سیاست دانشگاه، پشتیبانی حداکثری از سلامت کارکنان
ارتقای چشمگیر خدمات بیمه تکمیلی برای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر حمید چوبینه، معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مصاحبه ای از بهبود قابل توجه در ارایه خدمات بیمه تکمیلی کارکنان دانشگاه در سالجاری خبر داد و با اشاره به سیاست های راهبردی رئیس محترم دانشگاه در گسترش خدمات رفاهی به همکاران و تلاشهای تیمهای مختلف حوزه رفاه، مالی و پشتیبانی دانشگاه، از ایجاد شرایطی مناسب، مقرونبهصرفه و پوششی گستردهتر برای بیمه تکمیلی سال جاری نسبت به سال های گذشته خبر داد. دکتر چوبینه اظهار داشت: «رفاه و حمایت در حوزه سلامت، مهمترین نوع رفاه و آسودگی خاطر برای همکاران ماست. اگر عضوی از خانواده بیمار شود، آرامش کل خانواده در معرض آسیب قرار می گیرد و در صورت نبود پشتوانه مالی مناسب، حتی ممکن است اقتصاد خانواده فروبپاشد.» وی با تأکید بر نقش بیمه در کاهش آسیبهای اقتصادی ناشی از بیماری، افزود: «دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در راستای همین سیاست، تلاش کرده است تا بیمهای کارآمد و قابل اتکا برای همکاران فراهم آورد.»
پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت درگذشت دکتر محمد غفرانی، بنیانگذار رشته مغز و اعصاب کودکان در ایران
دکتر سید رضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی درگذشت دکتر محمد غفرانی، بنیانگذار رشته مغز و اعصاب کودکان در ایران را تسلیت گفت.
نشست هیئت رئیسه دانشگاه برگزار شد
قدردانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از ظرفیتهای داروسازی دانشگاه؛ تاکید بر تعیین سهم دانشگاه از شرکتهای دانشبنیان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در جلسه هیئترئیسه این دانشگاه که به میزبانی مرکز رشد فرآوردههای دارویی برگزار شد، با قدردانی ویژه از مجموعههای دارویی دانشگاه بهویژه دانشکده داروسازی، داروخانه ۱۳ آبان و مرکز رشد فرآوردههای دارویی، جایگاه این حوزه را «ویژه و پرافتخار» دانست و گفت: «دانشکده داروسازی ما همانند پزشکی، دندانپزشکی، توانبخشی و پرستاری و مامایی، از اولین و مهمترین دانشکدههای تخصصی کشور بوده است و بسیاری از دانشکدههای داروسازی دیگر کشور، به دست فارغالتحصیلان این دانشکده پایهگذاری شدهاست.»
رونق تولید ملی با توسعه مرکز رشد دارویی علوم پزشکی تهران
دکتر محمود بیگلر، رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری فرآوردههای دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه با ارائه گزارشی جامع از روند فعالیتها، دستاوردها، چالشها و چشمانداز آینده این مرکز، نقش کلیدی آن را در پیشبرد اقتصاد دانشبنیان و خودکفایی دارویی کشور تبیین کرد. «مرکز رشد فرآوردههای دارویی بیش از ۲۰ سال است که فعال بوده و تاکنون بیش از ۱۷۰ محصول آن وارد بازار شده است و در سالهای اخیر موفق شده است رتبه اول مراکز رشد دانشگاهی کشور را در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ کسب کند. همچنین، در جشنواره رازی، بهعنوان مرکز برتر در حوزه محصولات فناورانه معرفی شده است. برخی شرکتهای مرکز نیز توانستهاند در زمینه صادرات، از واردات کشور پیشی بگیرند.»
چند خبر از دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه هوش مصنوعی
با تشکیل شورای سیاستگذاری هوش مصنوعی در دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان عالی ترین مرجع تصمیم گیری در این زمینه در دانشگاه، دبیرخانه این شورا در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه فعالیت خود را آغاز کرد.
شصت و سومین سال جایزه البرز
دکتر محمد عبداللهی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در جمع 4 دانشمند برتر کشور
در مراسم شصت و سومین سال جایزه البرز، نام دکتر محمد عبداللهی استاد سم شناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بین 4 دانشمند برتر کشور اعلام شد. در بین برگزیدگان فناور و مخترع نام دکتر محمد عبدالاحد دکتر حسین قدیری هروانی و در بین دانشجویان پزشکی نام دکتر مائده روزبهانی و نرگس رادمان از همین دانشگاه دیده می شود.
پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت ۱۵ اردیبهشت، روز جهانی ماما
دکتر سید رضا رئیسکرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در پیامی به مناسبت ۱۵ اردیبهشت، روز جهانی ماما نوشت: نقشآفرینی آگاهانه، علمی و مشفقانه ماماها در مسیر ترویج فرزندآوری، مشاورههای تخصصی پیش از بارداری و همراهی ایمن در مراحل زایمان، از ارکان تحقق جوانی جمعیت است.
نشست کمیته اطلاع رسانی، آموزش، ارتباطات و مشارکت های اجتماعی در برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع در دانشگاه علوم پزشکی تهران
نقش مهم اطلاعرسانی در اجرای اثربخش برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع
در نخستین جلسه کمیته اطلاع رسانی، آموزش، ارتباطات و مشارکت های اجتماعی در برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع در دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر اهمیت اطلاعرسانی و فرهنگسازی پیرامون جایگاه و نقش کلیدی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در ارتقای سلامت جامعه تأکید شد.
تأکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر حمایت عملی از کادر پرستاری و ساماندهی امور درمانی اربعین
نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران با محوریت راهکارهای جذب و ماندگاری نیروی کادر پرستاری و طرح و برنامه معاونت درمان برای مراسم اربعین حسینی، یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد. در این جلسه دکتر سید رضا رئیسکرمی، رئیس دانشگاه، ضمن تبریک روز معلم و قدردانی از اساتید دانشگاه، اقدامات انجامشده و برنامههای آینده را تبیین کرد. وی با اشاره به تلاشهای دانشگاه برای پاسداشت مقام استاد گفت: «در حد توان، برنامههایی به مناسبت روز استاد برای تکریم و پاسداشت مقام استاد در سطح دانشگاه برگزار شد که جا دارد از معاونت ها و دانشکده های ذیربط تشکر کنم و لازم است تکریم همکاران دانشگاه در جهت تعالی جایگاه دانشگاه به عنوان یک فرهنگ نهادینه شود.»
جوانی جمعیت
نجات جان جنین نیازمند رویکرد چندجانبه، علمی و انسانی است
دکتر زینت قنبری، مدیر گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حاشیه همایش کشوری «حفظ حیات جنین» با تأکید بر نقش چندوجهی موضوع سقط جنین، خواستار برخورد علمی، انسانی و میانبخشی با این پدیده شد. وی با اشاره به دلایل متنوع و پیچیده سقط جنین خاطرنشان کرد: «این موضوع چندعاملی است و عوامل اقتصادی، رفاهی، اجتماعی و فرهنگی در آن دخیل هستند. حل این مسئله صرفاً در حیطه وظایف وزارت بهداشت نیست؛ بلکه نهادهایی مانند وزارت علوم، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سایر سازمانها نیز باید درگیر شوند تا خانوادهها از لحاظ روحی و روانی حمایت شوند.»