مراسم تکریم دکتر جعفریان، رئیس سابق و معارفه دکتر کریمی، سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر امینی مدیریت مبتنی بر خرد جمعی و منافع دانشگاه را از ویژگیهای برجسته دکتر جعفریان دانست
مشاور عالی رئیس سابق دانشگاه، با برشمردن ویژگیهای مدیریتی و شخصی دکتر جعفریان، تصمیمگیری بر اساس منفعت دانشگاه و بهرهگیری از خرد جمعی را از جمله ویژگیهای ایشان خواند.
گالری عکس( جمشید ربیعی )
گالری عکس( سید میثم عطری)
گالری عکس( حسین اکبریان)
گالری عکس ( اسماعیل استاجی)
دريافت فيلم
دکتر امینی عضو هیئت رئیسه و مشاور عالی رئیس سابق دانشگاه در مراسم تکریم دکتر جعفریان و معارفه دکتر کریمی که 16 مهر 96 در سالن همایش های دانشگاه برگزار شد، با بیان اين بيت شعر «صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت» رفتن دکتر جعفریان را سخت و دشوار عنوان کرد که این سختی با آمدن دکتر کریمی جبران شده است.
وی با اشاره به اینکه ریاست دکتر جعفریان، مبتنی بر برنامه بوده است، گفت: از ابتدای کار، ایشان تاکید کرد که باید با تدوين برنامه بر اساس آن حرکت کنیم از این رو نظارت و پایش مداوم و نهایتاً گزارش دهی در دستور کار قرار گرفت و این سندی که هماکنون آمادهشده، میتواند نشاندهنده این مسئله باشد.
مشاور عالی رییس سابق دانشگاه افزود: از ویژگی های برجسته ایشان، اصرار برای کارگروهی و جمعی بود و بر این اساس تلاش کردند تا تیمی تشکیل شود که باهم منسجم و هماهنگ باشند. کسانی که در هیئترئیسه فعالیت میکنند میتوانند گواهی دهند که تکتک معاونان، نگاه بخشی نداشتند و تنها منفعت دانشگاه را درنظر میگرفتند.
وی مشورت و استفاده از خرد جمعی را موجب ثبات تصمیمگیریها خواند و تصریح کرد: دکتر جعفریان اصول مشخصی داشتند که این اصول، ایشان را پیشبینیپذیر میکرد. در جوامع توسعهیافته پیشبینیپذیری از نشانههای توسعهیافتگی است و در مورد افراد هم پیشبینی پذیربودن نشانه بلوغ فرد است.
دکتر امینی، اولویتبندی برنامهها بر اساس تصمیمات وزارت بهداشت را از دیگر ویژگیهای مدیریتی دکتر جعفریان خواند و یادآور شد: یکی دیگر از اصولی که ایشان در کار داشتند علاوه بر منفعت دانشگاه، این بود که اگر برنامهای از سوی وزارتخانه به عنوان اولویت مطرح می شد، حتی اگر در مواردی با آن تصمیم لزوماً موافق نبودند، آن را به عنوان یک تکلیف اجرایی میکردند.
وی پاسخگو بودن، نظم و حضور بهموقع در جلسات، حرمت گذاشتن به کرامت انسانی و تسلط و شناخت کمنظیر از زیرمجموعه را از دیگر ویژگیهای دکتر جعفریان عنوان کرد و افزود: ایشان 48 گزارش مکتوب در 48 ماه را بدون یک روز تأخیر منتشر کردند و تقریبا از تکتک اعضای هیئتعلمی دانشگاه شناخت داشتند. از وزیر به دلیل انتخاب 4 سال پیش ایشان صمیمانه تشکر میکنم که این فرصت را در اختیار دانشگاه گذاشت تا از وجود دکتر جعفریان بهرهمند شویم.
دکتر امینی در ادامه ضمن قدردانی از انتخاب بسیار مناسب دکتر کریمی به دلیل ویژگیهای کمنظیری که برخوردار هستند، گفت: دکتر کریمی تجربه فوقالعاده ارزشمندی دارند و حتماً این تجربه به کار دانشگاه خواهد آمد. ایشان در حوزه آکادمیک تجربه ریاست دانشکده پزشکی و در حوزه سلامت، رئیس بیمارستان شریعتی و مرکز قلب تهران بودند که این بیمارستان در سطح دانشگاه بهعنوان یک بیمارستان نمونه است و تجربه ایشان در این خصوص ارزشمند و امیدوارکننده است.
دکتر امینی به تعهد دکتر کریمی نسبت به دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان زمانی که ریاست مرکز قلب را داشتند هیچوقت خود را از دانشگاه جدا ندانستند؛ درصورتیکه مرکز قلب بهصورت هیئتامنایی اداره می شد و میتوانست از دانشگاه جدا شود ولی همیشه بهعنوان زیرمجموعه دانشگاه تهران بود و در همین مدت نشان دادند که با مجموعه مدیریتی همیشه هماهنگ هستند. عملکرد ایشان نشان داده که هم در دانشگاه و هم در وزارتخانه موفق هستند و به حرکت بهتر دانشگاه کمک خواهند کرد.
عضو هیئت رئیسه دانشگاه، دکتر کریمی را فردی دقیق، منظم و کاردان دانست و تصریح کرد: یکی از ویژگیهای مهم دکتر کریمی این است که ایشان تماموقت هستند و این نویدبخش این است که این دوره جدید همدوره موفقی خواهیم داشت.
وی در پایان، تغییر مدیریت را موجب اختلال در عملکرد دانشگاه ندانست و یادآور شد: برای موفقیت ثبات مدیریت لازم است اما خیلی وقتها نیاز داریم که در عین ثبات، مدیریت چرخشی نخبگان را نیز تجربه کنیم و فکر میکنم مهم این است که بتوانیم تعارض و تعادل داشته باشیم. خوشبختانه باثباتی که در مدیریت دانشگاه وجود داشته با تغییر مدیران، تغییرات منفی ایجاد نشده و حرکت مثبت آن تا کنون ادامه داشته است.
خبرنگار: نسيم اخگر
عکس: جمشيد ربيعي
ارسال به دوستان