مراسم تکریم و معارفه رییس پیشین و جدید مجتمع بیمارستانی یاس
دکتر کریمی: با حمایت دانشگاه و تلاش همکاران مجتمع بیمارستانی یاس، بخشهای تخصصی مرتبط با رشته زنان راهاندازی میشود
رییس دانشگاه در مراسمی از تلاشهای دکتر مصطفی محقق رییس پیشین مجتمع بیمارستانی یاس قدردانی و حکم انتصاب دکتر فاطمه داوری رییس جدید را ابلاغ کرد.
گالری عکس
در این مراسم که چهارشنبه سوم مهر 98 در سالن اجتماعات مجتمع بیمارستانی یاس برگزار شد، دکتر محقق، رییس پیشین بیمارستان با اشاره به سابقه فراز و نشیبهایی که این بیمارستان پشت سرگذاشته است گفت: در تاریخ 30 خرداد 95، درست 40 ماه قبل توفیق داشتم به این مرکز بیایم. در آن زمان ساختار اداری بیمارستان با فراز و نشیب بسیاری مواجه بود که با کمک همکاران تلاش کردیم مجتمع بیمارستانی یاس را راهاندازی و سازماندهی کنیم.
لذت 40 ماه مسئولیت در مجتمع بیمارستانی یاس
دکتر محقق با اشاره به پیچیدگیهای اداره بیمارستان گفت: بیمارستان بهعنوان یک سازمان پیچیده حتی اگر با مشکلات مالی، نیروی انسانی و فشارهای بیرونی مواجه نباشد؛ بازهم سختیهای بسیاری دارد. حالآنکه، این بیمارستان با نامگذاریهای مختلف و شرایط اداره متفاوت از میرزاکوچک خان، محب، یاس و... دوران پرچالشی را پشت سرگذاشته و امروز به وضعیت خوبی رسیده که امیدوارم در آینده این پیشرفتها بیش از این باشد.
رییس پیشین مجتمع بیمارستانی یاس از تلاشهای یکایک همکاران خود در مجتمع بیمارستانی یاس قدردانی کرد و گفت: در چارت سازمانی بیمارستانها، معاونتهایی پیشبینی شده است اما این چارت در مجتمع بیمارستانی یاس با مراکز دیگر تفاوت دارد و ما در اینجا 435 معاون به تعداد یکایک همکاران این مجموعهداریم که امروز یکی از آنها کم میشود.
وی افزود: هریک از این 435 نفر در طول این 40 ماه همکاری بسیاری در مجموعه داشتند و باهم افزایی، علاقه و دلسوزی کارکردند و این فرهنگ مهمترین اساس و پایه این بیمارستان است و امیدوارم در آینده باقدرت، کیفیت، سرعت و اثربخشی بیشتر گام بردارند.
دکتر محقق با اشاره به تجربه مدیریتی خود از سال 68 تاکنون گفت: این دوره 40 ماهه از شیرینترین و مؤثرترین دورانی است که مسئولیت اجرایی داشتم. کار در محیطهای آموزشی و درمانی بسیار خاطرهانگیز و لذتبخش است.
وی در پایان سخنان خود برای دکتر داوری آرزوی موفقیت کرد و گفت: ایشان در این مدت مشفقانه و دلسوزانه در همه اموری که نیاز به مشورت داشت مشارکت داشتند و برایشان آرزوی موفقیت میکنم. خوشحالم که امروز با یک خاطره خوب بیمارستان را ترک میکنم.
تأکید بر حمایت دانشگاه در جذب هیئتعلمی موردنیاز
سپس دکتر داوری رییس جدید مجتمع بیمارستانی یاس، در ابتدای سخنان خود با خواندن متنی از تلاشهای دکتر محقق قدردانی کرد و گفت: از زحماتی که دکتر محقق برای بیمارستان متقبل شدند؛ تشکر میکنم. این بیمارستان فراز و نشیبهای بسیاری را پشت سرگذاشته تا به وضعیت کنونی رسیده است.
وی با اشاره به تحولات این مجتمع گفت: در سال 92 قرار شد به ساختمان بال شمالی منتقل شویم و پس از انتقال، فراز و نشیبهای بسیاری را در نحوه اداره بهصورت خصوصی، دولتی یا نیمهخصوصی طی کردیم. سپس تصمیم گرفته شد، ساختمان بال جنوبی بازسازی شود که این بازسازی در دوره مدیریت دکتر محقق صورت گرفت. اما بازهم به دلیل چالشهای مالی و نیروی انسانی دانشگاه، نحوه اداره آن مشخص نبود؛ که با تصمیم شجاعانه دکتر کریمی در بهمنماه 97، کل مجموعه در اختیار دانشگاه قرار گرفت و بهصورت مجتمع بیمارستانی یاس درآمد و از اول مرداد سال 98 همه قسمتهای بیمارستان به این ساختمان منتقل شد.
دکتر داوری از حسن اعتماد رییس دانشگاه در انتخاب خود قدردانی کرد و گفت: من از سال 66 وارد دانشگاه شدم و از شاگردان قدیمی این دانشگاه هستم و از سال 75 نیز بهعنوان دستیار وارد بیمارستان میرزاکوچک خان شدم و از آن زمان تاکنون در این بیمارستان هستم.
رییس مجتمع بیمارستانی یاس در پایان سخنان خود، خواستار حمایت مسئولان دانشگاه از این مجتمع شد و گفت: اولویت اصلیمان فعال کردن بال شمالی بیمارستان بهصورت یک بخش دانشگاهی است و برای جذب هیئتعلمی موردنیاز این بخش نیاز به حمایتهای مسئولان دانشگاه داریم.
لزوم ایجاد بخشهای تخصصی مرتبط با زنان
سپس دکتر نیرومنش، معاون آموزشی مجتمع بیمارستانی یاس، ضمن تبریک سال تحصیلی جدید، این مجتمع را از مراکز منحصربهفرد در کشور دانست و گفت: امانتی که از اساتید برجسته خود تحویل گرفتهایم باید بتوانیم در بهترین شرایط به نسل بعدی منتقل کنیم.
وی بابیان اینکه دوران بیمارستانهای تک تخصصی به پایان رسیده است افزود: باتوجه به اینکه بیماران پیچیدهای از سراسر کشور به این بیمارستان منتقل میشوند بایستی در کنار تخصصهای زنان، تخصصهای مرتبط دیگر نیز در بیمارستان فعال شوند.
معاون آموزشی بیمارستان، در پایان سخنان خود با قدردانی از تلاشهای دکتر محقق و تبریک انتصاب دکتر داوری گفت: دکتر محقق انسانی بسیار صبور و دلسوز هستند و با حضور خود، آرامش را به بیمارستان برگرداندند. دکتر داوری نیز نفر اول بورد و هیئتعلمی شایستهای هستند و خوشحالیم که مسئولیت بیمارستان را قبول کردند.
تبدیل بیمارستان تک تخصصی به بیمارستان جنرال
در ادامه دکتر کریمی رییس دانشگاه، با تبریک فرارسیدن مهرماه و آغاز سال تحصیلی جدید و گرامیداشت ایثار و رشادتهای رزمندگان دفاع مقدس که باعث آرامش کشور در طول این 40 سال هستند گفت: ازاینپس فقط یک نام برای این مجموعه وجود دارد و آن مجتمع بیمارستانی یاس است.
وی با یادآوری خاطرات خود از سال 64 که رزیدنت جراحی سال 4 بیمارستان سینا بود، به مشکل بیمارستانهای تک تخصصی اشاره کرد و گفت: گرچه بیمارستان تخصصی قلب را راهاندازی کردم اما معتقدم اداره بیمارستانهای تک تخصصی به این صورت بسیار سخت است. نبود تخصصهای مختلف در این بیمارستان مشکلی است که از 34 سال قبل هم وجود داشت و این برعهده دکتر داوری است که با کمک مسئولان دانشگاه، تمامی تخصصهای مرتبط با رشته زنان را در این بیمارستان دورهم جمع کند تا این مرکز به مجتمع بیمارستانی یاس تبدیل شود.
رییس دانشگاه تصریح کرد: این بیمارستان روزی میرزاکوچک خان، محب و یاس بود اما ازاینپس مجتمع بیمارستانی یاس است که با یک مدیریت، یک فکر و ایده اداره میشود. تبدیل بیمارستان از تک تخصصی به یک بیمارستان جنرال کار راحتی نیست؛ ولی با حمایت و کمک دانشگاه قابل انجام است.
دکتر کریمی، رییس بیمارستانی را از سختترین و مدیر گروهی و رییس بخشی را از مهمترین مسئولیتهای اجرایی دانست و گفت: رییس بخشی و مدیر گروهی از این منظر مهم است که با عملکرد درست خود در تربیت بهترین استعدادهای کشور و جذب متخصصان توانمند میتوانند آینده 30ساله یک بخش را تضمین کنند و رییس بیمارستانی ازاینجهت مهم است که با پیچیدگیها و چالشهای متعددی مواجه است.
رییس دانشگاه، خطاب به دکتر داوری گفت: هرچند مسئولیت سنگینی برعهده دارید اما مطمئن باشید که سالهای خدمت در بیمارستان هم ارزش سالها عبادت است بهشرط آنکه صادقانه در خدمت بیمارستان باشید و فرصت خدمت را از دست ندهید. این توصیهای است که من از بزرگان شنیدهام.
دکتر کریمی بر حفظ سرمایههای بیمارستانی تأکید کرد و گفت: توصیه دیگرم به شما این است که یادتان باشد از بنا و ساختمانهای جدید کاری برنمیآید؛ آنچه سرمایه اصلی شما محسوب میشود سرمایه انسانی است. این سرمایه علاوه بر هیئتعلمی و پرستاران شامل انسانهای شریف دیگری همچون نگهبان جلوی در و افراد دیگری که در طبقههای زیرهمفک خدمت میکنند میشود. بعضی از دوستان ممکن است در طول دوران مدیریتشان، حتی سری به واحدهای مختلف مجموعه خود نزنند ولی به شما توصیه میکنم نیروهایی ردههای مختلف بیمارستان را که دیده نمیشوند و در این جلسه هم حضور ندارند را ببینید و آنها را سرمایه اصلی خود بدانید.
وی از یکایک کارکنان مجتمع بیمارستانی یاس قدردانی کرد و گفت: به سهم خودم و روسای پیشین دانشگاه که یادشان را گرامی میدارم، از یکایک کارکنان و اعضای هیئتعلمی که در سالهای اخیر برای انتقال از آن بیمارستان، بخش و واحد به این مجتمع رنج بسیاری کشیدید قدردانی میکنم.
دکتر کریمی، از تلاشهای دکتر محقق نیز تشکر کرد و گفت: همیشه اینطور نیست که صد درصد تصمیمگیریها برعهده دانشگاه باشد. اینکه در دورهای تغییر مدیریتی در بیمارستان شکلگرفته به دلیل شرایط خاص بیمارستان بوده است. باتوجه به اینکه تمامی هزینههای ساختوساز بیمارستان برعهده دانشگاه بوده، تصمیم گرفت شده این بیمارستان به دانشگاه بازگردد و در این مدت دکتر محقق با توجه به تجربه مدیریتی، صداقت و مسئولیتپذیری که دارند ایثار کردند و ریاست بیمارستان را برعهده گرفتند که جا دارد از تلاشهای ایشان تشکر کنم.
رییس دانشگاه با اشاره به دلیل انتخاب دکتر داوری به این مسئولیت گفت: بیمارستانهای تخصصی مانند زنان، فارابی و روزبه بایستی ادارهکنندگان و تصمیمگیرندگان آن هیئتعلمی همان مرکز باشند. دکتر محقق نیز در شرایطی که به حضورشان نیاز بود این مسئولیت را پذیرفتند و اکنونکه شرایط بیمارستان بهتر شده جای خود را بهراحتی به دکتر داوری تحویل دادند.
وی در پایان سخنان خود برای دکتر داوری در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد و گفت: دانشگاه از اهداف مجتمع بیمارستانی یاس حمایت میکند.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: وحید مزاجردی
متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: