کسب بیشترین پیشرفت در طرح صیانت از حقوق شهروندی توسط دانشکده علوم تغذیه
در ارزیابی 9 دانشکده تابعه دانشگاه از لحاظ رعایت شاخصهای حقوق شهروندی، دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی بیشترین پیشرفت را کسب کرد.
برگزاری دومین جلسه تدبر در قرآن کریم در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
دومین جلسه تدبر در قرآن کریم با حضور دکتر غفرانی استاد و پژوهشگر علوم قرآنی و استاد الهیات دانشگاه تهران در سالن اجتماعات دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد.
مراسم جشن نیمه شعبان در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد
به مناسبت نیمه شعبان و تولد حضرت ولی عصر(عج)، مراسم جشنی در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برپا شد.
میزبانی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی از استاد مدعو دکتر میشل نلسون
دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی میزبان استاد مدعو دکتر میشل نلسون متخصص اپیدمیولوژی از دانشگاه کینز کالج لندن بود.
دریافت گواهینامه اهتمام از سومین جشنواره عملکرد نظام اداری و مالی
دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، موفق به دریافت گواهینامه اهتمام از سومین جشنواره عملکرد نظام اداری و مالی شد.
پیام تسلیت رئیس و استادان دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی به مناسبت درگذشت مادر گرامی دکتر سید علی کشاورز
دکتر فریدون سیاسی و اساتید دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی به مناسبت درگذشت مادر گرامی دکتر سید علی کشاورز پیام تسلیت دادند.
در بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی کابل و رییس انستیتو تحقیقات غضنفر از دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
بر گسترش تعامل بین دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و دانشگاه علوم پزشکی کابل تاکید شد
در راستای ایجاد تعامل بین دانشگاه علوم پزشکی کابل و دانشگاه علوم پزشکی تهران، رییس دانشگاه علوم پزشکی کابل و هیئت همراه جهت تحقق پروژه تغذیه اتحادیه اروپا از دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی بازدید کردند.
برگزاری کارگاه مفاهیم و روش های آمایش
با همکاری بنیاد توسعه فردا، کارگاه مفاهیم و روش های آمایش در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد.
در همایش خیرین سلامت دانشگاه
از دکتر عابدین درکوش و شرکت شهر دارو تقدیر شد
از دکتر عابدين درکوش و شرکت شهر دارو به عنوان خیرین سلامت دانشکده داروسازی در چهارمين همايش خيرين سلامت دانشگاه تقدير شد.
مراسم سوگواری حمیده اسدی برگزار شد
مراسم ختم مرحومه مغفوره، حمیده اسدی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم بهداشتی در تغذیه در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد.