برگزاری کارگاه آموزشی سلامت غذا و دارو در شبکه بهداشت شهرستان ری
این کارگاه آموزشی با همکاری معاونت غذا و دارو و برای مربیان رابطین سلامت برگزار شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، کارگاه آموزشی سلامت غذا و دارو روز شنبه 28 آذر 94 با حضور مربیان داوطلبان سلامت مراکز و پایگاههای بهداشتی برگزار شد.
در این جلسه دکتر عطایی از کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو مطالب کاربردی و مفیدی را درزمینهٔ روشهای نگهداری دارو در منزل بیان کرد. وی با اشاره به این موضوع که شرایط صحیح نگهداری در حفظ اثر داروها بسیار مهم است از حاضران خواست به این نکته توجه کافی را داشته باشند تا اثربخشی داورها کم نشود.
کارشناس معاونت غذا دارو توجه به دما و نور مناسب را از مهمترین اصول نگهداری داروها دانست و گفت: بسیاری از داروها در صورت تغییر دما یا قرار گرفتن در نور نامناسب اثر خود را از دست میدهند.
وی از حاضران خواست تا در هنگام تهیه، شرایط مناسب را از داروخانه سؤال کرده و بامطالعه دستورالعملهای کارخانه که دربستههای دارویی وجود دارد، از اصول نگهداری مطلع شوند.
در ادامه خانم نافعی کارشناس تغذیه معاونت غذا و دارو در مورد اهمیت توجه بهسلامت و ایمنی کالاهای وارداتی صحبت کرد.
در این جلسه مقرر شد مربیان مطالب آموزش دادهشده را به داوطلبان سلامت منتقل کرده و از آنان بخواهند در جلسات آموزشی در منطقه خود، حتماً به این مسائل توجه کنند./ق
خبرنگار: سعیده شریفی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، کارگاه آموزشی سلامت غذا و دارو روز شنبه 28 آذر 94 با حضور مربیان داوطلبان سلامت مراکز و پایگاههای بهداشتی برگزار شد.
در این جلسه دکتر عطایی از کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو مطالب کاربردی و مفیدی را درزمینهٔ روشهای نگهداری دارو در منزل بیان کرد. وی با اشاره به این موضوع که شرایط صحیح نگهداری در حفظ اثر داروها بسیار مهم است از حاضران خواست به این نکته توجه کافی را داشته باشند تا اثربخشی داورها کم نشود.
کارشناس معاونت غذا دارو توجه به دما و نور مناسب را از مهمترین اصول نگهداری داروها دانست و گفت: بسیاری از داروها در صورت تغییر دما یا قرار گرفتن در نور نامناسب اثر خود را از دست میدهند.
وی از حاضران خواست تا در هنگام تهیه، شرایط مناسب را از داروخانه سؤال کرده و بامطالعه دستورالعملهای کارخانه که دربستههای دارویی وجود دارد، از اصول نگهداری مطلع شوند.
در ادامه خانم نافعی کارشناس تغذیه معاونت غذا و دارو در مورد اهمیت توجه بهسلامت و ایمنی کالاهای وارداتی صحبت کرد.
در این جلسه مقرر شد مربیان مطالب آموزش دادهشده را به داوطلبان سلامت منتقل کرده و از آنان بخواهند در جلسات آموزشی در منطقه خود، حتماً به این مسائل توجه کنند./ق
خبرنگار: سعیده شریفی
ارسال به دوستان