محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

  • تاریخ انتشار : 1400/12/18 - 16:42
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 641
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

رئیس دانشگاه سبطین عراق از دانشکده طب ایرانی بازدید کرد

دکتر ستار جبار الساعدی گفت: استفاده از تجربه دانشکده طب ایرانی می تواند برای آکادمیک سازی طب سنتی در عراق راهگشا باشد.

بازدید رئیس دانشگاه سبطین عراق از دانشکده طب ایرانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، دکتر ستار جبار الساعدی، رئیس دانشگاه سبطین عراق و هیئت همراه، روز سه شنبه 17 اسفند 1400 از دانشکده طب ایرانی بازدید کردند.

در این بازدید، نشستی با حضور دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین الملل دانشگاه‌، دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی، دکتر لیلا شیربیگی، معاون آموزشی، و دکتر رودابه بهرام سلطانی، معاون بین الملل دانشکده برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر رحیمی، ضمن خوشامدگویی و ابراز خرسندی از حضور هیئت عراقی در دانشکده طب ایرانی، دانشکده طب ایرانی را دانشکده ای جوان خواند و پیرامون تأسیس دانشکده و فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی آن سخن گفت.

در ادامه دکتر بهرام سلطانی، پس از بیان مختصری از پیشینه طب سنتی ایران، به معرفی دانشکده طب ایرانی پرداخت.

معاون بین الملل دانشکده، درخصوص تاریخچه تأسیس دانشکده سخن گفت و پیرامون دپارتمان های دانشکده، آزمایشگاه و سلامتکده های دانشکده توضیحاتی ارائه کرد.

وی در ادامه، مجله انگلیسی زبان دانشکده را معرفی کرد و فعالیت‌های پیشین حوزه بین الملل دانشکده ازجمله برگزاری دوره های بین المللی و همکاری های مشترک با سایر کشورها را شرح داد.

دکتر بهرام سلطانی در ادامه از دستاوردهای دانشکده در قالب همکاری در تألیف کتاب های منتشرشده توسط انتشارات معتبر بین المللی، و همچنین تولید محصولات دانش بنیان توسط شرکت های وابسته به مرکز رشد فناوری طب و داروسازی سنتی و فرآورده های طبیعی سخن گفت.

در ادامه جلسه، دکتر الساعدی با بیان این مطلب که در عراق نیز مانند ایران، طب سنتی وجود دارد اما آکادمیک نشده و تنها در سطح کاربرد عمومی باقی مانده، ابراز تمایل کرد که از تجربه دانشکده طب ایرانی در این حوزه برای آکادمیک سازی طب سنتی در عراق استفاده شود.

رئیس دانشگاه سبطین و همراهان وی، در ادامه درباره روند تولید و عرضه داروهای گیاهی در ایران، میزان کثرت متخصصین طب سنتی و فارغ التحصیلان این رشته، چگونگی تقابل طب سنتی و طب نوین در ایران، مطالعات تخصصی طب ایرانی در زمینه بیماری هایی چون سرطان، بیماری های پوستی، اوتیسم و...،  و چگونگی سنجش اثربخشی و ایمنی داروهای گیاهی، پرسش هایی مطرح کردند که توسط طرف های ایرانی حاضر در جلسه به تفصیل پاسخ داده شد.

در پایان این جلسه، هیئت عراقی از بخش های مختلف دانشکده طب ایرانی بازدید و علاقه مندی خود را برای برقراری و گسترش همکاری های مشترک دانشگاه سبطین عراق و دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران ابراز کردند.

  • گروه خبری : دانشکده طب ایرانی
  • کد خبر : 209681
خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *