محتوای خبری دانشکده فناوری های نوین پزشکی

  • تاریخ انتشار : 1401/09/15 - 09:36
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 360
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری نشست صمیمانه هیئت علمی گروه نانوفناوری پزشکی با دانشجویان در دانشکده فناوری های نوین پزشکی

مدیر و اعضای هیئت علمی گروه نانوفناوری پزشکی دانشکده فناوری های نوین پزشکی در نشستی صمیمانه با دانشجویان مقطع ارشد و دکتری این گروه دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، 14 آذر 1401، دکتر حسین قنبری مدیر گروه نانوفناوری پزشکی به همراه اعضای هیئت علمی این گروه در نشستی صمیمانه با دانشجویان مقطع ارشد و دکتری دیدار و گفتگو کردند.
دکتر قنبری، مدیر گروه، در ابتدای این دیدار شعری از حسین منزوی با مضمون خیال خام پلنگ من به سوی ماه پریدن را خواند و گفت: ما در یک خانواده به نام نانوفناوری پزشکی هستیم. من از شما دانشجویان با استعداد می خواهم که از این قفس رخوت خودتون در بیایید و فعال شوید؛ ایونت های دانشجویی بذارید، در سمینارها و کنفرانس ها شرکت کنید، ایده های محصول محور بدهید، تا این حرکت رو به جلو را سمت و سوق دهید. دانشجو محور دانشگاه است و حضور شماست که به این دانشگاه معنی می دهد. نشاط و شور علمی داشته و پویا باشید. پیشاپیش روز دانشجو هم به شما تبریک می گویم و آرزومندم که در مسیر زندگی تون موفق باشید. ما اینجا هستیم تا مشکلات شما را حل کنیم زیرا شما عضوی از خانواده ما هستید.
در ادامه دانشجویان این گروه مشکلاتی از قبیل نبود مگا پروژه در گروه، برقراری ارتباط با وزارت علوم در حیطه نانو، عدم امکانات گرمایشی در برخی فضاهای دانشکده، عدم کفایت بودجه در گرنت ها،‌ ایجاد ارتباط بین دانشجویان و شرکت ها ی دانش بنیان، حمایت دانشکده از دانشجویان برای شرکت در سمینارهای ملی و بین المللی  و عدم وجود واحد عملی کافی در برخی دروس را مطرح کردند. سپس،
دکتر رامین رحیم نیا، عضو هیات علمی این گروه گفت: من فکر میکنم نانوفناوری پزشکی شادترین گروه آموزشی در دانشگاه است. دوره دانشجویی بهترین زمان برای استفاده پتانسیل دانشجویی است. تلاش ما بر این است که شرایط را در سمت و سویی ببریم که دانشجویان بتوانند فعالیت های خود را انجام دهند.
در پایان بعد از شنیدن نظرات سایر اعضای هیات علمی و پیشنهادهای دانشجویان، دکتر قنبری در جمع بندی این نشست گفت: پیشنهاد می کنم هسته های دانشجویی و کمیته هایی از ورودی های مختلف برای جمع آوری نظرات و پیشنهادات تشکیل شوند. برای اهداف خاصی مانند رویدادها، فستیوال ها، همایش ها و غیره برنامه ریزی کنید و با دکتر رضا فریدی و دکتر مهدی آدابی، اعضای هیات علمی گروه، هماهنگ شوید. در این کمیته ها ایده های علمی و فناوری بپروارید  و حتی گروه های فرهنگی و ادبی تشکیل دهید. امیدوارم این نشست سرآغاز یک حرکت رو به جلو برای اعضای هیات علمی و دانشجویان گروه نانوفناوری پزشکی باشد.

  • گروه خبری : دانشکده فناوری های نوین پزشکی
  • کد خبر : 222835
ساناز  عزی ایرانی
تهیه کننده:

ساناز عزی ایرانی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *