامه دکتر کردی با بیان این مطلب که بدنه دانشگاه آن را به جلو می برد و نه مدیران آن، افزود: دانشکده طب ایرانی همواره در بحث فعالیت های بین المللی موفق عمل کرده است. در مقایسه با تعداد اعضای هیأت علمی این دانشکده با سایر دانشکده ها که تعداد بزرگی نیست، این دانشکده همواره در عرصه بین المللی نمود موفقی داشته و همیشه در فعالیت های بین المللی با کیفیت و رو به رشد عمل کرده است.

معاون بین الملل دانشگاه در ادامه بیان کرد: در بحث مقابله با ویروس کرونا هم تعاملات بین المللی بسیار مؤثر بود و بزرگ ترین اتفاقی که در این مسیر افتاد این بود که تغییراتی که قرار بود در 15 سال آینده در نظام آموزشی رخ دهد، در مدت کوتاهی اتفاق افتاد و آموزش مجازی در سیستم آموزشی دانشگاه، نقش مهمی پیدا کرد و این تغییر، بی شک در برگزاری دوره های آموزشی بین المللی هم جایگاه مهم تری پیدا خواهد کرد.

در ادامه دکتر آرمان زرگران ضمن ابراز خرسندی از همکاری چندساله با دانشکده طب ایرانی در جایگاه معاون بین الملل دانشکده، گزارشی از عملکرد معاونت بین الملل در مدت زمان تصدی ایشان و سپاس و قدردانی خود از تمامی کسانی که در این مدت با معاونت بین الملل همکاری داشته اند را در قالب دو نامه خطاب به دکتر رضایی زاده و همکاران معاونت بین الملل قرائت کرد.

دکتر کریمی هم در ادامه جلسه با بیان این مطلب که هر کس که بالا می رود بر شانه غولها ایستاده است، گفت: ما به هر آنچه دست پیدا کردیم مدیون کسانی چون مرحوم دکتر اصفهانی است که برای احیاء و قبولاندن طب سنتی تلاش هایی بی وقفه کردند. باید از دکتر کاظمی قدردانی کنیم که به ما نشان داد که دانشکده طب ایرانی می تواند در عرصه بین الملل چه جایگاهی داشته باشد. دکتر زرگران هم با وسعت نظر و بلند همتی خود، در این مسیر به دستاوردهای بزرگی رسیدند. در ادامه هم ما در دانشکده طب ایرانی همه در کنار هم خواهیم ایستاد و با عشقی که به طب سنتی و وطن داریم، این راه را ادامه خواهیم داد.

دکتر شیربیگی هم در ادامه ضمن تشکر از زحمات دکتر کمالی در پایه گذاری دفتر توسعه آموزش دانشکده، با تأکید بر تغییراتی که در سیستم آموزشی پس از همه گیری کرونا ایجاد شده است، ابراز امیدواری کرد که دفتر توسعه آموزش بتواند فعالیت های خود را بهتر از پیش، انجام دهد.

دکتر ساداتی نیز ابراز امیدواری کرد که دفتر توسعه آموزش بتواند همچنان در راه ارتقاء کیفیت آموزشی دانشکده گام بردارد.

در ادامه هدایایی به رسم یادبود و برای تقدیر از زحمات و خدمات دکتر زرگران و دکتر شیربیگی به آنها تقدیم شد.

سپس اعضای هیأت رئیسه پیرامون فعالیت های جاری دانشکده به گفتگو نشستند.

دکتر روجا رحیمی، معاون پژوهشی دانشکده گزارش علم سنجی دانشکده طب ایرانی در سال 98 را ارائه کرد.

دکتر لیلا شیربیگی،معاون آموزشی دانشکده درخصوص روند برگزاری آزمون های دانشکده به شیوه مجازی توضیح داد. دکتر رضایی زاده نیز پیرامون چالش های اجرای قانون مصوب لزوم گذراندن دو واحد درسی آموزش طب سنتی برای دانشجویان رشته های علوم پزشکی و اقداماتی که درخصوص تولید محتوای دروس مجازی طب سنتی انجام شده است توضیحاتی ارائه کرد و همچنین تغییرات در شیوه تخصیص اضافه کار و کارانه کارمندان در سال جدید را شرح داد.

 

  • گروه خبری : دانشکده طب ایرانی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 158388
خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *