اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/12/15 - 15:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3414
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

اهدای لوح و تندیس ستاد نوآوری به 6 شرکت‌کننده برگزیده

مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه دانشگاه با حضور رییس دانشگاه برگزار شد

دبیر ستاد نوآوری دانشگاه، توانایی‌ها و قابلیت‌های موجود در دانشگاه را بیش از آن دانست که در حال حاضر مورداستفاده قرار می‌گیرد و تأکید کرد جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه به‌منظور هم‌افزایی رقابتی و توجه به توانمندی‌های بالقوه و بالفعل خانواده بزرگ دانشگاه برگزار می‌شود.

گالری عکس
در مراسمی که به‌منظور تجلیل از برگزیدگان جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه دانشگاه صبح یکشنبه 15 اسفند 95 در تالار ابن‌سینا برگزار شد، دکتر ترابی دبیر ستاد نوآوری دانشگاه بابیان اینکه، جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه در سال 95 شکل جدیدی داشته، گفت: این شکل جدید به این‌گونه بوده که بحث نظرسنجی تخصصی و نظرسنجی عمومی در سامانه تفکیک شد و مراحل با دقت بیشتری انجام گرفت و پیش رفت.
وی جشنواره امسال را متشکل از دو فصل عنوان کرد و گفت: فصل اول رعایت حقوق دیگران و فصل دوم ارتقای کارآمدی بود. تلاش کردیم اطلاع‌رسانی در فصل اول به‌خوبی صورت گیرد که خوشبختانه بسیاری از همکاران شرکت کردند و در حدود 45 عنوان به ثبت رسید و پس از مراحل کارشناسی اولیه و تائید وارد کمپین شد که عناوین مطرح شدند و در نمایشگاه شرکت کردند.
دکتر ترابی ادامه داد: مجدداً به طرح کسانی که در حوزه تخصصی به‌صورت تخصصی و کسانی که به‌صورت عمومی شرکت کرده بودند به‌صورت عمومی در کمیته داوری رأی داده شد که سه طرح در مرحله نخست و سه طرح در مرحله دوم انتخاب شدند و نهایتاً با تائید در شورای دانشگاه و تعیین سطوح آن‌ها، منجر به انتخاب دو طرح در رتبه دوم، یک طرح در رتبه سوم و 3 برگزیده شد.
دکتر ترابی ادامه داد: همه ما در زندگی دچار تکرار هستیم و قرار است این تکرار بستری باشد برای خلق آثار ما و خیروبرکت‌هایی که می‌تواند از تک‌تک یا مجموع ما برای هم‌میهنانمان و شاید مردم دنیا به وجود آید.
وی بابیان اینکه، قطعاً نوآوری فردی ممکن نیست و نیاز به یک تیم دارد، تصریح کرد: افراد می‌توانند در یک تیم، کنار هم قرار بگیرند تا از مسیر هم‌زبانی به همدلی برسند. چون بزرگ‌ترین مانع کار تیمی اختلاف‌نظرهای بازدارنده است اما زمانی اختلاف‌نظر می‌تواند برانگیزنده باشد که حرکت را توسعه دهد و این حرکت بر محور موضوعات دارای اشتراک نظر اتفاق می‌افتد.
دبیر ستاد نوآوری دانشگاه اظهار کرد: پیشرفت درجایی رخ می‌دهد که بر روی موضوعات مشترک تمرکز صورت گرفته باشد و برای اینکه این تمرکز اتفاق بیفتد باید مراحلی طی شود، هفت سینی که مشاهده می‌کنید هفت‌سین نوآوری است و مراحل مختلف نوآوری را نمایش داده است.
وی سؤال درست، سادگی در تحلیل، سودرسانی به همه، سلحشوری در مخاطرات، سازندگی جدید، سازگاری با محیط و آموزه‌های فرهنگی و سرآمدی در علم و عمل را هفت‌سین، سفره هفت‌سین نوآوری خواند و نوروز امسال را نماد نوآوری عنوان کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سؤالی درست است که پاسخ درست داشته باشد و قطعاً جواب سؤال غلط، غلط است در تک‌تک نوآوری یا عملکردهای نوآورانه که امروز شاهد آن هستیم طی مراحل این هفت‌سین به‌خوبی نمود داشته است.
در ادامه و پس از پخش نماهنگ تاریخچه و روز نوآوری دانشگاه و اخبار آن در رسانه‌ها و همچنین نماهنگ طرح‌های برگزیده شامل، ارائه الگوی لباس بیمار در بیمارستان‌های دانشگاه (دکتر خورشید وسکویی)، سامانه مدیریت دارو و تجهیزات پزشکی (مهندس یحیی عسگری)، تسریع در امور پذیرش بیماران نیازمند به خدمات Pet Scan از طریق فضای مجازی (مهندس امین مختاری) تدوین برنامه‌ای جامع تهیه، طبخ و توزیع غذا به‌منظور دستیابی به بالاترین رضایت‌مندی از دیدگاه حرفه‌ای، سازمان و مشتریان (دکتر سلمانی ندوشن)، بیمارستان چابک (مهندس علیرضا طاهری زاده)، طراحی و به‌کارگیری نرم‌افزار پرداخت اضافه‌کار برمبنای پرداخت عملکردی (مهندس ارسیلو) و نماهنگ جشنواره نوآوری در یک نگاه در دانشگاه علوم پزشکی تهران از دکتر جعفریان برای ایراد سخنانی در حوزه نوآوری دعوت شد.
دکتر جعفریان ضمن تشکر از دست‌اندرکاران و برگزارکنندگان این جشنواره و نیز شرکت‌کنندگان و برگزیدگان، گفت: گزارش‌هایی که به‌صورت نماهنگ ارائه شد بسیار قابل‌توجه بود به لحاظ اینکه این مفهوم در ذهن ما شکل بگیرد که می‌توانیم نوآوری کنیم و نوآوری خود را به عمل تبدیل کنیم.
رئیس دانشگاه، بابیان اینکه، ایده به‌تنهایی مشکل ما را حل نمی‌کند و عمل‌گرایی تنها هم از ایده دور می‌شود اظهار کرد: برای پیشرفت، به ایده و عمل همزمان نیاز است تا ایده تبدیل به یک محصول واقعی شود و در خدمتی که انجام می‌گیرد نمود پیدا کند.
وی ادامه داد: از دکتر ترابی و همکارانش تشکر می‌کنم که مسیری را طی می‌کنند تا نوآوری‌های ارائه‌شده به نقطه عمل برسند قطعاً رسیدن به خواسته و اهداف مستلزم صرف زمان است.
دکتر جعفریان با تأکید بر اینکه، نوآوری باید موردنیاز جامعه امروز باشد و باری از مشکلات را کم کند، تصریح کرد: باید موضوع مسئله مشخص باشد و برای آن راه‌کار پیداشده و نتیجه‌گیری شود شاید در سال‌های اول تعداد طرح‌هایی که نتیجه داده‌اند موردقبول نباشد ولی به‌مرور مسیر راه برای اصلاح طرح‌ها و طرح‌های نو گشوده می‌شود.
رئیس دانشگاه ادامه داد: مسیر کیفیت همیشه باز است همه ما چالش‌های بسیاری در محیط کاری داریم ولی متأسفانه منتظریم شخص دیگری آغازگر راه باشد. قطعاً این فکر غلطی است چون شخص دیگری وجود ندارد و شروع باید از خودمان باشد. اگر می‌خواهیم کشورمان سرآمد و سربلند باشد و پیشرفت کند باید از همان‌جایی که هستیم آغاز کنیم.
دکتر جعفریان افزود: تا زمانی که این ذهنیت، ذهنیت قالب ما نشده که باید ارتقا یابیم انتظار پیشرفت، فایده‌ای ندارد. باید راجع به‌تمامی مسائل پیرامون خود فکر کنیم و مادامی‌که برای بهتر شدن راه‌کار ارائه دهیم و تلاش کنیم پیشرفت در انتظار ما است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در جلسه امروز شورای دانشگاه دو محور کارآمدی و چابک سازی به‌عنوان تم‌های سال آینده مصوب شدند که امیدوارم همکاران دانشگاه با الهام گیری از آن‌ها، ایده‌های بهتری را پیشنهاد کنند تا ما هم با کارآمدی بهتر در سیستم، چابک‌تر حرکت کنیم. چون هردوی این‌ها به‌شدت موردنیاز دانشگاه است.

خبر: مقدم
عکس: جمشید ربیعی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 66739
کلمات کلیدی
فریبا  مقدم
تهیه کننده:

فریبا مقدم