اجرای برنامه مکمل یاری آهن و ویتامین د در مدارس دخترانه متوسطه اول و دوم شهرستان اسلامشهر
واحد بهداشت خانواده از اجرای برنامه مکمل یاری با آهن و ویتامین "د" در مدارس دخترانه متوسطه اول و دوم شهرستان اسلامشهر خبر داد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، زهره حاتمی کارشناس واحد بهداشت خانواده شبکه در خصوص این خبر گفت:
در راستای اجرای برنامه مکمل یاری با آهن و ویتامین "د" در مدارس دخترانه متوسطه اول و دوم شهرستان اسلامشهر و با توجه به این موضوع که مکمل یاری یکی از استراتژی های پیشگیری از ایجاد کمبود مواد مغذی است شنبه 7 بهمن 1402 تعداد 246100 مکمل آهن و 34000 مکمل ویتامین "د" به 53 مدرسه دخترانه متوسطه اول و دوم شهرستان جهت اجرای این برنامه ارسال شد.حاتمی گفت: کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن یکی از مشکلات عمده بهداشت عمومی در دنیاست که اثرات نامطلوب آن بر تکامل جسمی و رفتاری و کاهش بازده کاری افراد به اثبات رسیده است، همچنین آهن کافی برای حفظ سلامت، رشد مطلوب و فراهم ساختن زمینه مناسب برای یادگیری در دوران تحصیلی ضروری است. دانشآموزانی که دچار کمخونی فقرآهن هستند، همیشه احساس خستگی و ضعف دارند و این دانشآموزان اغلب از ورزش و فعالیتهای بدنی دوری میکنند و یا در هنگام ورزش خیلی زود خسته میشوند. در این افراد تغییرات رفتاری به صورت بیحوصلگی و بی تفاوتی مشاهده میشود. کمخونی فقرآهن به علت تأثیر بر قدرت یادگیری و کاهش آن، باعث افت تحصیلی دانشآموزان میشود.
وی افزود: ویتامین "د" یک ویتامین محلول در چربی است که جهت حفظ سلامت استخوان ها و بهبود عملکرد سیستم ایمنی، گنادها، رشد ، تنظیم سیستم ایمنی بدن ،کاهش التهاب ، رشد و تکامل عضلانی نقش دارد.
کمبود ویتامین "د" در همه گروههای سنی از شیوع بالایی برخوردار است. از عوارض کمبود ویتامین "د" می توان به خطر بروز بیماری هایی مانند سرطان، دیابت نوع 1، استئوپروز و اختلالات خود ایمنی اشاره کرد.
ارسال به دوستان