توصیه های بهداشت فردی، مواد غذایی و سفر و تردد با وسایل نقلیه عمومی در مقابله با کروناویروس جدید2019
توصیههای کلی استاندارد سازمان بهداشت جهانی در مقابله با کروناویروس جدید را بهمنظور کاهش در معرض قرار گرفتن با عوامل میکروبی بیماریزا و جلوگیری از انتقال طیف وسیع بیماری بخوانید.
محتوای این راهنما برگرفته از وبسایت سازمان بهداشت جهانی (WHO) است که برای عموم مردم در سه بخش بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و بهداشت سفر و تردد با وسایل نقلیه عمومی به همت پژوهشکده محیطزیست دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه و تنظیمشده است.
نظر دهید