اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1400/11/20 - 19:13
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 759
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

نشست فرماندهان و مسئولان بسیج جامعه پزشکی و اساتید دانشگاه

دکتر قناعتی: افق‌های روشنی در دانشگاه پیش روی ماست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست فرماندهان و مسئولان بسیج جامعه پزشکی و اساتید دانشگاه گفت: امیدواریم شاهد جهش‌های بزرگی در مسائل پژوهشی، تولیدات صنعتی و پزشکی باشیم و فرصتی را برای به‌روزرسانی اختراعات فراهم کنیم زیرا افق‌های روشنی در دانشگاه پیش روی ماست که ان شاءالله در پایان این دوره مدیریت بتوانیم کارهای بزرگی را تحویل دهیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نشست فرماندهان و مسئولان بسیج جامعه پزشکی و اساتید دانشگاه به مناسبت گرامیداشت یوم‌الله دهه فجر روز چهارشنبه 20 بهمن‌ماه 1400 با حضور دکتر قناعتی رئیس دانشگاه، دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران و مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه، دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید قریشی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و با حضور جمعی از مسئولان بسیج جامعه پزشکی، بسیجیان فعال و خانواده شهدا در سالن دارالفنون ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
دکتر قناعتی با اشاره به آیه 25 سوره حدید «همانا ما پیامبران خود را با ادلّه و معجزات فرستادیم و با ایشان کتاب و میزان عدل نازل کردیم تا مردم به راستی و عدالت گرایند و آهن (و دیگر فلزات) را که در آن هم سختی (جنگ و کارزار) و هم منافع بسیار بر مردم است (نیز برای حفظ عدالت) آفریدیم و تا معلوم شود که خدا و رسلش را با ایمان قلبی که یاری خواهد کرد؟ (هر چند) که خدا بسیار قوی و مقتدر است»  این آیه شریفه را مصداقی روشن از انقلاب شکوهمند اسلامی و همچنین بسیج مستضعفان دانست و افزود: خداوند در این آیه بر قسط و عدل تأکید و هدف از فرستادن انبیا، اولیا و معجزات الهی را دعوت مردم به‌راستی و عدالت عنوان کرد.
دکتر قناعتی با اشاره به اینکه در قرن بیستم و طلیعه قرن 21 فساد عالم را در برگرفته بود و جهان خالی از نورمعرفت و حقیقت شده بود گفت: مصلحان در اسلام و غیر اسلام به دنبال راهی برای مبارزه با ظلم و فساد بودند و ما در کشومان توانستیم به پشتوانه بنده‌ای که زندگی‌اش با نور خدا عجین شده بود ظلم و فساد رژیم پهلوی را ریشه‌کن کنیم.
رئیس دانشگاه تصریح کرد: امروز پس از 43 سال با تمام مشکلات داخلی و فشارهای خارجی توانسته‌ایم استوار مانده و راه انقلاب را ادامه دهیم و این به لطف حضور بسیجیان مخلص و مؤمن و سایر افراد دلسوز و علاقمند به کشور است که در عرصه‌های مختلفی مسئولیت بر عهده‌دارند که خوش درخشیده‌اند.
وی گفت: ما در این عرصه نیاز به تلاش بیشتر درزمینه خودسازی و ادامه دادن این راه هستیم که اگر کار با اخلاص نباشد مطمئن باشید اثری نداشته و مفید نخواهد بود.
دکتر قناعتی افزود: ما نیازمند برنامه‌ریزی حرکت‌های سیستماتیک، علمی، جهادی و فکری هستیم و باید تمام فعالیت‌هایمان بدون وقفه در مسیر خدمت و پیشبرد اهداف قرآن و اسلام باشد.
رئیس دانشگاه خاطرنشان کرد: امیدواریم که شاهد جهش‌های بزرگی در مسائل پژوهشی، تولیدات صنعتی و پزشکی باشیم و فرصتی را برای به‌روزرسانی اختراعات فراهم کنیم زیرا افق‌های روشنی در دانشگاه پیش روی ما است که ان شاء الله در پایان مدیریت خود بتوانیم کارهای بزرگی را تحویل دهیم.
در پایان از اثر هنری روایت تلفیقی از جهاد دیروز و امروز در یک قاب با عکاسی وحید مزاجردی رونمایی شد.

انقلاب کردن سخت نیست؛ انقلابی ماندن سخت است
دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران، ضمن تبریک سالگرد چهل و سومین پیروزی انقلاب اسلامی گفت: نقش بسیج در دانشگاه و در سطح جامعه راه مشخصی است و تأکیدات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بر «جهاد تبیین» حکایت از ویژگی خاص امروز می‌کند ما در یک گردنه هستیم که اگر از آن گردنه عبور کنیم دشمن ناامید می‌شود و کسی که ناامید است نمی‌تواند از همه ظرفیتش استفاده کند و در سرازیری سقوط قرار خواهد گرفت.
شهردار تهران ادامه داد: وقتی ما از این گردنه عبور کنیم گام‌های بلندی خواهیم برداشت که جز با تقویت روحیه شهادت‌طلبی در ما محقق نخواهد شد و اگر ما توانستیم تشنه شهادت شویم می‌توانیم رمز موفقیت را به دست آوریم.
وی گفت: برای اینکه بتوانیم در مقابل دشمن قد علم کنیم ابتدا باید با یکدیگر وحدت داشته باشیم و در کنار خودسازی و تعمیق ایمان صادقانه، منیت ها را کنار بگذاریم و تلاش کنیم تا ظرفیت‌های جمعی در جامعه حاکم شود. نکته دوم جهاد خدمت است و ما هیچ راهی جز خدمت صادقانه به مردم نداریم و تا می‌توانیم باید مشکلات مردم را کم کنیم و نکته سوم جهاد کار و پیشرفت جامعه است که امکانی را ایجاد می‌کند که بتوانیم به نقطه ایده ال جامعه برسیم که در این مرحله نقش دانشگاه و تولید علم چه در موفقیت کار و چه در پیشرفت کار بالاست و نکته آخر جهاد تبیین است یعنی اینکه ما باید با جامعه حرف بزنیم و بگوییم در چه وضعیتی هستیم تا مردم امیدوار و درصحنه حاضر بشوند و این چهار ویژگی در کنار خودسازی، وحدت و انسجام می‌تواند بار مردم را کم کند
دکتر زاکانی با اشاره به خدمت‌رسانی در حوزه‌های مختلف به مردم افزود: آنچه مهم است این است که بدانیم چه سهمی در پیشرفت انقلاب و اسلام داشته‌ایم و داریم، انقلاب کردن سخت نبود انقلابی ماندن سخت است.
اگر جامعه می‌خواهد به کمال برسد باید باورهایش را اصلاح کند
دکتر قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اینکه شهادت قله سعادت زندگی هر انسانی است و انسان‌ها با شهادت کامل می‌شوند؛ گفت: شهدا حجت و بهترین چراغ و راهنمای ما در عصر حاضر هستند و سعادت و خوشبختی واقعی متعلق به آن‌ها است زیرابه کمال و وصل معبود خود رسیده‌اند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: انسان‌ها بر اساس باورهایشان عمل می‌کنند و اگر جامعه می‌خواهد به کمال برسد باید باورها و اعتقاداتش را اصلاح کند؛ نمی‌شود انسان باوری داشته باشد و به مسیر دیگری برود و نمایش بدهد نفاق در مقابل صداقت است. انسان بر اساس باورهایش عمل می‌کند. ما اگر باورهای جامعه را اصلاح کردیم سبک زندگی‌اش تغییر پیدا می‌کند و اگر سبک زندگی آحاد جامعه اصلاح شود و روابط اجتماعی اصلاح می‌شود و درنهایت تمدن خلق می‌شود.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی اضافه کرد: بسیج نیروی داوطلبی است که حاضر است بدون هیچ چشم‌داشتی جان، مال و آبروی خود را برای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی فدا کند و فرهنگ بسیجی اگر محقق شود جامعه اصلاح خواهد شد و این وعده الهی است.
وی با تأکید بر ادای احترام به خانواده شهدا و زیارت قبور پاک آن‌ها گفت: شهدا زنده‌اند و دستگیر ما در زندگی هستند. ما تازنده هستیم باید در مسیر آن‌ها قدم برداریم.
این انقلاب برای ما حکم تولدی نو در این عالم است
حجت‌الاسلام ‌والمسلمین سید قریشی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی برای ما حکم تولدی نو در این عالم را داشت گفت: اگر این انقلاب نبود مشخص نبود سرنوشت یکایک ما در این جهان هستی چه می‌شد.
 مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه: بسیج را مخلص‌ترین گروه دانشگاه دانست و از آن به‌عنوان یک گروه منسجم، دارای تشکیلات و اتاق‌های برنامه‌ریزی یاد کرد.
وی با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری که جهاد تبیین را به عنوان یک فریضه دانستند افزود: امروز وظیفه ما جنگ درجایی است که دشمن در آنجا می‌جنگد؛ ما در هر شغل و منصبی که هستیم باید به وظیفه خود که شرکت در جنگ افکار، جنگ شناختی و جنگ روایت‌ها است حضور پیدا کنیم و امیدوارم با تلاش مسئولان به یک سازمان‌دهی مناسب در این زمینه ها داشته باشیم.
خبرنگاران: زهرا حری و نسیم اخگر 

 

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 208085

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *