اقدامات پیشگیری از کرونا
پاسخ به پرسش آیا دریافت قرص، شربت و یا غذاهای حاوی آهن در پیشگیری از بیماری کرونا موثر است
دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش آیا دریافت قرص، شربت و یا غذاهای حاوی آهن در پیشگیری از بیماری کرونا موثر است) را منتشر کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت،با همه گیری بیماری کرونا در جهان، مردم به فکر تقویت سیستم ایمنی بدن خود با مکمل ها، ویتامین ها و مواد معدنی افتاده اند. در این بین مردم بیشتر به فکر افزایش دریافت ویتامین ث و آهن (یک نوع ماده معدنی) هستند. حال پرسش این است آیا افزایش دریافت آهن در پیشگیری از بیماری کرونا موثر است؟
شواهد موجود نشان می دهد برخی مواد معدنی مانند آهن منجر به تقویت سیستم ایمنی می شود. آهن از جمله مواد معدنی است که هم میزبان (انسان) و هم عامل بیماریزا به آن نیاز دارد. کمبود آهن میتواند سیستم ایمنی بدن میزبان را مختل کند و به عنوان عامل خطری برای عفونت های حاد مجاری تنفسی گزارش شده است. با این حال، هنوز نقش موثر آهن در پیشگیری از بیماری کرونا نشان داده نشده است. با توجه به این که مصرف خودسرانهی آهن به صورت قرص و شربت میتواند عوارض ناخوشایندی به همراه داشته باشد، باید کمبود آهن ابتدا از طریق آزمایش خون شناسایی و در صورت وجود کمبود آهن، درمان زیر نظر پزشک صورت بگیرد و از مصرف خودسرانه مکمل آهن به صورت قرص یا شربت جهت پیشگیری از بیماری کرونا خودداری شود.
اگرچه ماده معدنی آهن به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند، اما تاکنون اطلاعاتی در خصوص نقش موثر آهن در پیشگیری از بیماری کرونا وجود ندارد. بنابراین، لازم است کمبود آهن از طریق آزمایش خون شناسایی و از مصرف خودسرانه مکمل آهن برای پیشگیری از بیماری کرونا خودداری شود.
نظر دهید