محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

  • تاریخ انتشار : 1395/05/11 - 14:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 973
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی با موضوع تغذیه در کودکان توسط شبکه بهداشت شهرستان ری

در این جلسه آموزشی اهمیت توجه به تغذیه کودکان زیر ده سال و پرهیز از استفاده نامتعارف از تنقلات صنعتی به مادران آموزش داده شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، این جلسه آموزشی در مرکز سلامت جامعه باقرشهر دو و توسط زهرا اصلانی کارشناس تغذیه برگزار شد.
اصلانی با اشاره به مضرات تنقلات صنعتی گفت: این مواد به دلیل ظاهر و بسته‌بندی زیبا، قیمت مناسب و در دسترس بودن بسیار موردتوجه والدین و کودکان است ولی مصرف بیش‌ازاندازه آن‌ها می‌تواند بسیار مضر باشد.
کارشناس تغذیه در مورد مضرات این مواد گفت: استفاده بیش‌ازاندازه تنقلات صنعتی می‌تواند عادات غذایی کودک را تغییر دهد و تمایل او را به مصرف مواد شور و شیرین بیشتر کند که این عادات نادرست می‌تواند در بزرگ‌سالی زمینه‌ساز بیماری‌هایی چون فشارخون و دیابت است. همچنین استفاده از این خوراکی‌ها چون کودک را سیر کرده، مانع مصرف مواد لازم و مغذی شده و زمینه را برای سوءتغذیه بیشتر می‌کند.
در این جلسه توصیه‌های لازم برای استفاده از مواد غذایی سالم و تازه و ایجاد عادات غذایی صحیح به‌منظور تأمین سلامت کودکان ارائه شد./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

 

  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری
  • کد خبر : 61780
سعیده  شریفی
تهیه کننده:

سعیده شریفی