دکتر نفیسی در دومین جشنواره قدر استاد: اساتید برگزیده نماینده همه اساتید دانشکده پزشکی هستند
مراسم دومين جشنواره قدر استاد دانشکده پزشکی با قدردانی از 10 استاد برگزيده در بخش هاي آموزشي، پژوهشي و بخش ويژه به صورت محدود و حضوری در تالار ابن سينا و پخش آنلاین در اسکای روم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، این مراسم پس از قرائت قران و سرود ملی با پخش کلیپ از پیش ضبط شده موسیقی با اجرای دکتر هومان حسین نژاد عضو هیات علمی گروه طب اورژانس آغاز شد.
در ادامه دکترشهریار نفیسی رئیس دانشکده پزشکی در دومین جشنواره قدر استاد دانشکده پزشکی که با حضور تعداد محدودی از اساتید در تالار ابن سینا و به صورت پخش انلاین در اسکای روم بعد از ظهر چهارشنبه ۲۹ مرداد برگزار شد با خیر مقدم و تبریک روز پزشک به اساتید حاضر در جلسه و اساتید و فراگیرانی که به صورت آنلاین شاهد اجرای جشنواره بودند گفت: بسیار خوشحالم که باوجود تمام مشکلات موجود، موفق شدیم در خدمت دوستان و اساتید باشیم.
وی افزود: علت اصرار ما برای برگزاری مراسم این بود که از یک سو از اوایل زمستان ۹۸ در تدارک برگزاری دومین جشنواره قدر استاد بودیم و دانشجویان و دستیاران به امید این که بتوانند بهترین اساتید را معرفی کنند در رای گیری ها مشارکت داشتند و از سوی دیگر به خاطر شرایط کرونا و درگیری ناشی از بیماری و غم و ناراحتی که بود به نظر ما رسید این مراسم را با تمام محدودیت ها و کاستی های مجازی شدن وجود داشت، برگزار کنیم تا تنوع و منبع آرامشی برای دوستان ما در بیمارستان و در خط مقدم مقابله با کرونا باشد.
دکتر نفیسی ادامه داد: بیماری کووید ۱۹ شرایط سختی را برای مجموعه بهداشت و درمان ایجاد کرد اما خوشحالم اعلام کنم که اساتید، دانشجویان، همکاران کادر درمان، نیروهای پشتیبانی در کوران این مشکل بزرگ که کشور و جامعه درگیر آن بودند سربلند شدند و باعث افتخار ما در دانشگاه هستند.
رئیس دانشکده پزشکی با بیان این که تمام فعالیت های دانشگاه اعم از آموزش و پژوهش تحت شعاع مسئله کرونا قرار گرفت، اظهار داشت: علی رغم این موضوع، شاید شرایط موجود فرصتی را در اختیار ما گذاشت که موضوعاتی که سالها مغفول مانده و پیگیر آن بودیم تحقق پیدا کند.
وی ادامه داد: سالها به دنبال توسعه فعالیت آموزشی در فضای مجازی، مجازی سازی آموزش و استفاده از ظرفیت این فضا بودیم که تا حدودی به خاطر شرایط و محدودیت های حضوری محقق شد و برگزاری مراسم امروز نیزماحصل استفاده از فضای مجازی است.
دکتر نفیسی، از دکتر رضایی دبیر اجرایی جشنواره، دانشجویان، دستیاران و اساتیدی که با دبیرخانه مراسم در اجرای برنامه های هنری تا برگزاری هرچه بهتر جشن همکاری داشتند، اعضای هیات رئیسه و هیات داوران تشکر کرد و گفت: امسال از ۵ نفر از اعضای برگزیده جشن سال گذشته برای حضور در هیات داوران دعوت شد تا در انتخاب بهترین ها کمک رسان ما باشند.
وی با ابراز خرسندی از انتخاب افراد برگزیده با رای فراگیران و تشکر از اساتید کاندیدا، برگزیده ومنتخب گفت: اساتید منتخب و برگزیدگان طی سالهای سال بار آموزش به دانشجویان پزشکی و مسئولیت آموزشی را بر عهده داشتند، البته به نظر من نام دانشکده پزشکی به حد کافی ایجاد مسئولیت می کند و ما همه تلاش می کنیم نام دانشکده را سربلند نگه داریم.
دکتر نفیسی ادامه داد: قطعا تعداد اساتید شایسته در دانشکده پزشکی با بیش از ۱۱۰۰ عضو هیات علمی به این تعداد محدود نیست و افراد شایسته بسیاری در حال ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی هستند و امیدواریم قدردان زحمات این افراد باشیم.
وی افزود: اساتید برگزیده، کاندیدا و منتخب نماینده اعضای هیات علمی دانشکده هستند و به نمایندگی از سایر اساتید و اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی معرفی و تقدیر می شوند، امیدوارم از سال های آتی بتوانیم از زحمات و تلاش های سایر اساتید قدردانی کنیم.
در ادامه دکتر نیما رضایی دبیر اجرایی دومین جشنواره قدر استاد با خیر مقدم به اساتید حاضر در سالن و اساتید، دستیاران و دانشجویان که به صورت آنلاین شاهد تماشای این جشنواره بودند گفت: جشن قدر استاد سال گذشته برای اولین بار و در راستای تکریم اساتید جشن قدر استاد دانشکده پزشکی با مصوبه و حمایت هیات رئیسه ۱۲ اردیبهشت۹۸ در تالار ابن سینا برگزار و از اساتید در حیطه های مختلف آموزشی، پژوهشی، استاد جوان و پیشکسوت و برگزیده هیات داوران، تقدیر شد.
وی افزود: امسال قرار بود، طبق برنامه ریزی های انجام شده روز چهارم اردیبهشت ماه دومین جشن قدر استاد در تالار ابن سینا برگزار شود حتی نظر سنجی از فراگیران، جلسات هماهنگی جشن و انتخاب استاد برگزیده و منتخب در اسفند ماه ۹۸ برگزار شد که به علت شرایط بیماری کرونا تصمیم گرفتیم تاریخ مراسم به تعویق بیافتد که به دلیل تداوم شرایط مراسم به اول شهریورماه و روز پزشک موکول شد که این تاریخ نیز به علت همزمانی با ایام محرم روز ۲۹ مرداد برگزار شد.
دکتر رضایی ادامه داد: با توجه به این که شرایط کرونا در کشور بهتر نشد و تداوم ممنوعیت ها، در جلسه هیات رئیسه دانشکده تصمیم گرفتیم که مراسم جشنواره عمدتا به صورت مجازی با پخش آنلاین در اسکای روم و تعداد محدودی از اعضای هیات رییسه و اساتید برگزیده به صورت حضوری و با رعایت فاصله اجتماعی برگزار شود.
دبیر اجرایی جشنواره گفت: برای رعایت دستور العمل های بهداشتی و پرهیز از تجمع مراسم تقدیر از منتخبین گروه های آموزشی روز شنبه ۲۵ مرداد در سالن شورای دانشکده برگزار شد و طبق روال سال گذشته جشنواره از ۱۰ استاد برگزیده در حیطه های آموزشی، پژوهشی و ویژه قدردانی خواهد شد که در بخش بخش آموزشی پزشکی عمومی ۲ نفر، بخش آموزشی تخصصی و فوق تخصصی ۲ نفر، بخش آموزش تحصیلات تکمیلی ۱ نفر، بخش پژوهشی بالینی و علوم پایه ۲ نفر، بخش استاد جوان، پیشکسوت و برگزیده هیات داوران هر کدام یک نفر معرفی و تقدیر خواهند شد.
وی با اشاره به روند انتخاب اساتید منتخب و برگزیده گفت: در انتخاب استاد برگزیده و منتخب آموزشی ملاک اصلی در انتخاب اساتید، آرا فراگیران بود که پس از جمع آوری آرا، نظرات مدیران گروه و معاونین آموزشی بیمارستان ها، بررسی امتیازات سالانه اساتید در ۵ سال اخیر، برگزاری جلسه با مدیران گروه های آموزشی و معاونین آموزشی بیمارستان ها، بررسی نتیجه این جلسات و آرای فراگیران توسط هیات داوران در انتخاب نهایی تاثیر گذار بود.
وی افزود: در بخش برگزیده پژوهشی دو نفر از اساتید در بخش بالینی و پایه معرفی خواهند شد که انتخاب بر اساس آرا فراگیران، منتور و راهنمای پژوهشی بودن اساتید و تعداد مقالات رجوع بهHایندکس و استناد مقالات در سامانه علم سنجی صورت گرفت.
دکتر رضایی ادامه داد: امسال در بخش استاد جوان از یک هیات علمی زیر ۴۵ سال و در بخش استاد پیشکسوت استاد بالای ۶۵ سال و استاد برگزیده هیات داوران در بخش رول مدل تقدیر خواهد شد. که این افراد علاوه بر حائز شرایط بودن برگزیده آموزشی و پژوهشی و فعالیت های اجتماعی و فرهنگی به عنوان رول مدل نیز مطرح هستند.
وی افزود: امسال با توجه به شرایط کرونا تمام آرا به صورت الکترونیک و از طریق فرم های از پیش طراحی شده به دبیرخانه مراسم ارسال شد که در نهایت ۱۵۵۷ رای کسب شد که ۱۲۰۶ رای مربوط به دور دوم نظر سنجی ها بود. که از این میان ۶۲۲ رای مربوط به دوره پزشکی عمومی، ۳۲۰ رای دوره تخصصی و فوق تخصصی، ۲۶۴ رای دوره علوم پایه بود. در دوره اول نظر سنجی ۳۵۱ نفر شرکت کردند، که این ارا پس از راستی آزمایی بدست آمده وتایید شد.
دبیر اجرایی جشنواره قدر استاد در ادامه به تفکیک آرا اخذ شده از فراگیران پرداخت و گفت: اساتید منتخب به عنوان اساتیدی که بیشترین آراء را در بخش نظر سنجی از فراگیران، گروه های آموزشی و معاونین آموزشی بیمارستان ها کسب کردند روز شنبه ۲۵ مرداد و پس از جلسه هیات رئیسه دانشکده معرفی شده و مورد تقدیر قرار گرفتند که از هر گروه آموزشی بسته به تعداد اعضای گروه یک یا دو نفر معرفی شدند و اساتید برگزیده نیز پس از بررسی آرای فراگیران و نتیجه جلسات مدیران گروه ها و معاونان آموزشی و نظر نهایی هیات داوران به صورت محرمانه انتخاب و در اختیار ریاست دانشکده و دبیر جشنواره قرار داده شدند.
توضیح این که اسامی اساتید برگزیده تنها در اختیار دکتر نفیسی و دکتر رضایی قرار داشت پس از معرفی اساتید منتخب و اجرای برنامه های متنوع موسیقی اعلام شد و لوح تقدیر، مدال و تندیس جشنواره که منقش به آرم قدیم دانشکده پزشکی به اساتید برگزیده اهدا شد و هر یک از برگزیدگان دقایقی سخنرانی کردند
در پایان برگزیدگان عکس یادگاری گرفتند و لوح یادبود مراسم توسط برگزیدگان و اعضای هیات رئیسه و هیات داوران جشنواره امضا شد.
همچنین در این مراسم کلیپی از شهید مدافع سلامت دکتر غلامحسین نادری استاد گروه اورولوژی که پیش از این در از سوی فراگیران به عنوان استاد منتخب حایز رای شده بود، پخش شد.
برگزيده بخش آموزشی پزشکی عمومي:
دکتر آرش صفایی گروه آموزشی طب اورژانس
دکترسعیدرضا مهرپور گروه آموزشی ارتوپدی
برگزيده بخش تخصصی و فوق تخصصي:
دکتر دکتر آرش میرمحمد صادقی گروه آموزشی چشم پزشکی
دکتر فرشته غیاثوند گروه آموزشی عفونی
برگزيده بخش آموزشی علوم پايه:
دکتر غزاله گرایلی گروه آموزشی فیزیک پزشکی
برگزيده بخش پژوهش علوم باليني:
دکتر مریم دانش پژوه گروه آموزشی پوست
برگزيده بخش پژوهش علوم پايه:
دکتر احمدرضا دهپور گروه آموزشی فارماکولوژی
برگزيدگان بخش ويژه
برگزيده بخش استاد جوان:
دکتر عرفان امینی گروه آموزشی اورولوژی
برگزيده بخش استاد پیشکسوت:
دکتر منوچهرخان نخجوانی گروه آموزشی داخلی
برگزيده بخش هیات داوران:
دکتر علی جعفریان گروه آموزشی جراحی عمومی
نظر دهید