محتوای خبری دانشکده پزشکی

  • تاریخ انتشار : 1397/10/15 - 14:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1188
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

جلسه مشترک هیئت رئیسه دانشکده پزشکی و معاون آموزشی دانشگاه برگزار شد

دکتر سهراب پور در جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی از تخصیص نیمی از هزینه ثبت نام فلوشیپ از مهر 98، به دانشکده پزشکی خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، جلسه مشترک هیئت رئیسه دانشکده پزشکی و معاون آموزشی دانشگاه دکتر سهراب پور روز شنبه 15 دی 97 از ساعت 7:30 در سالن شورای دانشکده برگزار شد و اعضای هیات رئیسه و معاونینی که در حوزه آموزش مسئولیت دارند دغدغه ها و مشکلات خود را بیان کردند.
در ابتدا دکتر نفیسی  هدف از دعوت معاون آموزشی دانشگاه در نشست هیئت رئیسه را بیان مشکلات و مسائل آموزشی بیان کرد و گفت: با بیان این که جنس کار دانشکده پزشکی آموزشی است و با اشراف دکتر سهراب پور به مسائل آموزشی امیدواریم پس از بیان مسائل با تعامل به راهکار مناسب برسیم.
دکتر ساعدی معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی، عدم تخصیص بودجه کافی، فقدان ارتباط مناسب میان مصوبات دانشکده و دانشگاه با گروه های آموزشی، عدم ارتباط سازمانی را از جمله مشکلات حوزه آموزش دانست و ادامه داد: آزمون ها به سختی در دانشکده برگزار می شود و بحث بودجه مشکل ساز است.
وی به آزمون فلوشیپ اشاره کرد و گفت: برای این آزمون ثبت نام از طریق وزارت بهداشت انجام می شود و با توجه به پرداخت هزینه از سوی داوطلبان، تخصیص بودجه به دانشکده نامناسب است.
دکتر ساعدی ادامه داد: همچنین در حوزه نقل و انتقال دانشجویان که با پرداخت هزینه همراه است و با توجه به این که آموزش این افراد در دانشکده صورت می گیرد، اما هزینه دریافتی در دانشکده صرف نمی شود.
در ادامه دکتر کاشانی معاون تحصیلات تکمیلی خواستار افزایش هزینه های مربوط به انجام پایان نامه شد و گفت: از سال 80 تا امروز هزینه ها هیچ تغییری نکرده و هزینه پایان نامه دکترای تخصص 5 میلیون و کارشناسی ارشد یک و نیم میلیون تومان است که نیازمند بازنگری است.
معاون آموزش تحصیلات تکمیلی وضعیت تجهیزات در گروه های علوم پایه را بسیار ضعیف دانست و گفت: اما برخی از دانشگاه های دیگر که از لحاظ وضعیت علمی و قدمت از ما عقب تر هستند در حوزه تجهیزات بسیار مجهز هستند.
دکتر کاشانی به موضوع محتوای مشترک برخی دروس در مقاطع ارشد و دکترا اشاره کرد و گفت: برخی دروس در سرفصل متفاوت اما  محتوای مشترک دارند که در صورت عدم رسیدگی موجب سرخوردگی دانشجویان خواهد شد و لازم است این مسئله از طریق معاونت آموزشی وزارت بهداشت پیگیری و اصلاح شود.
در ادامه دکتر عکاظی معاون آموزش پزشکی عمومی ادامه داد؛ در برگزاری آزمون صلاحیت بالینی و با توجه به ظرفیت محدود اسکیل لب، برخی دانشجویان در آزمون ثبت نام می کنند و بدون دلیل موجه غیبت می کنند پیشنهاد می شود دانشجویان غایب برای آزمون بعدی هزینه پرداخت کنند تا بدون دلیل از آزمون غیبت نداشته باشند.
وی افزود: همچنین با توجه به تغییر دوره سمیولوژی در دوره مطب(مبانی طب بالینی)، بار مراجعه به اسکیل لب دانشکده افزایش پیدا کرده که تجهیز آن نیازمند هزینه و حمایت مالی دانشگاه است.
دکتر عکاظی در ادامه از رصد وضعیت علمی دانشجویان لیسانس به پزشکی خبر داد و گفت: با توجه به این که افرادی که وارد این دوره می شوند تا حدودی علوم پایه خوانده اند و دوره پزشکی با بی میلی دروس علوم پایه را می گذرانند پیشنهاد می شود از داوطلبان شرکت در این دوره آزمون استاندارد جامع علوم پایه گرفته شود تا پس از قبولی نیاز به شرکت در دوره علوم پایه نداشته باشند و علاوه بر کاهش دو سال و نیم از طول زمان تحصیلشان دوره پزشکی را از فیزیوپاتولوژی شروع کنند.
وی همچنین خواستار مشخص شدن شرح وظایف و وضعیت احکام معاون آموزشی بیمارستان ها شد و ادامه داد: وضعیت برنامه بازنگری پزشکی و برگزاری کلاس های نظیر TBL و... نیازمند حمایت است  همچنین طرح و سربازی از مهمترین دغدغه های دانشجویان است که باید به آن پرداخت.
در ادامه دکتر عمیدی معاون مالی و اداری دانشکده پزشکی با اشاره به هزینه بر بودن برنامه های آموزشی گفت: در زمان اجرای طرح بازنگری پزشکی 500 میلیون تومان به دانشکده کمک شد که صرف خرید مولاژ، میکروسکوپ نوری و کامپیوتر شد اما در حال حاضر برای تامین زیر ساخت و انجام حداقل های آموزشی در حوزه آموزش پزشکی عمومی و نه تخصص و فوق تخصص نیازمند کمک هستیم.
دکتر ستارزاده معاون امور هیات علمی در راستای جذب اعضای هیات علمی از دکتر سهراب پور درخواست کرد که خود را عضوی از دانشکده پزشکی بدانید.وی سپس به تبیین وظایف اعضای هیات علمی  در دانشکده پزشکی (Job Clesription) و تشکیل کارگروهی به این منظور اشاره کرد.
دکتر آخوندزاده در این جلسه گفت: فصل مشترک ما پایان نامه است اما پایان نامه ها دارند با جذب عمده بودجه پژوهشی دانشکده، پژوهش را از بین می برند و ما جذب و پذیرش بی رویه دانشجو بودجه پژوهش را کم میکنیم.
دکتر نفیسی در این جلسه گفت: وجود یک مرکز آزمون حداقل 250 نفره برای دانشکده پزشکی ضروری است و مراکز آزمون فعلی دانشگاه جوابگو نخواهد بود.
وی افزود: مرکز مهارت های بالینی دانشکده پزشکی برای انجام و ارائه خدمات آموزشی نیازمند تجهیزات است اما هیچ ردیف بودجه ای برای این مرکز تعریف و اضافه نشده است.
رئیس دانشکده پزشکی در ادامه به موضوع جذب اعضای هیات علمی اشاره کرد و گفت: در برخی از گروه ها به خاطر وضعیت اشتغال برخی از اعضای هیات علمی در بیمارستان یا مراکز تحقیقاتی و بازنشستگی اساتید اگر هیات علمی جوان جذب گروه نشود شاهد زوال گروه خواهیم بود.
در ادامه دکتر سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه با بیان این که دانشکده پزشکی نیمی از دانشگاه است با ابراز خرسندی و امیدواری از حضور تداوم این جلسه گفت: در جلسات جذب که خود دکتر نفیسی حضور دارند تمام تلاش خود برای موافقت با جذب اعضای هیات علمی به کار میگیرم.
وی افزود: حل برخی از این مشکلات همت اساتید و مسئولان دانشکده را می طلبد برای مثال برای مقابله با بی انگیزشی اساتید باید بازخورد حضوری و رو در رو انجام شود.
دکتر سهراب پور همچنین از تخصیص نیمی از هزینه ثبت نام داوطلبان آزمون فلوشیپ به دانشکده پزشکی خبر داد و گفت: در صدد هستیم از سال تحصیلی آینده( مهر98) و با یک مکانیزم رسمی نیمی از هزینه ثبت نام در اختیار دانشکده پزشکی قرار گیرد تا به نحو مقتضی مصرف شود.

 

  • گروه خبری : دانشکده پزشکی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 83709
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی