• تاریخ انتشار : 1391/11/23 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 20
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

جلسه ساماندهی بخش بین الملل روز نوآوری سال 1391 برگزار شد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: دکتر ترابی جلسه ساماندهی بخش بین الملل روز نوآوری را ایجاد یک برنامه ریزی منسجم میان کانونهای نوآوری و حوزه بین الملل دانشگاه عنوان کرد.

گالری عکس    
جلسه ساماندهی بخش بین الملل  روز نوآوری  سال 1391 با حضور دکتر ترابی، دبیر ستاد نوآوری دانشگاه، دکتر عرب خردمند معاون بین الملل دانشگاه و روسای کانون های نوآوری، روز دوشنبه 23 بهمن 1391 در سالن شورای ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر ترابی در بیان اعتبار بخشی بین الملل و نوآوری به گزارش ارائه شده از 100 نوآور برتر نهادهای بین المللی اشاره کرد و گفت: این گزارش توسط شرکت تامسون رویتر ارائه شده که بخش جدیدی از شرکت کیو اس است و دارای نوعی خاص از نوآوری بر پایه چهار گروه فرآوری، موفقیت، جهانی شدن و تاثیرگذاری در سطح جهانی بودن می باشد و افراد معرفی شده در این گزارش در سه سال گذشته 100 نوآوری را ارائه دادند که بر اساس این چهار گروه مورد بررسی قرار گرفتند.
دبیر ستاد نوآوری، در ادامه به حضور نخستین بار از دو دانشگاه کشور کره جنوبی در گزارش اشاره کرد و افزود: برای شناخت از الگوی برنامه ریزی این دانشگاه‌ها و نحوه ورود به عنوان نوآور که چگونه در عرصه‌ بین المللی وارد شده اند، به سراغ یکی از دانشکده‌ها رفتیم .
وی ادامه داد: این دانشکده درسال 1986 تاسیس واز همان زمان بر اساس 24 برنامه عملیاتی، هوشمندی را قلمرو، خلاقیت را برای رسیدن به رهبری در جهان و توسعه حوزه های آکادمیک را در جهت اثربخشی جامعه قرار داده است همچنین اصول اولیه این دانشکده در حوزه آموزش، پژوهش، توسعه دانشکده، جهانی سازی و بحث مالی است و در این راستا بحث جهانی سازی و نوآوری در کنار هم قرار دارد.
دکتر ترابی با بیان این که دانشگاه علوم پزشکی تهران اولین نهاد در سطح کشور است که روز نوآوری را برگزار می کند، افزود: فعالیتهای نوآوری دانشگاه علوم پزشکی تهران از سال 2007 آغاز شده است و ما باید با الگو برداری از شاخص‌های این دانشکده ها برای نوآوری دانشگاه برنامه ریزی کنیم.
دبیر ستاد نوآوری از فعالیتهای ستاد نوآوری، توسعه سامانه کانونهای نوآوری و سامانه ستاد نوآوری و توجه به ظرفیت سازی برای توسعه و آزمایش ایده ها و همکاری در موضوعات نوآوری همچنین راه اندازی شبکه های نوآوری را از دیگر اقدامات ستاد نوآوری عنوان کرد.    
وی،  برگزاری این جلسه  را ایجاد یک رویکرد جدید برای برنامه های نوآوری و ارتباط منسجم میان کانون های نوآوری و روابط بین الملل دانشگاه دانست که امروزه موجب پیشرفت  دانشگاه در رتبه های بین المللی شده است.
دکتر ترابی در خصوص برنامه های روز نوآوری گفت: امسال با یک رویکرد جدید 12 غرفه در نظر گرفته شده است و در هر غرفه یک محور است که برنامه هایشان را ارائه می دهند و مهمتر اینکه به بحث بین المللی کار و جهانی کار و اعتبار بخشی می پردازیم.
سپس، دکترعرب خردمند، به مشخص شدن عنوان نوآوری در حوزه های کاری دانشگاه تاکید کرد و گفت: اگر نوع  نوآوری  در حوزه های کاری مشخص شود حوزه ها فعالیتهایشان را بر آن مبنا طبقه بندی می کنند تا بتوانند در عرصه نوآوری حضور یابند  و اگر درفضای بین المللی باشند از اینکه کار در چه سطحی باید انجام شود تا در رتبه بندی سطح بین المللی قرار گیرد آگاه می شوند.
 معاون بین الملل دانشگاه افزود: در نوآوری ابزارها و شاخص های مورد سنجش نیز باید شناخته شود  که  نو آوری در داخل کشور و در عرصه بین الملی با چه معیاری سنجیده می شود.
معاون بین الملل دانشگاه با ابراز خرسندی از اینکه حوزه نوآوری و بین الملل دانشگاه در جهت گیریها و هدف بسوی پیشرفت در نوآوری بسیار نزدیک است  افزود: ما از برنامه ها وآموزش مشترک با حوزه های نوآوری استقبال می کنیم .
در ادامه هریک از روسای کانون های نوآوری نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.
خبرنگار: زهرا حری
عکس: فوزیه بیک پور

  • کد خبر : 35841
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم