آزمایشگاه دارالفنون دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران افتتاح شد
ایجاد پایگاه علمی و تشخیصی روزآمد با چشماندازی بلند
آیین افتتاح و بهرهبرداری از آزمایشگاه جامع پزشکی دارالفنون، در دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور سرپرست و مسئولان دانشگاه برگزار شد.
گروه سلامت در حوادث و بلایا برگزار کرد
کارگاه آموزش تئوری و عملی اطفای حریق در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران
به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل، کارگاه آموزشی تئوری و عملی اطفای حریق با حضور علیرضا گلی، معاون ایستگاه شماره 40 سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، و علیرضا زحمتکش، آتشنشان این ایستگاه، در دانشکده بهداشت و در سالن شورای ساختمان شماره 2 برگزار شد.
در راستای برگزاری هفته پدافند غیرعامل
نشست استراتژی ها، برنامه ها و چالش های مرکز مدیریت حوادث و پدافند غیرعامل در دانشکده بهداشت
نشست استراتژی ها، برنامه ها و چالش های مرکز مدیریت حوادث و پدافند غیرعامل با هدف آشنایی هرچه بیشتر مسئولان و دانشجویان با مفاهیم پدافند غیرعامل در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزارو به اهمیت مجموعه اقدامات غیر مسلحانه برای افزایش بازدارندگی، کاهش آسیبپذیری، تداوم فعالیتهای ضروری و ارتقای پایداری ملی پرداخته شد.
دکتر فرناز محبوبی: دارودرمانی بیماران مبتلا به فشارخون مغزی چالشبرانگیز است
در جلسه معرفی بیمار گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی، برای بیماران مبتلا به فشارخون مغزی اقدامات اولیه باید بهسرعت انجام شود؛ زیرا تعلل در این شرایط موجب آسیبهای جدی به مغز میشود.
کارگاه راهبردهای افزایش استنادها و همکاری های علمی ملی و بین المللی در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
دکتر مریم درخشان بهره گیری از راهکارهایی برای افزایش دیده شدن مقاله را از مهم ترین شگردهای افزایش استناد به مقاله دانست.
جلسه معرفی بانک های اطلاعاتی شبکه گیاهی ایران در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
وب سایت «باشگاه شبکه گیاهی ایران» در قالب بانک اطلاعاتی جامعی از گونه های مختلف گیاهان در دست راه اندازی است.
سومین روز از هفته پدافند غیر عامل
نشست «امنیت غذایی و پدافند غیر عامل» در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
دکتر نبی شریعتی فر، استاد تمام ایمنی و بهداشت مواد غذایی، در نشست «امنیت غذایی و پدافند غیر عامل» در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان «امنیت غذایی: تهدیدات سلامت، ضرورت توجه به پدافند غیرعامل و راهکارها» سخنرانی کرد.
چهارشنبه 9 آبان ماه جاری، برگزاری ژورنال کلاب هفتگی گروه فیزیولوژی
ژورنال کلاب هفتگی گروه فیزیولوژی با موضوع Precision Electrophysiology: The Art of Patch Clamping چهارشنبه 9 آبان ماه جاری در تالار دکتر شادان برگزار می شود.
پیام تبریک رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز جهانی کاردرمانی
دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی، رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی روز جهانی کاردرمانی را تبریک گفت و نوشت: کاردرمانی بازوی توانمند، تیم پزشکی در درمان مشکلات جسمی، ذهنی، روانی و اجتماعی است که میتواند برای توانبخشی بیماران وارد عمل شده و از ناتوانی افراد جامعه جلوگیری کرده و آنها را به نقشهای فردی و اجتماعی شان بازگرداند.
دکتر مریم کیخایی: نانو حامل های کاتالاز میتواند با کاهش هایپوکسی و تغییر فنوتیپ ماکروفاژها در محل تومور، سبب تغییر محیط تومور از فضای پروتومورال به سمت آنتی تومورال شود
در ژورنال کلاب گروه زیست مواد دارویی، ضرورت استفاده از نانوپارتیکلها خصوصاً نانوحاملهای کاتالاز در درمان تومورهای سرطانی بهصورت درمان ترکیبی بررسی شد.