نشست مسئولان کانونهای نوآوری دانشگاه با دکتر منصوری برگزار شد
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: به منظور تبيين و تشريح فعاليت ها و برنامه هاي نوآوري دانشگاه، نشست مسئولان كانونهاي نوآوري دانشگاه با دكتر منصوري برگزار شد.

گالری عکس
در نخستین نشست مسئولان کانونهای نوآوری دانشگاه با دکتر منصوری که امروز 20 دی ماه 1391 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد، دکتر ترابی، دبیر ستاد نوآوری، با بیان پیشینه و سابقه ای از فعالیت های ستاد نوآوری دانشگاه گفت: دانشگاه نوآور و نظام نوآوری از موضوعات جدی مورد بحث در دنیاست که برنامه ریزیهای وسیعی نیز در این زمینه صورت گرفته و دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز از سال 85 13 به این موضوع پرداخته است.
وی به اولویت بندی موضوعات بر اساس نقشه علمی کشور، نقشه نظام تحول و اسناد بالادستی اشاره کرد و گفت: برنامه نوآوری دانشگاه، مدل سازی بسیج منابع برای دستیابی به اهداف نقشه علمی است و برای حرکت به سمت رهبری نوآوری باید به صورت مداوم به تبیین و خلق چشم اندازها بپردازیم و در این زمینه الگو سازی نماییم.
دکتر ترابی، پرورش خلاقیت و نوآوری، ترویج فعالیت های نوآورانه و ایجاد فرصت های همکاری بین نهادها و گروه های نوآور را از مهم ترین اهداف روز نوآوری در دانشگاه خواند و تصریح کرد: نوآوری فعالیتی فرضی و خیالی نبوده و قصد دارد موجب تکمیل و جهش امور شود و من امروز خدا را شاکرم که نوآوری در دانشگاه اصحابی پیدا کرده است.
در ادامه دکتر گتمیری، مدیر روابط عمومی، ماهیت دانشگاه به عنوان نخستین دانشگاه علوم پزشکی کشور را موجب بروز و ظهور اقدامات و فرآیندهای نوآورانه در آن دانست و گفت: سال گذشته در حدود 700 تا 800 طرح نوآورانه در دانشگاه مستند سازی شد و بر اساس آن بسیاری از برنامه های آموزشی و یا روش های درمانی جدید عمدتا از دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شده است.
وی برگزاری روز نوآوری و مستند سازی فعالیت های نوآورانه را موجب نگاه هوشمندانه تر به امور پیرامونی خواند و افزود: از سال 87 پرداختن به نوآوری در کشور نیز از مطالبات جدی مقام معظم رهبری از جامعه دانشگاهی بود و خوشبختانه با توسعه زیر ساخت های IT دانشگاه، دسترسی و آگاهی از نوآوریهای سایر واحدها به راحتی امکان پذیر شد.
دکتر گتمیری به تجربه ارزنده دانشگاه در راه اندازی شبکه و لینک واحدهای مختلف به یکدیگراشاره کرد و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی تهران با مستند سازی فعالیت های نوآورانه دانشگاه می تواند جهش مثبتی در این حوزه داشته باشد.
سپس دکتر مصداقی نیا، رییس دانشکده بهداشت، راه اندازی این دانشکده در سال 1344 را حرکتی نوآورانه خواند و گفت: دانشکده بهداشت هیچگاه خود را در حالت سکون احساس نکرده و همواره کمک های وسیعی در ارتقاء سطح بهداشت و سلامت جامعه داشته است.
وی با بیان اینکه علی رغم خدمات زیادی که در این دانشکده برای نخستین بار ارائه شده، هیچگاه از زاویه نوآوری به آنها نگاه نکرده بودیم، افزود: در همین چند ماهه خیر پیشنهاد راه اندازی گروه Global health مورد موافقت قرار گرفت و همچنین موافقت های اولیه با راه اندازی رشته Health technology assessment به منظور ارزیابی تکنولوژیهای حوزه سلامت که بسیار مورد نیاز کشور است انجام شد.
در ادامه دکتر منصوری، سرپرست دانشگاه، با اشاره به حدیثی از ائمه اطهار گفت: در حدیثی آمده هر که 2 روزش مساوی باشد مغبون و اگر از روز قبلش بدتر باشد ملعون است لذا خدا را شاکریم که با تلاش شما، سعی شده تا هر روز بهتر از روز قبل باشیم.
وی با بیان اینکه قطعا استعداد، نبوغ و ضریب هوشی ما کمتر از مخترعین نیست، تاکید کرد: شرایط حاکم بر کشور و باورهایی که بر ما تحمیل شده، موجب شده است تا نبوغمان کمتر درخشش یابد. همچنین گاها کاغذ بازیها یا پیچ و خم های اداری موجب کندی در ثبت اختراع و یا نوآوری می شود اما امیدوارم هر چه خیر و صلاح باشد خداوند با دستان شما مقدر نماید.
دکتر منصوری خاطر نشان کرد: خوشبختانه دانشگاه از رشد خوبی برخوردار بوده و در همه زمینه ها حرفی برای گفتن دارد و بنده نیز برای تسهیل این فرآیند کمک خواهم کرد.
خبرنگار: نسیم قرائیان
عکس: جمشید ربیعی
نشست مسئولان کانونهای نوآوری دانشگاه با دکتر منصوری برگزار شد
دکتر منصوری در جلسه کانون های نوآوری رشد روز افزون دانشگاه در حیطه های نوآورانه را مثبت ارزیابی کرد
دکتر ترابی در نشست مسئولان کانونهای نوآوری دانشگاه با دکتر منصوری الگوسازی و خلق چشم اندازها را لازمه رهبری در نوآوری دانست
دکتر گتمیری مستند سازی فعالیت های نوآورانه در دانشگاه را موجب جهش در این حوزه خواند
ارسال به دوستان