• تاریخ انتشار : 1398/12/20 - 09:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1068
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اقدامات پیشگیری از کرونا

احتمال انتقال ویروس کرونا از انسان به حیوان

اقدامات پیشگیری از کرونا/ احتمال انتقال ویروس کرونا از انسان به حیوان دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه پاسخ (احتمال انتقال ویروس کرونا از انسان به حیوان)را منتشر کردند.

اقدامات پیشگیری از کرونا/ احتمال انتقال ویروس کرونا از انسان به حیوان
دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه پاسخ (احتمال انتقال ویروس کرونا از انسان به حیوان)را منتشر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، بر اساس شواهد موجود، ویروس کرونا از انسان به انسان منتقل و باعث انتشار بیماری می‌شود. تاکنون، شواهدی مبنی بر اینکه سگ‌ها یا حیوانات خانگی بتوانند ویروس را به انسان منتقل کنند، وجود ندارد. حال پرسش این است که آیا ویروس کرونا می‌تواند از انسان آلوده به حیوان منتقل شود؟ 
پس از اینکه صاحب 60 ساله‌ی یک سگ در هنگ کنگ به کرونا مبتلا شد، آن سگ علایم عفونت ناشی از ویروس کرونا را نشان داد. غلظت ویروس در ترشحات سگ خیلی کم بود. محققین اعلام کردند که ممکن است احتمال انتقال ویروس از انسان به حیوان وجود داشته باشد. برای احتیاط، هر حیوانی که تست ویروس کرونای آن مثبت است، باید در قرنطینه نگهداری شود. همچنین تمام حیواناتی که تست صاحب آن‌ها مثبت است نیز بایستی در قرنطینه باشند. متخصصین دانشگاه هنگ کنگ و همچنین سازمان جهانی بهداشت حیوانات، توافق نظر دارند که ویروس کرونا در این سگ، یک مورد "انتقال انسان به حیوان" بوده است. از طرف دیگر، در مورد انتقال ویروس از حیوان به انسان نیز هنوز شواهدی وجود ندارد و تعامل انسان با حیوانات هنوز منع نشده است. با توجه به ناشناخته بودن ویروس کرونای جدید، مطالعات بیشتری لازم است که مشخص شود آیا ویروس کرونا  می‌تواند به حیوانات نیز منتقل شود یا خیر. 
به نظر می‌رسد تا رسیدن به پاسخ های قطعی بهتر است اقدامات احتیاطی انجام شود و رعایت نکات زیر پیشنهاد شده است:
با توجه به اینکه شواهد در مورد ویروس کرونا ممکن است کافی نباشد، محققین توصیه می کنند که فرد آلوده شده به ویروس کرونا لازم است تماس خود با حیوانات را محدود کند. 
هنگام حمل و نقل یا مراقبت از حیوانات، اقدامات اولیه بهداشتی رعایت شود.
شستن دستها قبل و بعد از هرگونه تماس با حیوانات، غذای آن ها یا سایر تجهیزات مرتبط با آنها لازم است.
از بوسیدن حیوانات خانگی یا خوردن غذا با آنها خودداری شود.
اگرچه شواهدی مبنی بر انتشار عفونت ویروس کرونا از یک حیوان به حیوان دیگر وجود ندارد، قرنطینه کردن و دور نگداشتن حیوانات مبتلا از سایر حیوانات توصیه می شود.
هرگونه تشخیص ویروس کرونا در حیوانات بایستی به سازمان های مربوطه گزارش داده شود و مدیریت خطر در این زمینه باید به طور مناسب انجام شود.
 
  • گروه خبری : دانشکده بهداشت,گروه خبری RSS,اخبار ,روشنگری و پاسخ به شایعات,راهنما و دستورالعمل‌ها
  • کد خبر : 152077
نسیبه  جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *