راهنمای کاربرد منطقی وسایل حفاظت فردی در برابر ویروس کرونای 2019 برای مراکز ارائه خدمات به بیماران بستری
در این راهنما، نوع وسایل حفاظت فردی یا رویکرد توصیه شده در برابر ویروس کرونای 2019 برای افرادی که در مراکز ارائه خدمات به بیماران بستری فعالیت می کنند ارائه شده است.
به منظور مقابله با ابتلا به بیماری کووید-19، سازمانها و مراکز مختلفی رویکردهای پیشگیرانه متعددی در خصوص نوع وسایل حفاظت فردی ارائه توصیه کرده اند. سازمان جهانی بهداشت (WHO) با رصد لحظه ای شواهد معتبر علمی، دائماً در حال به روز رسانی توصیه ها و اقدامات بهداشتی برای مقابله با انتشار این بیماری است. به نظر میرسد رهنمودهای سازمان جهانی بهداشت متناسب با شرایط اغلب کشورها و سایر جنبههای مدیریتی تهیه و توزیع لوازم و تجهیزات پیشگیرانه ارائه شده است.
در آخرین راهنمای منتشر شده توسط سازمان جهانی بهداشت (هشتم اسفندماه) که توسط پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه ملی تحقیقات سلامت ترجمه شده، نوع وسایل حفاظت فردی یا رویکرد توصیه شده در برابر ویروس کرونای 2019 برای مراکز ارائه خدمات به بیماران بستری ارائه گردیده است.
بنابراین محل یا محیط هدف این راهنما، اتاق بیمار، تریاژ، آزمایشگاه، بخشهای اداری و سایر بخشهای مرتبط با انتقال بیمار (برای مثال بخشها، راهروها) و مخاطبین آن ارائهدهندگان خدمات بهداشتی ـ درمانی، کارکنان تمیزکننده، ملاقات کنندهها، بیماران بدون علائم تنفسی، بیماران با علائم تنفسی و تکنسین آزمایشگاه میباشند.
از عموم مردم و دست اندرکاران حوزه سلامت کشور درخواست داریم ضمن عمل دقیق به مفاد این راهنما، در انتشار آن به دیگران بکوشند.
برای دریافت فایل اینجا کلیک نمایید.
نظر دهید