مراسم دیدار نوروزی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با حضور رئیس دانشگاه
دکتر حسین قناعتی: پیشبرد برنامههای دانشگاه در سال جاری نیازمند همکاری همه ماست
رئیس دانشگاه در مراسم دیدار نوروزی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) که همزمان با بهار قرآن برگزار شد، همگان را به تفکر و تعمق بر خویشتن در شبهای قدر دعوت کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، مراسم دیدار نوروزی این مرکز 14 فروردین 1401 مقارن با اولین روز ماه مبارک رمضان و با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه، دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع، معاونان و مدیران پشتیبانی، درمان و امور دانشگاهی، روسای بخشها، اعضای تیم رهبری و مدیریت و جمعی از همکاران در سالن شهید کاووسی برگزار شد.
رئیس دانشگاه با سفارش به تفکر در شبهای قدر گفت: سعی کنیم در روزهای پیش رو با استفاده از برکات ماه مبارک رمضان در ارتقای روحی خود به هدف اصلی خلقت «یا ایها الانسان انک کادح الی ربک کدحا فملاقیه»«ای انسان بدرستی که تودر راه پروردگارت تلاش می کنی و بالاخره او را دیدار خواهی کرد» (آیه 6 سوره انشقاق) نائل شویم که اگر جز این قدمی برداریم خسران است. آدمی به نفس خود بصیر است و میداند که چه میکند. ازاینرو در شبهای قدر با تفکر و تعمق در خویش که برترین عبادات است کمک کنیم اگر خوبیم خوبتر شویم و اگر اشکالی در ما هست آن را اصلاح کنیم؛ تا در لحظه دیدار پروردگار و مرگی که دیر یا زود، همه را فراخواهد گرفت، بتوانیم پاسخگو باشیم.
وی در ادامه با اشاره به چکیدهای از گزارش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی تهران در 6 ماه اخیر افزود: با تمام تنگناهای مالی، خوشبختانه حرکتهای روبهجلو و خوبی انجام شد و امیدوارم سال جدید همراه با گشایشهای اقتصادی کشور در شرایط بهتری بتوانیم برنامههای توسعهای دانشگاه را پیش ببریم. در بحث پروژههای عظیم ساختمانی با همکاری قرارگاه خاتم، کارها را ادامه میدهیم و در بعد ساختار نرمافزاری، هم در حوزه آموزش و هم در حوزه پژوهش تحولاتی خواهیم داشت. سیاست ما در تحقیقات و فناوری، توزیع عادلانه منابع است تا پژوهش از حالت شخص محور خارج شود و تمامی محققان فرصتهای برابر بیابند.
دکتر قناعتی حمایت از مراکز تحقیقاتی را یکی از مأموریتهای اصلی دانشگاه در سال جدید خواند و گفت: یکی از برنامههای ما در این مسیر جذب محققان رشتههای فنی مرتبط با تکنولوژی سلامت و دارو خواهد بود. همچنین در بحث آموزش به دنبال اعتلای سطح آموزش پزشکی عمومی برای ارائه خدمات باکیفیت به جامعه هستیم.
وی در ادامه در خصوص تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی تهران و آستان مقدس امام حسین علیه السلام برای راه اندازی شعبه دانشگاه و ایجاد پنج دانشکده پزشکی، بهداشت، پرستاری، داروسازی و توانبخشی در کربلا با حمایت آیتالله سیستانی توضیحاتی داد و این مهم را مرهون زحمات و همراهی اساتید گروههای مختلف دانشگاه دانست.
رئیس دانشگاه در پایان بیاناتش گفت: توجه ما به جوانان است. ماندگاری در جایگاههای سازمانی، خوب نیست. برای بهرهگیری از قابلیتهای افراد برجسته، چرخشهای مدیریتی لازم است. پیشبرد برنامههای دانشگاه در سال جاری نیازمند همکاری همه ماست.
در ادامه مراسم، دکتر دهقان با قدردانی از همراهی روسای بخشها، اساتید و سایر کارکنان با تیم رهبری و مدیریت مجتمع، در 6 ماه گذشته گفت: همه اتفاقات خوبی که شاهدش بودیم عبور از پیکهای سخت و طاقتفرسای چهار، پنج و ششم کووید 19، مدیریت درمان منحصربهفرد موکورمایکوزیس در سطح کشور، اجرای نسخهنویسی الکترونیک، راهاندازی شعبه هفت سلامت و ... همه و همه باتحمل سختیها، کمک و همت دلسوزانه یکایک شما بزرگواران تحقق یافت. امیدوارم در سال جدید نیز بتوانیم باهم، گامهای روشن و مؤثری را در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) که در نظام سلامت کشور از جایگاه و اهمیت ویژهای برخوردار بوده و هست، برداریم. بازدیدهای نوروزی مسئولان ستادی وزارت بهداشت و دانشگاه خود موید این اهمیت است.
رئیس مجتمع در پایان سخنانش از حضور اساتید و همکاران و کیفیت ارائه خدمات در ایام نوروز 1401 ابراز رضایت کرد و افزود: با کمک هم تلاش میکنیم تا امسال هم سختیها بهآسانی بدل شود.
دکتر زینت قنبری مدیر گروه تخصصی زنان و زایمان دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک بهار قرآن و طبیعت، یاد و خاطره اساتید پیشکسوت دانشگاه و مجتمع را گرامی داشت و گفت: استاد یلدا با عمل خود به ما حکیم بودن آموخت.
وی با اشاره به آیه 32 سوره مائده «هر کس نفسی را حیات بخشد مثل آن است که همه مردم را حیات بخشیده» توضیح داد: نیاز دیگران به انسان از نعمتهای پروردگار است به او، باید قدر جایگاه طبابت و نقش آن در نجات جان بیماران را بدانیم و قیمت آن را به خدا بسپاریم. نیت خالص و عملکرد صالح است که هر انسانی را در هر نقش و جایگاهی جاودانه میکند و این تنها با توکل به خداوند ممکن است.
دکتر قنبری بر تکریم بیماران و همراهان ایشان از سوی طبیبان تاکید کرد و گفت: در سوگندنامه بقراط بر اعتماد دوسویه پزشک و بیمار تاکید شده است و بر همه ماست که این اصل را رعایت کنیم. باید صبورانه و پرامید، بهدوراز هرگونه التهاب بیماران را دریابیم تا از رفتار ما فراگیران بیاموزند.
مدیر گروه زنان و زایمان دانشگاه، معلمی را مایه مباهات خواند و افزود: افتخار میکنم که در کنار طبابتم معلم هم هستم. باید با ایجاد شورونشاط، روحیه امید را در میان فراگیران بهخصوص در این دانشگاه و مجتمع که محل پرورش و تربیت نخبگان رشتههای پزشکی است، تقویت و محیط صمیمی و امنی را برایشان در کنار خود مهیا کنیم.
نظر دهید