اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1396/04/18 - 18:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4746
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آزمایشگاه جامع پیش بالینی، نماد باور توانمندی محققان

با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور، آزمایشگاه جامع پیش بالینی دانشگاه افتتاح شد

نخستین آزمایشگاه جامع پیش بالینی کشور با حمایت های معاونت علمی ریاست جمهوری و دانشگاه به بهره برداری رسید.

گالري عکس
این آزمایشگاه با حضور  دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور، دکتر کمال خرازی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و دکتر علی جعفریان، رییس دانشگاه  18 تیر 96 به طور رسمی افتتاح شد.
دکتر ستاری با اشاره به حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تولید محصولات با دانش بومی گفت: از حدود 4 سال پیش که نمایشگاه تجهیزات ساخت ایران برپا شد جریان فرهنگی و صنعتی بسیار خوبی در زمینه ساخت تجهیزات به راه افتاد.
 معاون علمی رییس جمهور با بیان اینکه تجهیزاتی در این آزمایشگاه به کار گرفته شده که زمانی آرزوی ساخت آن را داشتیم گفت: سال‌ها به خاطر شرایط تحریم قادر به تامین بسیاری از این تجهیزات نبودیم اما درحال حاضر توانایی ساخت و عرضه آن را با تیراژ بالا پیدا کرده‌ایم.
وی افزود: برای ساخت دستگاه پت حیوانی حدود یک میلیارد تومان اعتبارصرف شده درحالی که نمونه خارجی مشابه آن حدود یک و نیم میلیون دلار است و با توجه به دریافت استانداردهای جهانی امکان صادرات این دستگاه‌ها نیز وجود دارد.
دکتر ستاری بر باور توانمندی جوانان تاکيد کرد و گفت: راه‌اندازی این آزمایشگاه نتیجه اعتماد به محققان و تلاش‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه توسعه علمی است که معاونت علمی ریاست جمهوری در قالب طرح های کلان، اعتبار مورد نیاز آن را تامین کرده است.
سپس دکتر جعفریان با اشاره به امکانات این آزمایشگاه گفت: در این مجموعه امکان ام آر آی و اسکن حیوانی، اولتراساند و تصویربرداری سه بعدی با بکارگیری تجهیزات ساخت ایران وجود دارد.
رییس دانشگاه صرفه جویی ارزی ناشی از تولید و بکارگیری تجهیزات داخلی را قابل ملاحظه برآورد کرد گفت: مجموعه دستگاه های که در این مرکز بکارگرفته شده معادل یک میلیون دلار است که اگر قرار بود از محصولات وارداتی استفاده می کردیم حدود 2.7 میلیون دلار هزینه دربرداشت.
وی با بیان اینکه کل تجهیزات این آزمایشگاه توسط شرکت های دانش بنیان مرکز رشد تجهیزات پزشکی دانشگاه ساخته شده که نشان دهنده ظرفیت و توان فنی نیروی انسانی این مجموعه است گفت: فضای فیزیکی و زیرساخت های آزمایشگاه، توسط دانشگاه و حدود 3.5 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز ساخت تجهیزات آن،  با حمایت های ویژه معاونت علمی ریاست جمهوری تامین شده است.
رییس دانشگاه با ابراز امیدواری از اینکه فاصله تحقیقات بر روی حیوانات کوچک با راه اندازی این مرکز کم تر شود گفت: قدم های بعدی که باید در این زمینه برداشته شود ایجاد حیوان خانه بزرگ و استانداردی است که در سطح تهران به آن نیاز داریم. همچنین باید ارتباط بین مراکز تحقیقاتی با آزمایشگاه بیشتر شود که برای آن نیز برنامه‌هایی داریم.
در نشستی که پس از مراسم افتتاحیه برگزار شد، دکتر محمدرضا آی مسئول راه‌اندازی آزمایشگاه جامع پیش بالینی، به معرفی امکانات و قابلیت‌های این آزمایشگاه پرداخت و گفت: محققان می‌توانند روش‌های درمانی، دارویی و تحقیقات بایومارکرها را پیش از بالین در این مرکز انجام دهند.
وی افزود: پیش از این امکان تحقیقات پیش بالینی به صورت جامع در کشور فراهم نبود اما اکنون این مجموعه با حمایت‌های رییس دانشگاه می‌تواند شرایط لازم را در اختیار همه محققان کشور و حتی دانشگاه‌های خارج از کشور قرار دهد.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: میثم عطری

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 69407
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

78/10/11 - 00:00

واقعا از همکاران مرکز تحقیقات تشکر میکنم که فضای دلگیر طبقه منفی یک را با هنرمندی خاص خود آراسته کرده اند امیدوارم که انجام تحقیقات آزمایشگاهی و ورود حیوانات همراه با آلودگی های خاص خود موجب از بین رفتن این زیبایی و شکوه نشود.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *