محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

  • تاریخ انتشار : 1402/02/24 - 12:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 219
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

مراسم پایانی نخستین کنفرانس و کارگاه بین المللی اعمال یداوی در طب سنتی برگزار شد

اعمال یداوی در طب استئوپاتیک، آخرین پنل اختصاصی نخستین کنفرانس و کارگاه بین المللی اعمال یداوی در طب سنتی بود.

مراسم اختتامیه نخستین کنفرانس و کارگاه بین المللی اعمال یداوی در طب سنتی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، نخستین کنفرانس و کارگاه بین المللی اعمال یداوی در طب سنتی با برگزاری آخرین پنل اختصاصی و مراسم اختتامیه، شنبه 23 اردیبهشت 1402، در سالن دارالفنون دانشگاه علوم پزشکی تهران به کار خود پایان داد.
آخرین پنل این کنفرانس، اعمال یداوی در طب استئوپاتیک بود که با سخنرانی دکتر تروستن فیشر، متخصص فیزیوتراپی از هانوفر آلمان و مدرس بین المللی Fascial Distortion Model (FDM) آغاز شد.
دکتر فیشر سخنرانی خود را به صورت آنلاین و با موضوع توانمندی های اعمال یداوی در تکنیک های FDM ارائه کرد.
در ادامه دکتر آزاده شادمهر، متخصص فیزیوتراپی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره اصول رانشی و غیررانشی اعمال یداوی در تشخیص و درمان، سخنرانی کرد و در ادامه به صورت عملی کاربرد بالینی درجه بندی شده تکنیک های استئوپاتی در کم تحرکی مفاصل را ارائه کرد.
آخرین سخنران این کنفرانس، دکتر فؤاد اینجه از دانشگاه سلیمان دمیرل ترکیه بود که درباره تأثیر و کاربرد طب سنتی در شیوه درمانی سلول های بنیادی در پزشکی ترمیمی سخن گفت.
پس از پایان سخنرانی های تخصصی، مراسم اختتامیه با سخنان دکتر آرمان زرگران، دبیر اجرایی کنفرانس آغاز شد.
دکتر زرگران ضمن تشکر از تمامی سخنرانان، میهمانان، همکاران و دست اندرکاران برگزاری کنفرانس، از حمایت های بی دریغ دکتر آیتی، معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای تحقق اهداف کنفرانس قدردانی کرد.
در ادامه دکتر رودابه بهرام سلطانی، معاون بین الملل دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران به معرفی این دانشکده پرداخت.
وی با بیان این مطلب که طب سنتی ریشه در فرهنگ ایران زمین دارد و دارای سابقه ای هزاران ساله است، مختصری پیرامون فعالیت‌های دانشکده طب ایرانی در حوزه تألیف کتب و مقالات، حوزه بالینی و آزمایشگاه و همکاری های بین المللی دانشکده شرح داد.
دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در ادامه مراسم، فراهم شدن زمینه حضور متخصصان طب سنتی در حوزه اعمال یداوی از کشورهای صاحب تاریخ کهن پزشکی و به اشتراک گذاری دانش و تجربیات آنها با یکدیگر را نتیجه ارزشمند برگزاری این کنفرانس دانست.
وی در ادامه گفت: به اشتراک گذاشتن تشابهات و تفاوت های سبک های مختلف طب سنتی با یکدیگر، بی شک می تواند ما را به انتخاب بهترین روش رهنمون کند. وی ادغام روش های درمانی مورد استفاده در طب سنتی در طب نوین را مستلزم انجام‌پژوهش هایی دانست که موید اثربخشی این روش ها باشند و از تجربیات ارزنده ایران در تولید مستندات و شواهد علمی در این خصوص یاد کرد. 
رئیس دانشکده طب ایرانی در ادامه افزود: امیدوارم این کنفرانس زمینه ساز برقراری تعاملات گسترده تر علمی در زمینه طب سنتی با کشورهای مختلف به ویژه کشورهایی که در این کنفرانس میهمان ما بودند، شود.
سخنران پایانی کنفرانس دکتر محمدحسین آیتی، رئیس کنفرانس بود.
دکتر آیتی از تمامی میهمانان که در روزهای برگزاری کنفرانس حضور فعالانه داشتند، قدردانی کرد.
رئیس کنفرانس بین المللی اعمال یداوی در طب سنتی، پیام اصلی این کنفرانس را ضرورت پژوهش های مبتنی بر شواهد در حوزه طب سنتی دانست و گفت: ما در این کنفرانس بسیار آموختیم و بیش از پیش دریافتیم که باید با حفظ ریشه های کهن طب سنتی، این دانش را برپایه مستندات علمی به ثبت برسانیم.
دکتر آیتی همچنین برقراری تعاملات دوستانه و تبادل ایده ها و تجربیات مابین فعالان طب سنتی در کشورهای مختلف را کلید بهره مندی از تمام ظرفیت‌های طب سنتی دانست.
  • گروه خبری : دانشکده طب ایرانی
  • کد خبر : 234530
کلمات کلیدی
خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *