محتوای خبری دانشکده پزشکی

  • تاریخ انتشار : 1394/12/16 - 13:49
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1100
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاري ششمين همايش "پزشكي، اين راه بي نهايت"

ششمین همایش پزشکی، این راه بی نهایت با موضوع "انگیزه، دریچه‌ای به‌سوی دستاورد حرفه‌ای" برگزار می‌شود

برگزاری ششمين همايش پزشكي، اين راه بي نهايت با موضوع انگیزه، دریچه‌ای به‌سوی دستاورد حرفه‌ای فرصتی مناسب برای بهره مندی از سخنان دکتر عبدالرحمن نجل رحيم، از برترین های جامعه پزشکی کشور است.

اگر در زندگی افراد برجسته و موفق کندوکاو کنیم، بی‌شک نقش انگیزه را به‌عنوان یک موتور محرکه قوی، پررنگ خواهیم دید. افزایش خلاقیت و ایده پردازی، تعیین اهداف مشخص، قدم برداشتن در مسیر رسیدن به آن‌ها و درنهایت دستیابی به موفقیت، همگی از معجزات حضور انگیزه در زندگی است. دستاورد حرفه‌ای در مسیر پزشکی هم نیازمند انگیزه و امید است و همراهی آن در این راه بی‌نهایت می‌تواند معنای بیشتری را با خود به ارمغان بیاورد. اما انگیزه چیست؟ منشأ آن کجا است؟ چرا گاه بی‌انگیزه می‌شویم؟ پژوهش‌های علمی در این خصوص چه می‌گویند؟ این همایش فرصتی خواهد بود تا از دیدگاه نوروساینس با پدیده انگیزه آشنا شویم و عوامل مؤثر بر کاهش انگیزه را بشناسیم تا بتوانیم با رویکردی علمی درصدد رفع بی‌انگیزگی برآییم.
به دنبال برگزاری موفق پنجمین دوره از همایش پزشکی، این راه بی‌نهایت با حضور دکتر فرین کمانگر در آذر سال 94 و با استقبال پرشور جمعی از اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان پزشکی ششمین دوره از این همایش با محوریت انگیزه؛ دریچه‌ای به‌سوی دستاورد حرفه‌ای، با حضور دکتر عبدالرحمن نجل رحیم، دانش‌آموخته رشته نوروساینس از دانشگاه شفیلد انگلستان، متخصص مغز و اعصاب و عضو اسبق هیئت‌علمی کالج کینگز دانشگاه لندندر ساعت 15 روز سه‌شنبه 18 اسفند، در تالار ابن‌سینای دانشکده پزشکی برگزار می‌شود.
توضیح این‌که دکتر عبدالرحمن نجل رحیم، متولد سال 28 و از فارغ‌التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رشته پزشکی است. ایشان تخصص خود را در رشته نورولوژی از همین دانشگاه اخذ کرد و پس از پایان تحصیلاتش در ایران، به‌منظور پژوهش عازم انگلستان شد. سپس، تحقیقات خود را در دانشگاه شفیلد انگلستان ادامه داد و موفق به اخذ دانشنامه دکتری خود را در رشته نوروساینس از این دانشگاه شد. پس‌ازآن، در کالج کینگز دانشگاه لندن به‌عنوان محقق و عضو هیئت‌علمی مشغول فعالیت شد. پس از بازگشت به ایران به تدریس، تألیف و پژوهش ادامه داد که حاصل آن چاپ مقالات متعدد علمی در مجلات معتبر بین‌المللی و چندین کتاب تألیفی بوده است./ق

  • گروه خبری : دانشکده پزشکی
  • کد خبر : 58592
کلمات کلیدی
تهیه کننده: