اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1401/06/01 - 12:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 576
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

مراسم بزرگداشت استاد فقید دکتر محسن نفیسی درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

دکتر حسین قناعتی: مرحوم دکتر محسن نفیسی انسانی متدین ، خدامحور و گسسته از هر مادی‌گری بود

با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران مراسم بزرگداشت دکتر محسن نفیسی استاد پیش‌کسوت گروه بیماری‌های داخلی درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، سه‌شنبه اول  شهریور 1401هم‌زمان با روز پزشک مراسم  بزرگداشت استاد پیش‌کسوت گروه بیماری‌های داخلی دانشگاه دکتر محسن نفیسی با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه، دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع، دکتر علی خلوت استاد پیش‌کسوت گروه روماتولوژی، دکتر محمود فرزان استاد پیشکسوت گروه ارتوپدی، دکتر زرین تاج کیهانی دوست استاد پیشکسوت گروه کودکان،  و جمعی از استادان، مسئولان، فراگیران، کادر پرستاری ، معاونان ، مدیران مجتمع و  خانواده آن مرحوم در سالن مرکز تصویربرداری برگزار شد.

رئیس دانشگاه استفاده نسل جوان از خط مشی استاد نفیسی ها را برای به دست آوردن اخلاق نیکو، انسانیت، معارف انسانی و معنوی و رسیدن به عالی ترین درجات علمی و معنوی ضروری دانست.
در این مراسم که صبح روز یکم شهریور ماه 1401در سالن اجتماعات مرکز تصویربرداری برگزار شد، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه، با تسلیت به خانواده دکتر نفیسی، شاگردان، همکاران و خانواده دانشگاه، با اشاره به آیه 22 سوره رعد، گفت: تلاوت این آیه و الّذین صبروا ابْتغاء وجْه ربّهمْ و أقاموا الصّلاة و أنْفقوا ممّا رزقْناهمْ سرًّا و علانیةً و یدْرؤن بالْحسنة السّیّئة أولئک لهمْ عقْبى الدّار  توسط قاری عزیز، بسیار با اوضاع مجلس هماهنگ بود و کسانى هستند که براى جلب توجّه پروردگارشان صبر پیشه کرده و نماز بپا داشتند و از آنچه روزیشان کردیم پنهانى و آشکارا انفاق کردند و بدى را با نیکى پاک مى‌کنند. آنانند که سراى آخرت مخصوص آنهاست. فقدان دکتر نفیسی نیز از مواردی است که مادر گیتی باید بسیار صبر کند تا دوباره چنین فردی به دنیا آید.
وی ادامه داد: دکتر نفیسی فردی خدامحور  و تمام وجوش غرق در خداوند بود.  او به مراتب بالای عرفان رسیده و از تمامی مادیات گسسته بود.  
دکتر قناعتی با یادآوری خاطراتی از دکتر نفیسی اظهار کرد: به یاد دارم زمانی که دکتر نفیسی به درمانگاه سرکشی می کرد با همه بسیار با احترام برخورد می کرد و نهایت دقت را برای معاینه بیماران داشت. به هر حال دفتر عمر ایشان بسته شد و ما در در سوگ خود نشاند.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه این دنیای فانی محل امتحان است ادامه داد: اداره تمامی مخلوقات بر اراده خداوند است  و بر هر آفریده ای وظیفه ای تفویض شده  و چه تفویضی  بالاتر از تفویض شفا که به ما عنایت کرده، شفا از خداوند است و آن را به پزشک هدیه کرده، باشد که موهبت های خداوند متعال را قدر بنهیم.
رئیس دانشگاه با اشاره به سرعت رشد علم در جهان امروز، تاکید کرد: در دنیای امروز سرعت رشد علم بسیار بالا است و هرروز بر سرعت آن افزوده می شود.
وی افزود: در گذر زمان ما انسانها به ضرورت آگاهی بیشتر بر مفاهیم عمیق الهی و دینی و قرآن واقف می شویم تا تمسک پیدا کنیم و از این ظلمت ها به توصیه معصومین به قرآن پناه ببریم.
دکتر قناعتی در پایان خاطر نشان کرد: ان شاءالله خداوند کمک کند تا همه ما خط مشی این استاد بزرگ را ادامه دهیم و ضمن اینکه علم خود را به روز می کنیم در کنار آن اخلاق، انسانیت، معارف انسانی و معنوی را کسب کنیم تا با این دو بال بتوانیم به عالی ترین درجات برسیم.
دکتر میرزا زاده مدیر گروه داخلی مجتمع  با اشاره به فضائل اخلاقی دکتر محسن نفیسی گفت: همه ما خاطرات برجسته‌ای از اساتید  داریم و درواقع  قسمت عمده فرهنگ‌سازمانی یک مجموعه ناشی از منش و کردار  این بزرگان در  آن مجموعه  است به‌طوری‌که  بعضی از این اساتید دربسیاری از  جنبه‌ها برجسته و منحصربه‌فرد بودند  و ما در این چهل روز که از درگذشت  استاد نفیسی می‌گذرد  تمام جنبه‌های خلوص و خدمت گذاری ایشان نسبت به مردم و   بیماران  را  به یاد می‌آوریم.
دکتر کیهانی دوست بابیان خاطراتی از مرحوم دکتر محسن نفیسی گفت:  استاد نفیسی  همیشه صداقت ، تبحر ، علم و  توجه به بیماران را داشتند و درعین‌حال بسیار دقیق و حساس به مسائل بودند درواقع استاد اسوه همه‌چیز بودند.
در ادامه دکتر فرزان با اشاره به سوره والفجر گفت:  خداوند در  سوره والفجر آیه 24 می‌فرماید: یقول یا لیْتنی‏ قدّمْت لحیاتی‏ درواقع زبان حال کسانی است که در روز قیامت  از آتش حسرت در سوز می‌گدازند و ای‌کاش ما  در دنیا برای زندگانی ابدی کار خیری انجام می‌دادیم و به‌واقع استاد در این دنیا کارهای خیر بسیاری را انجام داده‌اند   و هر آنچه در توان داشتند برای حل مشکلات مردم  و کمک به  بیماران به کار ‌بستند.
وی همچنین ضمن اشاره به خصائل و فضائل استاد نفیسی به  بیان نصایحی از بزرگان برای دانشجویان پرداخت   و گفت: قهرمانان  می‌میرند و داستان‌ها در دل ما جاودانه می‌شود ، زندگی خود را به یک هدف بزرگ گره بزنید و درواقع  طب حفظی نیست تفسیری است و پایگاه اعتبار پزشکی یک کشور قبل از هر سکوی علمی دیگر بالین بیمار و کلاس درس دانشجو آن مرزوبوم است.
همچنین در این مراسم دکتر شریفیان (استاد بیماری‌های داخلی) ، دکتر اسحاق حسین( استاد بیماری‌های داخلی بیمارستان امیراعلم) و دکتر علی خلوت استاد پیش‌کسوت گروه روماتولوژی به بیان خاطراتی در وصف خصیصه‌های رفتاری و اخلاقی دکتر محسن نفیسی پرداختند.
توضیح اینکه طبیب پیشکسوت گروه بیماری‌های داخلی دکتر محسن نفیسی 19 تیر  1401  در روز عید قربان در سن 92 سالگی به دیار حق شتافت.

  • گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 216868
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *