اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/09/16 - 18:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 6592
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

( + فیلم ) تجلیل از 42 دانشجوی برگزیده در سومین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا

در جشنواره دانشجویی ابن‌سینای امسال 42 برگزیده در بخش‌های آموزشی، پژوهشی، قرآن و عترت، کیفیت خدمات سلامت، هنری - ادبی، اجتماعی، ورزشی و دانشجوی نمونه و جامع معرفی شدند.

گالری عکس 1 (ربیعی)

گالری عکس 2 (ربیعی)

گالری عکس 3 (ربیعی)

گالری عکس 4 ( اکبریان)

گالری عکس 5 ( اکبریان)

گالری عکس 6 ( حق شناس)

گالری عکس 7 ( حق شناس)

دریافت فیلم

در این جشنواره که همزمان با روز دانشجو 16 آذر 95 در تالار ابن‌سینا برگزار شد، 13 برگزیده در حوزه آموزشی، 11 برگزیده در حوزه پژوهشی، 4 برگزیده در حوزه کیفیت خدمات سلامت، 1 برگزیده در بخش قران و عترت، 3 برگزیده در بخش ادبی- هنری، 5 برگزیده در بخش ورزشی، 4 برگزیده در بخش اجتماعی و 1 برگزیده در بخش جامع معرفی و تشویق شدند.
دکتر محقق معاون دانشجویی دانشگاه و دبیر جشنواره برگزاری این جشنواره را به لحاظ کمی و کیفی اصلی‌ترین برنامه فرهنگی حوزه معاونت دانشجویی در طول سال تحصیلی دانست و افزود: ایجاد نشاط و شادابی جز محورهای  برنامه چهارساله دانشگاه در حوزه دانشجویی است که یکی از برنامه‌های عملیاتی در این راستا برگزاری جشنواره ابن‌سینا است.
دکتر محقق هدف اصلی جشنواره را  شناسایی و معرفی فعالیت‌های برتر دانشجویی و قدردانی از دانشجویانی که در ابعاد مختلف الگو هستند دانست و افزود: در این جشنواره تلاش شده ضمن تقویت شورونشاط در دانشجویان، بر چندبعدی بودن و مشارکت آنان در فعالیت‌های مختلف تاکید شود.
دبیر جشنواره با بیان اینکه همه دانشجویان ایرانی و بین‌الملل دانشگاه که یا شاغل به تحصیل یا بعد از یکم مهرماه 94 فارغ‌التحصیل شدند امکان شرکت در جشنواره را داشتند افزود:  درمجموع 469 نفر در جشنواره امسال شرکت داشتند و توسط آنان  567 فرم در حیطه‌های مختلف جشنواره تکمیل‌شده است.
وی با اشاره به تعداد شرکت‌کنندگان و برگزیدگان بخش‌های مختلف جشنواره گفت: در بخش آموزشی از 197 شرکت‌کننده 13 برگزیده، در بخش پژوهشی  از  بین 125 نفر شرکت‌کننده 10 برگزیده، در بخش اجتماعی از بین 51 شرکت‌کننده 4 برگزیده، در بخش هنری- ادبی از بین 18 شرکت‌کننده 3 برگزیده، در بخش ورزشی از بین 44 شرکت‌کننده 5 برگزیده، در بخش کیفیت خدمات سلامت از بین 45 شرکت‌کننده 4 برگزیده و در بخش قران و عترت از بین 14 شرکت‌کننده یک برگزیده، مورد قدردانی قرار می‌گیرند.
معاون دانشجویی دانشگاه، دانشکده فناوری‌های نوین را دارای بیشترین مشارکت دانشجو در جشنواره امسال معرفی کرد و گفت: به نسبت دانشجویان این دانشکده 52 نفر در فراخوان جشنواره شرکت کردند که تعداد قابل‌توجهی است.
دبیر جشنواره یکی از  ویژگی های جشنواره امسال را در نحوه جمع‌آوری آثار دانست و گفت: در این دوره ثبت‌نام به طول کامل الکترونیک انجام‌شده و هیچ اثری به‌صورت حضوری پذیرفته‌نشده است.
وی با اشاره به بیشترین تعداد شرکت‌کننده براساس درجه علمی دانشجویان گفت: در این دوره از جشنواره دانشجویان مقطع دکترای حرفه‌ای، دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد بیشترین مشارکت را داشتند.

معاون دانشجویی دانشگاه، میزان مشارکت دانشجویان دختر و پسر را یکسان دانست و گفت: امسال نیز مشابه سال‌های گذشته از هر دو قشر دانشجویان خانم و آقا به یک نسبت در جشنواره شرکت کردند.
دکتر محقق همچنین ضمن تبریک روز دانشجو و مروری بر تاریخچه 16 آذر سال 1332، یاد خاطره شهیدان این  روز و دوران انقلاب را گرامی داشت.



دانشجو، جوینده حقیقت و آرمان های متعالی

سپس دکتر جعفریان رییس دانشگاه و جشنواره ضمن تبریک ایام ربیع و روز دانشجو، با اشاره به مشارکت بیش از 460 دانشجو در جشنواره امسال گفت: با توجه به اینکه مبنای انتخاب دانشجویان براساس مشارکت و ثبت‌نام آنان بوده ممکن است افرادی را بشناسید که آثاری مشابه این برگزیدگان و یا بهتر از آنان داشته باشند ولی چون خودشان مشارکت نکردند امکان انتخاب آنان وجود نداشته است.
دکتر جعفریان با اشاره به مبنای نام‌گذاری روز دانشجو گفت: 16 آذر براساس واقعه‌ای که 63 سال پیش در دانشگاه تهران روی داد به نام روز دانشجو نام‌گذاری شده است تا توجه همگان را به این قشر عزیز و ارزشمند جلب کند.
رییس دانشگاه، دانشجو را جوینده و نه فقط جوینده دانش بلکه جوینده حقیقت و آرمان‌های متعالی دانست و افزود: دانشجوی دانشگاه باید فراتر از این که به فکر کسب دانش موردنیاز برای آینده خود باشد به فکر ساختن ایرانی آبادتر و پیشرفته نیز باشد که بدون شک دست‌یافتنی است.
وی افزود: درست است که از دانشجو انتظار می‌رود به کسب دانش بپردازد اما این کافی نیست بلکه دانشجو باید در همه حیطه‌ها رشد کند بر همین اساس است که بخش‌های مختلفی برای این جشنواره در نظر گرفته‌شده تا به ارزیابی فعالیت‌های دانشجویان بپردازد.
دکتر جعفریان تصریح کرد:  دانشجویانی که در هر 8 بخش جشنواره برگزیده شدند در کنار درس خواندن توانستند در حیطه‌های دیگر نیز پیشرفت کنند از این رو دانشجویی که پیشرفت تحصیلی ندارد قطعاً جز برگزیده‌ها نخواهد بود.
رییس دانشگاه، با تاکید براینکه دانشجو باید نسبت به مسائل کشور حساس باشد افزود: در گروه علوم پزشکی که خدمات آن معطوف به مردم است باید نسبت به جامعه شناخت داشته باشیم تا بتوانیم با مردم درست رفتار کنیم.
وی با بیان اینکه دانشجو باید درک و تحلیل سیاسی داشته باشد و در معرض افکار مختلف قرار گیرد تاکید کرد: دانشجو نباید به ابزار سیاسی افراد دیگر تبدیل شود.



دکتر جعفریان ماهیت دانشجو را آرمان‌طلب و آزاداندیش دانست و افزود: مروری بر پیشرفته‌های ارزشمند سه دهه گذشته کشور در حوزه علوم پزشکی نشان می‌دهد افراد تأثیرگذار در هریک از حیطه‌ها، همان دانشجویان فعال و پرنشاط در زمان دانشجویی هستند که از همان اول دغدغه‌ای بیشتر از زندگی فردی و خانوادگی خود داشتند.
وی در پایان سخنان خود ضمن تبریک به برگزیدگان جشنواره افزود: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران که جز دانشجویان نخبه کشور هستند باید علاوه بر درس خواند در زمینه‌های دیگری که در اجتماع تعیین کننده است مهارت کسب کنند تا معرف برند دانشگاه تهران باشند.
توضیح اینکه به برگزیدگان جشنواره هدیه نقدی به مبلغ 25 میلیون ریال به همراه تندیس و لوح تقدیر به امضای رییس دانشگاه اهدا شد.
همچنین در این جشنواره از 13 دانشجوی معرفی‌شده به بیست و چهارمین جشنواره نمونه کشوری سال 94 با اهدای 5 میلیون ریال هدیه نقدی تجلیل و به 48 دانشجوی شهید دانشگاه علوم پزشکی تهران ادای احترام شد.
در کنار این جشنواره نمایشگاه دستاوردهای کانون‌های دانشجویی فرهنگی و نشریات نیز به مدت دو روز (15 و 16 آذر) برپا بود که رییس دانشگاه از آن بازدید کرد.
برای آشنایی با برگزیدگان این دوره از جشنواره اینجا کلیک کنید.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: جمشید ربیعی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 64563
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

4 نظر برای این مقاله وجود دارد

پیراپزشک

پیراپزشک

78/10/11 - 00:00

ای کاش دوستان عزیز در زمینه آموزش و پژوهش نگاهی هم به بچه های سایر دانشکده ها بخصوص پرستاری، توانبخشی و پیراپزشکی هم داشته باشند. آنها هم در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد که تنها 3 و 2 سال زمان دارند بهترین هستند و مقایسه با دانشجویان محترم پزشکی عمومی که 7 سال زمان دارند منصفانه به نظر نمی رسد. بهتر است جشنواره برای رعایت حق این عزیزان برای هر مقطع تحصیلی سهمیه مجزایی در نظر بگیرئ. انتخاب دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد این رشته ها در جشنواره های ملی و نمونه کشوری نشانگر سطح بالای علمیو پزوخشی دانش

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
ناهید عین الهی
78/10/11 - 00:00

به دانشجویان برگزیده دانشکده پیراپزشکی که در حوزه های مختلف افتخار آفرین بودند تبریک عرض می کنم

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

به دوستان تبریک عرض می کنم اما تو رو قران اینقدر این دوستان رو شو نکنید . سه ساله این جشنواره برگزار میشه اصلا معلوم نشد داوراش چطوری انتخاب شدن بخصوص در بخش دانشجویی، به قران بی انصافیه بعشدم اصلا انتخابها چطورین دانشجویی را می شناسم که بسیار ساعی بوده و از خیلی از دوستانی که اینجا برگزیده شدن شایسته تر بوده اما انتخاب نشده چون اصلا ملاکها روشن نیست. البته این اولین بار نیست که حق کشی می شود

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام مثل سال گذشته چرا غرفه هدايا ويادگاري تبليغاتي به دانشجويان را نداشتيد واين خيلي بد بود

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *