اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1396/09/09 - 21:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 7471
  • زمان مطالعه : 9 دقیقه

مراسم تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید مرکز قلب تهران برگزار شد

تجلیل از پدر معنوی مرکز قلب، به پاس 16 سال خدمات ارزنده

در میان جمع صمیمی کارکنان و اعضای هیات علمی، از زحمات شانزده ساله دکتر کریمی در راه اندازی، تثبیت و رشد مرکز قلب تهران قدردانی و حکم انتصاب دکتر حمیدرضاپور حسینی به عنوان رییس جدید مرکز اعطا شد.

گالری عکس

گالری عکس مرکز قلب
در مراسمی که روز پنجشنبه 9 آذرماه 1396 در میان خانواده بزرگ مرکز قلب تهران برگزار شد، در ابتدا دکتر سالاری فر، معاون آموزشی این مرکز گفت: ساختمان مرکز قلب، سنگ و اجسامی بیش نیست، سازمان ها و ادارات را مدیران شایسته، کارکنان و نیروی انسانی کارآمد و موثر و روندهای سازمانی می سازد. مرکز قلب، هویتی است که بر اساس مدیریت عالی دکتر کریمی و همکاری کارکنان تحقق پیدا کرده است.
وی با برشمردن ویژگیهای شخصیتی دکتر کریمی گفت: ایشان فردی علمی و دانشگاهی است که با اعتمادش به علم، تعامل و گفتگو، منضبط و قابل اعتماد بودن برای دولت، مومن بودن و اعتقاد به نیروی انسانی کارآمد، توانسته مرکز قلب را شکل دهد و انتصاب ایشان به ریاست دانشگاه نیز مهر تاییدی بر مدیریت شایسته و عالی ایشان است.
سپس دکتر محمدعلی برومند، به نمایندگی از گروه آزمایشگاه و پاراکلینیک، از تلاش ها، مهربانی ها و صبر ایشان در پیشبرد اهداف قدردانی کرد و گفت: دکتر کریمی هرگز بخشی نگری نکردند و به تمامی بخش ها به یک اندازه ارزش نهادند.
وی توجه به نیروی انسانی جوان در کنار اساتید با تجربه را مدلی موفق خواند و تصریح کرد: 16 سال از بهترین سالهای عمر را در کنار ایشان بودیم و اکنون با خاطراتی خوب، دعای خیر و سربلندی ایشان را بدرقه می کنیم.
دکتر اعلمی هرندی، استاد پیشکسوت ارتوپدی نیز میهمان این مراسم بود. وی با اشاره به مثل قدیمی که سرنوشت هر فرد را ثبت شده در پیشانی او می دانستند، گفت: اکنون مشخص شده که این سخن به گونه ای درست است و آن پیشانی نوشت همان ژن اوست. دکتر کریمی نیز از ابتدا ژن مدیریت را با خود به همراه داشته است.
دکتر سعید صادقیان، معاون پژوهشی مرکز نیز نقش مدیریت و مدیران را در رشد مراکز تعیین کننده خواند و گفت: دکتر کریمی بارها در مسئولیت های مختلف، امتحان شایستگی را در برهه های زمانی به خوبی داده اند و این شایستگی را در کنار علم دارند. ایشان با مطالعه کتب در حوزه های مختلف اجتماعی، به قدر یک دکترای جامعه شناسی به محیط خود احاطه دارند.
وی به توانمندی دکتر کریمی در شناسایی و حفظ سرمایه های اجتماعی اشاره کرد و گفت: ایشان همچنین به روابط ناسالم اقتصادی به شدت واکنش نشان می داد و به آن حساس بود.
دکتر ثریا موقر، به نمایندگی از پرستاران مرکز قلب، تفکر و نگرش متفاوت دکتر کریمی به پرستاران را ارج نهاد و گفت: اعتماد ایشان بزرگ ترین پشتوانه برای پیشبرد اهداف پرستاری بوده است و خدمت رسانی تمام قد، آموزه ای است که همواره به یادگار خواهیم داشت.
دکتر سعید داوودی، از سوی گروه جراحی قلب ابراز امیدواری کرد تا ایشان همانگونه که در مرکز قلب منشا اثرات خیر بودند در حیطه دانشگاه نیز موثر باشند و گفت: استقامت، مداومت، نظم و پشتکار از ویژگیهای دکتر کریمی است و ایشان با همین میراث و ذهنیت موجب خدمات موثر در مرکز قلب تهران شد.
در ادامه دکتر نعمتی پور نیز به سابقه 30 ساله آشنایی و دوستی با دکتر کریمی اشاره کرد و گفت: ایشان با تمامی مشکلات توانست محیطی صمیمی در این مرکز ایجاد نماید و از ایشان به دلیل تمام خدماتی که انجام داده اند و همچنین به دلیل اینکه مسئولیت سنگین ریاست دانشگاه را پذیرفته اند قدردانی می کنم.
در پایان نیز دکتر حاجی قاسمی، به نمایندگی از گروه پشتیبانی، حفظ استقلال در مدیریت را موجب ایجاد انگیزه در کارکنان بیمارستان خواند و خطاب به دکتر کریمی گفت: جایگاه رفیع مدیریتی شما، همواره در مرکز پابرجاست و اطمینان داشته باشید که نهال ارزشمندی که غرس کرده اید، با علاقه و تعصب محافظت خواهیم کرد.

پرهیز از بخشی نگری
دکتر کریمی حضور در مراسم تجلیل خود را خارج از اراده، تصمیم و رضایت قلبی عنوان کرد و گفت: بنده هرگز در پست های مختلف زیر بار مراسم های خداحافظی نرفته ام و امروز در طول زندگی ام برای نخستین بار در چنین مراسمی شرکت می کنم. البته قرار هم این بود که همچون مابقی مراکز دانشگاهی برگزار شود.  
وی کلام خود را با قطعه شعری از قیصر امین پور با مطلع 'گاهی گمان نمی کنی اما خوب می شود/ گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود' آغاز کرد و گفت: در سال 78 دکتر ظفرقندی رییس دانشگاه و بنده رییس دانشکده پزشکی بودم اما پس از دو سال مسئولیت را برای ادامه تحصیل به آمریکا رها کردم. پس از بازگشت، مرکز قلب تهران با زحمات ارزنده دکتر عارفی ساخته و با تلاش های دکتر ظفرقندی در شرایطی سخت به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران واگذار شده بود که جا دارد امروز از زحمات این بزرگان نیز قدردانی کنیم.
دکتر کریمی، افزود: هنگامی که پیشنهاد راه اندازی مرکز قلب به بنده داده شد در ابتدا از پذیرش مسئولیت شانه خالی کردم اما نهایتا با اصرار دکتر ظفرقندی وبا تفال به حافظ، غزل 'باز آی ساقیا که هواخواه خدمتم' آمد و حافظ به گونه ای در بند بند این غزل پاسخ مرا داد.
رییس پیشین مرکز قلب تهران، رشد این مرکز را حاصل زحمات تمامی همکاران دانست و از آنها به عنوان سرمایه های اصلی مرکز قلب یاد کرد و گفت: در سال 80 با جذب تک تک افراد در رده های مختلف اقدام به تامین نیروی انسانی کردیم و امروز مرکز قلب تهران محصول 16 سال تلاش، فداکاری و ازخودگذشتگی 1300 پرسنل است.
وی جذب اعضای خانواده و چند عضو از یک فامیل را از آفات محیط های اداری دانست و تصریح کرد: شهادت می دهم که در تمام 16 سال فعالیتم در این مرکز، هرگز تصمیمی را برای حفظ منافع خود نگرفته ام چرا که معتقدم نفع من در منفعت همه بوده است و هرگز فردی از وابستگانم در میان 1300 پرسنل مرکز قلب استخدام نشده اند چرا که توجه به این مسئله را برای حفظ سلامت دانشگاه و سیستم های اداری ضروری می دانم.
رییس دانشگاه، بر ضرورت توجه به نیروی انسانی تاکید کرد و افزود: بسیاری از شما شاهد هستید که در این 16 سال سابقه فعالیتم، گاهی علی رغم اینکه حساب های بیمارستان از موجودی کافی برخوردار نبوده اما هرگز نگذاشتم که پرداختی های پرسنل به تعویق بیافتد و فکر می کنم پرداخت حق و حقوق نیروی انسانی در موعد مقرر، مهم ترین و اخلاقی ترین کار برای مدیران باشد.
دکتر کریمی، پرهیز از بخشی نگری و عدم توجه به یک بخشی خاص را لازمه مدیریت در سطوح کلان دانست و گفت: با توجه به مسئولیتم در دانشگاه، امروز مرکز قلب را عضوی از مجموعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران می دانم و سابقه فعالیتم نیز گواه بر این است که همواره تمامی بخش های مرکز قلب را یکسان دیده ام و هرگز به بخش خود توجه ویژه نداشتم.
وی در ادامه، مشورت، توجه به خرد جمعی و مشارکت همکاران در تصمیم گیری ها را از رموز موفقیت مرکز قلب خواند و ابراز امیدواری کرد تا دکتر پورحسینی نیز با حفظ سیاست های کلی که موجب رشد مرکز قلب شده اند، آن را به مرکزی بهتر از قبل تبدیل نماید.
دکتر کریمی، در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن تقدیر از همسر و فرزندانش برای همدلی و همراهی ایشان در برهه های مختلف گفت: از خانواده ام به دلیل صبر، ایثار و تحملی که در سالهای مختلف، خصوصا در 16 سال فعالیتم در مرکز قلب داشتند، قدردانی می کنم چرا که اگر همراهی و گذشت آنها نبود، قطعا موفقیت ها حاصل نمی شد.
رییس دانشگاه، در پایان ضمن سفارش به دکتر پورحسینی برای حفظ جایگاه مرکز قلب، یادآور شد: من به دلیل مسئولیتی که دارم از مراکز مختلفی بازدید کرده ام و اگر می توانستم خاک مرکز قلب را سرمه چشمانم می کردم. به همکاران توصیه می کنم، قدر این مرکز را بدانند و در حفظ و نگهداری آن کوشا باشند.
وی خاطر نشان کرد: امروز در تمامی بیمارستانها، فشار کاری زیادی بر دوش کارکنان و پرسنل قرار دارد، بر این اساس وقتی مسئولیت چنین مراکزی را بر عهده داریم، باری مضاعف بر دوش آنها نگذاریم و سعی کنیم تا شرایط برای آنها تسهیل شود.

تقویت خانواده مرکز قلب تهران

دکتر حمیدرضا پورحسینی، رییس مرکز قلب تهران نیز سخنان خود را با شعری از سعدی آغاز و قرائت اشعار در ابتدای سخن را خصلتی اکتسابی از دکتر کریمی عنوان کرد و گفت: حضور دکتر کریمی در دانشگاه تهران افتخاری است و انشالله اثرات و برکات فعالیت های ایشان در سالهای آتی در دانشگاه قابل مشاهده خواهد بود.
وی به حضور دکتر کریمی در تیم های اضطراری دانشگاه در زمان دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: عضویت در تیم های اضطراری دانشگاه به معنی اعزام مداوم به عملیات های مختلفی است که شاید برگشتی در آن نباشد آنهم در ایامی که منتظر تولد فرزندتان هستید لذا بر خود واجب می دانم ازایشان برای این بخش از زندگی که کمتر به آن پرداخته شده قدردانی کنم.
رییس مرکز قلب تهران، سپس به بیان سازو کارهای رسمی کشور برای راه اندازی یک بیمارستان پرداخت و خاطر نشان کرد: اهمیت مرکز قلب در این است که خارج از سازو کارهای معمول و بدون در نظر گرفتن بودجه لازم و نیروی انسانی راه اندازی شد و تنها با جرات و جسارت دکتر کریمی بود که موجب شد تا مرکز قلب با نقشه راهی که در ذهن ایشان بود، تبدیل به الگویی برای سایر مراکز بیمارستانی کشور شود.
دکتر پورحسینی، تمام وقتی اساتید مرکز را از رموز موفقیت خواند و گفت: مرکز قلب تهران یک خانواده است و به شما قول می دهم که با همکاری دوستان این خانواده تقویت شود و تلاش می کنیم تا سیستمی که شما بنیانگذاری کرده اید همانگونه ادامه یابد.
وی با اشاره به توصیه دکتر کریمی در حفظ کرامت انسانی، تصریح کرد: دستورالعمل های شما را به صورت اکمل ادامه خواهیم داد و سعی می کنیم تا به لحاظ کیفی، این مرکز در بالاترین سطوح و استانداردهای علمی حرکت نماید.
دکتر پورحسینی، از دکتر کریمی خواست تا تسهیلاتی برای اجرای برخی از آیین نامه های وزارت بهداشت قائل شوند و همچنین از ایشان درخواست کرد که مرکز قلب تهران را ترک نکنند و همچنان با حضور در اتاق عمل، موجب دلگرمی بیماران و قوت قلب همکاران شوند.
خبرنگار: نسیم قرائیان
عکاس: مهدی کیهان/مهرداد کریمی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 72593
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

3 نظر برای این مقاله وجود دارد

هیچکس

هیچکس

78/10/11 - 00:00

آیا فکر نمیکنید این تعرفه قلب است که این مرکز را سرپا نگه داشته نه ساختمان و نه افراد؟ ارزان کردن پزشکی که ظاهرا برای رفاه حال بیماران انجام شده منجر به ورشکستگی و ناتوانی اکثر مراکز درمانی شده و این بالا بودن نسبی تعرفه بیماری های قلبی است که موجب شده مراکز قلب اعم از تهران و شهید رجایی، با سربلندی به فعالیت خودشان ادامه دهند.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

ریاست محترم دانشگاه که جذب اعضای خانواده و چند عضو از یک فامیل را از آفات محیط های اداری دانستتد آیا در دانشگاه و حتی افراد نزدیک به ایشان این امر رعایت شده و چرا یک نفر باید از بالاترین قمست دانشگاه تا حتی در قسمتهای دیگر همه اعضا خانواده و خویشاوندانش مشغول بکار باشند .

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
همکار و شاگرد اساتید بزرگ

همکار و شاگرد اساتید بزرگ

78/10/11 - 00:00

واقعا واژه زیباییست این واژه پدر معنوی.....خدا کند که قدردان باشیم. پدر معنوی مرکز قلب استاد دکتر کریمی و پدر معنوی بین المللی سازی استاد دکتر خردمند همکار و شاگرد اساتید بزرگ

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *