دبیر ستاد نوآوری دانشگاه از انتشار کتاب نوآوری و کتاب اولین ها در دومین جشنواره نوآوری دانشگاه خبر داد
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: دكتر ترابي: حركت هاي نوآورانه بايد اينقدر جذاب باشند كه مشتريانش حاضر باشند برايش پول پرداخت كنند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر ترابی، دبیر ستاد نوآوری دانشگاه در جلسه هم اندیشی ستاد نوآوری دانشکده پرستاری و مامایی گفت: ما می خواهیم کثرت موجود در دانشگاه به یک وحدت برسد. برای روز نوآوری می خواهیم مشارکت را به صورت عملی نمایش دهیم. ما 12 غرفه بیشتر نخواهیم داشت. در واقع جایی قمر جایی دیگر نمی شود. همگی قمر موضوعات می شوند. وقتی موضوع را به عنوان موضوع نوآوری قرار می دهیم؛ همه واحدها قمر آن موضوع می شوند. به این جهت که نروید در ساختار تشکیلاتی که کی بالاتر است و کی پائین تر. این فکر مضر است برای نوآوری. در نوآوری هر کس توانمندی بیشتری دارد در لحظه ای که به توانمندی اش نیاز است محور قرار می گیرد؛ و همه کمک می کنند که آن محور به پیش برود. اگر این روند جا بیفتد آنوقت مشارکت های ما مشارکت های پایداری می شود. پیوندهای ما پیوندهای خیلی ضعیفی است، می خواهیم پیوندهایمان قوی و پایدار باشد.
او بر شناسایی و صدور احکام مسئولین غرفه و تعیین موضوعاتی که قرار است به عنوان نوآوری سال 91 ارائه شود، تاکید کرد.
او در ادامه با تاکید بر کیفیت بالای جشنواره نوآوری امسال دانشگاه افزود: امسال ما خیلی سخت گیر هستیم. سال گذشته می خواستیم این کار راه بیفتد و یک ایندکسی باشد از 100 سال گذشته. ولی امسال واقعا اگر یک موضوعی نوآوری به معنای واقعی بود و تمام مراحل ایده پردازی و نوآوری را طی کرده بود، دست مصرف کننده رسیده بود و داشت استفاده می کرد؛ می شود نوآوری. یکی از کانون ها که خیلی هم مهم است؛ دارد 1 نوآوری را مطرح می کند. در جلسه نهایی داوری باید در جمع داوران و ریاست و معاونین از این موضوع دفاع شود؛ از بیمارستان ها نزدیک 280 موضوع آمده و تا الان 6 یا 7 عدد از آنها بالای 50 امتیاز آورده است. باز هم یقینی نیست که بیایند درکتاب نوآوری.
او خاطر نشان کرد: امسال ما کتاب اولین ها را هم داریم. یک سری از عناوین می رود در کتاب نوآوری و یک سری از عناوین هم در کتاب اولین ها جای می گیرد. کتاب اولین ها چیزی هایی است که واقعا در دنیا بوده است که در کشور ما برای اولین بار است که اتفاق افتاده است. یا بومی سازی است و یا شکل جدیدی است که در کشور جا افتاده است. موضوع دیگر در روز نوآوری، فعالیت ها و یا برنامه های نوآورانه ای است که شما در کانون برای سال آینده دارید. این را می خواهیم خیلی خوب برجسته شود و شما جذب همکار کنید. در این برنامه میز شرکت های دانش بنیان، میز شرکت های جذب سرمایه است، بحث تور داخلی و دعوت از فارغ التحصیلان است. اگر همه اینها برنامه ریزی شده باشد به امید خدا در روز نوآوری یک تجلی متفاوتی از فعالیت ها خواهیم داشت. دانشکده ها، بیمارستان ها و مراکز تحقیقاتی حول موضوعات کنار هم قرار می گیرند و واقعا باید توجه کنید به مزیت رقابتی، یعنی آن گروهی که توانمندی متمایزی دارند در یک حوزه بتوانند محور قرار بگیرند. شما ممکن است در کانونتان 5 الی 6 تیم داشته باشید، هر تیم بر اساس این که افرادی که درونش هستند، افراد توانمند تر و کلیدی تر می توانند سازماندهی شوند.
در این جلسه درخصوص متراژ احتمالی غرفه ها و بودجه کانون ها بحث شد. دکتر ترابی در پاسخ به سئوال دریادخت مسرور مسئول نوآوری دانشکده پرستاری و مامایی گفت: باید بتوانیم روز نوآوری را کمی مستقل کنیم. این که گفتیم با شرکت ها ارتباط برقرار کنید به همین خاطر است. فارسی نوآوری می شود، پول آوری. حرکت های نوآورانه باید اینقدر جذاب باشند که مشتریانش حاضر باشند برایش پول پرداخت کنند. اگر در این مسیر بیفتد آن وقت است که خودش خودش را محک می زند. امروز دانشکده بهداشت که کانون علوم بهداشتی و تغذیه نام گرفته است؛ با شرکت های طرف قرارداد دانشکده جلسه داشتند تا از آنها دعوت کنند. حضور آنها باعث می شود نوآوری های ما در مسیر درست قرار بگیرد. خیلی از طرح های ما طرح های خوبی هستند، خلاقیت هستند؛ اما طرح هایی نیستند که مشتری بخواهد. این نظر ماست؛ نظر مشتری نیست. اگر مبنا را بر این بگذارید که طرح ها بروند به سمت مشتری ها، قاعدتاً پول برایش ساخته می شود. همه کانون ها هیچ اعتباری برایشان دیده نشده است ودارند سعی می کنند که این اعتبار را جذب کنند.
دعوت رییس دانشگاه از دانشگاهیان برای حضور در همایش دومین روز نوآوری در کشور
دکتر محمدحسین آیتی معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت از نوآوریهای متولیان امر سلامت و طب سنتی ایرانی خبر داد
نوآوری درمعاونت آموزشی دانشکده طب سنتی در گفتگو با دکتر فرتوک زاده
جلسه هم اندیشی ستاد نوآوری دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد/انتخاب نام کانون دانشکده پرستاری و مامایی
دبیر ستاد نوآوری دانشگاه از انتشار کتاب نوآوری و کتاب اولین ها در دومین جشنواره نوآوری دانشگاه خبر داد
نوآوری در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری/تاسیس بانک اطلاعات مراکز درمانی خصوصی تحت پوشش
دکتر چراغی در جلسه هم اندیشی ستاد نوآوری دانشکده پرستاری و مامایی تاکید کرد نمی شود روی طرح های ما محاسبه مالی کرد
برگزاری مستقل کارگاه آموزشی 5 دقیقه از کار برای نوآوری
نوآوری در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری/ ایجاد بانک اطلاعات اصناف و کارگاه های تحت پوشش
نوآوری در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری/ طراحی نرم افزار ویژه محاسبه اضافه کار پرسنل
جلسه ساماندهی بخش بین الملل روز نوآوری سال 1391 برگزار شد
دکتر درگاهی در نشست هماهنگی روز نوآوری در سال 91، تبدیل خلاقیت به نوآوری را یک نوآوری بزرگ دانست
دکتر صفدری در نشست هماهنگی روز نوآوری در سال 91، دانشگاه علوم پزشکی تهران را در همه زمینه ها نوآور خواند
دکتر گتمیری در نشست هماهنگی روز نوآوری در سال 91 راه سعادت کشور را خلق ثروت از راه دانش و نوآوری بیان کرد
دکتر ترابی در نشست هماهنگی روز نوآوری در سال 91 نقش اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در برگزاری روز نوآوری را ویژه خواند
نخستین جلسه هیات داوران نوآوری کانون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع برگزار شد/ دکتر ترابی جشنواره روز نوآوری را نقطه عطف و اتصال نوآوری با صنعت دانست
تفاهم نامه کانون توسعه نوآوری خانواده جنوب غرب دانشگاه علوم پزشکی تهران منعقد و امضاء شد
امضای تفاهم نامه همکاری ،گامی نوین در جهت توسعه کانون نوآوری خانواده جنوب غرب دانشگاه علوم پزشکی تهران
دومین جشنواره روز نوآوری 12 و 13 اسفندماه 91 برگزار می شود
ارسال به دوستان