اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1402/07/13 - 11:17
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 594
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

مراسم خوش آمدگویی به دستیاران جدید مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

دکتر قناعتی: دستیاران امید، افتخار و نور چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند

دکتر حسین قناعتی در مراسم خوش آمدگویی به دستیاران جدید مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۲ به دستیاران جدید خوشامد گفت و آنان را امید، افتخار و نور چشم دانشگاه خواند و افزود: دستیاران و فراگیران جدید باهوش‌تر، آگاه‌تر، فداکارتر و توانمندتر از نسل قبل هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، رئیس دانشگاه در مراسم دوشنبه 10 مهر 1402 با مروری بر تجربیات خود در زمینه ارتقای خدمات آموزشی و پژوهشی و درمانی در این مرکز از زمان دستیاری تاکنون گفت: تجهیز آموزشی بخش رادیولوژی و راه‌اندازی شبکه رایانه ای مجتمع یکی از اولین فعالیت های بنده در دوران دستیاری و سپس به عنوان عضو هیئت علمی در این مرکز بود.
وی ادامه داد: به لطف خدا این روحیه برای روزآمد کردن خدمات و فعالیت‌های علمی و درمانی همچنان در حقیر وجود دارد.
وی دستیاران و فراگیران جدید را باهوش‌تر، آگاه‌تر، فداکارتر و توانمندتر از نسل قبل دانست و عنوان کرد: کارهای بسیار بزرگی به همت دستیاران ارشد این مرکز و دانشگاه در حال انجام است ‌که مقاله‌های  برخی از این پروژه ها در کنگره‌های مطرح و مرجع بین‌المللی ارائه شده و مورد استقبال جوامع علمی واقع شده است.
رئیس دانشگاه ضمن مروری بر آمار دیس‌اینفو یا اینفودمی به معنای مسمومیت اطلاعات (انتشار اطلاعات اشتباه و شایعه‌پراکنی)، شاخص کشورمان را در اطلاعات سالم در مقایسه با کشورهای دیگر بسیار پایین عنوان کرد و افزود: توصیه می کنم دستیاران هوش رسانه‌ای خود را بالا ببرند و روش تمییز اخبار درست از شایعه را بیاموزند، خود را تحت تاثیر جو مایوس کننده قرار ندهند و در پروژه های علمی بزرگی که در حال حاضر در حال انجام است مشارکت کنند.
در ادامه وی با اعلام اینکه  سی و هشت سال است که عضو دانشگاه و بیمارستان امام محسوب میشوم گفت: بیمارانی که در این مرکز می بینیم از نظر تنوع بیماری و تفاوت نژادی در سطح جهانی بی نظیر است و فرصت مغتنمی برای پژوهش در زمینه تشخیص و راه‌های نوین درمانی است.
دکتر قناعتی شماره ۰۹۳۵۷۳۵۲۹۷۸ را به عنوان مسیر ارتباطی مستقیم ریاست دانشگاه در پیام رسان واتساپ با کلیه اعضای هیئت علمی، فراگیران و کارکنان اعلام کرد.
رئیس دانشگاه با اشاره به مدل مدیریتی مسطح در دانشگاه و الگوگیری از روش و سیره نبی اکرم در این خصوص، میلاد پیامبر را تبریک گفت و خواهان توسعه دوستی‌ها و صمیمت در فضای آموزش و پژوهش شد.
وی در ادامه توضیحاتی درباره دانشگاه سبطین اولین شعبه بین المللی دانشگاه ارائه داد و همچنین از دستیاران تازه وارد دعوت کرد تا درصورت بروز مشکل به حوزه دانشجویی مراجعه کنند تا ضمن بهره گیری از حضور اساتید روان‌پزشکی و کارشناسان روانشناسی، در سایر حوزه‌ها نیز از کمک دانشگاه بهره بگیرند.

در کارگاه یک‌روزه خوش آمدگویی و معرفی این مرکز به فراگیران تازه‌وارد رشته های تخصصی پزشکی، دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر مرتضی دارایی معاون امور فرهنگی و جمعی دیگر از اساتید و مسئولان مجتمع از دستیاران جدید حضور داشتند.

در ابتدای این کارگاه ضمن خوشامدگویی به فراگیران تخصصی و فوق تخصص جدید مجتمع گفت: از این پس به‌روز بودن علم خود را به عنوان یکی از کلیدی‌ترین فعالیت‌های حرفه‌ای یک متخصص پزشکی در نظر داشته باشید.

رئیس مجتمع با اشاره به قدمت و پیشینه فاخر این مرکز آموزشی- درمانی گفت: این بیمارستان در سال ۱۳۱۰ و با وسعت بسیار زیاد و آینده‌نگرانه بنیان گذاری شده است و بزرگترین مرکز دانشگاهی- درمانی کشور محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: مجتمع بیمارستان امام خمینی(ره) بزرگترین مرکز درمانی در کشور و یکی از بزرگترین مراکز درمانی خاورمیانه است.

دکتر اینانلو در ادامه توضیحاتی درباره خصوصیات ساختمان های اصلی موجود در مجتمع، خدمات ویژه این مرکز از جمله انجام پیوند قلب، کبد، کلیه، ریه، پانکراس و .. ، مراکز تحقیقاتی و قطب‌های علمی کشور واقع در این مجموعه و همچنین خدمات شبانه روزی به بیماران ارائه کرد.

توضیح درباره کلان‌بیمارستان هوشمند حضرت مهدی(عج) ظرفیت تخت بستری، بخش‌های انتقال یافته و راه‌اندازی خدمات‌ جدید در این بیمارستان از دیگر محورهای سخنان رئیس مجتمع بود.

دکتر اینانلو حضور اساتید مبرز و با اخلاق و طیف وسیع مراجعه‌کنندگان و بیماری‌ها را فرصتی مغتنم برای فراگیران خواند و به ایشان توصیه کرد این فرصت آموزشی بی‌نظیر را از دست ندهید.
وی همچنین از دستیاران خواست تا انتقال بیماران از اورژانس به بخش را دلسوزانه پیگیری کنند تا از شلوغی فراوان اورژانس بتوان کاست.

سپس دکتر مومنی ضمن معرفی ساختار آن مجموعه، آمار مقایسه‌ای از اعضای هیئت علمی و فراگیران ارائه کرد و به توضیحاتی درباره تسهیلات و امکانات آموزشی مجتمع از جمله تالارهای آموزشی و... پرداخت.

معاون مور دانشگاهی در ادامه آماری از رتبه‌ این مرکز از لحاظ شاخص های پژوهشی در کشور و دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه داد.

پس از آن دکتر اورندی سخنان خود را با بیان توصیه های کاربردی برای تسهیل فعالیت در دوران دستیاری آغاز کرد و در ادامه از مهمترین چالش‌های حوزه درمان که دستیاران ممکن است با آن مواجه شوند از جمله کدهای ۵۵(مادران باردار)، ۲۴۷(سکته قلبی) و ۷۲۴(استروک) و مسائل قانونی سخن گفت.

معاون درمان مجتمع از دستیاران خواست تا در روند درمان بیماران از کمک دستیاران ارشد و اساتید حتما بهره بگیرند و خود را تنها و مسئول انجام تمامی امور درمان ندانند. همچنین وی به فراگیران دوره تخصص توصیه کرد تا از ظرفیت و مشاوره مسئولان حوزه درمان مجتمع مانند دکتر گنجعلی‌خان و دکتر خروشا استفاده کنند.

وی تکمیل پرونده بیماران را الزامی و عامل حمایتگر از فراگیران در مراجع قانونی دانست.

در ادامه دکتر سورکی سخنان خود را با اشاره به اهمیت تکمیل پرونده بیماران و مهمترین چالش‌های حوزه درامد و پشتیبانی در همکاری با دستیاران آغاز کرد.

معاون پشتیبانی مجتمع لزوم وجود مهر دستیاران ارشد و اساتید در دستورات پزشکی، نبود خط خوردگی و سایر موارد لازم در رعایت پرونده‌نویسی را گوشزد کرد و خواهان همکاری دستیاران به منظور پرهیز از کسورات بیمه‌ها شد.

وی در سخنانی امکان تقویت بخش رفاهی و ارتقای حمایت مالی از دستیاران را منوط به حفظ و بهبود درآمدی مجتمع خواند و عنوان نمود تمامی خواسته‌های به‌حق همکاران گروه درمانی در صورت کسب درآمد محقق خواهد شد و دقت نظر درمانگران برای جلوگیری از تضییع حقوق مالی این مرکز مهمترین کمک این گروه خواهد بود.

دکتر سورکی ضمن اعلام مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) بعنوان پیشرو بیمارستانها در امر پرداخت مالی به فراگیران، از ایشان درخواست کرد تا در استفاده از تجهیزات پزشکی گرانقیمت مجموعه حداکثر دقت را بکار ببرند و با صرفه جویی در منابع انرژی و موارد مصرفی، حوزه پشتیبانی را برای ارتقای خدمت رسانی به همکاران و بیماران یاری دهند.

در ادامه دکتر نداف در خصوص ساختار مدیریت آموزش و دانشجویی، آمار گروه‌های آموزشی و فراگیران، معرفی مرکز آزمون الکترونیک مهارت های بالینی و مرکز جستجوی الکترونیک و سایر مراکز آموزشی این مجموعه سخنرانی کرد.

وی همچنین به توضیح فضاهای مرتبط با آموزش دستیاران پرداخت و در خصوص امکانات و تسهیلات پاویون مرکزی و پاویون بیمارستان حضرت مهدی(عج) توضیح داد.

دکتر قلعه‌تکی نیز در سخنانی به توضیح مهمترین خدمات حوزه پژوهش معاونت امور دانشگاهی از جمله تسهیل و حمایت از انجام پژوهش های بالینی و  فراهم آوردن تسهیلات مورد نیاز، هماهنگی مشاوره با کارشناسان آمار و متخصصان اپیدمیولوژی،، ثبت پروپوزال طرح ها و پایان نامه ها، برگزاری کارگاه‌های توانمندسازی اعضای هیئت علمی بالینی و فراگیران در زمینه طراحی و اجرای پژوهش، تبیین و نظارت بر رعایت موازین اخلاق در پژوهش، صدور مجوز اجرای مطالعه، نظارت بر اداره کتابخانه ها، تبیین و گسترش روابط مراکز تحقیقاتی مستقر با مجتمع و نیز حمایت از حقوق اعضای هیات علمی در طرح های چندمرکزی پرداخت.

در ابتدای بخش دوم برنامه، دکتر صمدی ارائه‌ای درخصوص اخلاق پزشکی و اصول رفتار حرفه‌ای داشت.

در قسمت دیگر برنامه، مهندس نجفی به نمایندگی از دکتر مقدم مدیر فناوری اطلاعات مجتمع درباره سامانه‌های الکترونیک درمان و خدمات اصلی الکترونیک که دستیاران بیشترین نیاز به استفاده از آنها را دارند توضیحاتی ارائه داد.

سپس دکتر سیفی درباره مهمترین مباحث ایمنی بیماران و پزشکان از جمله کنترل عفونت سخن گفت و بر ملاحظات بسیار مهم عملکرد درمانی دستیاران در بخش ها مروری داشت.

پس از آن دکتر دارایی در خصوص پوشش حرفه ای، به اهمیت این مبحث، تجارب دانشگاه های علوم پزشکی معتبر در دنیا و همچنین راهنمای پوشش حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی تهران در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) سخن گفت.

همچنین دکتر شاهسوند در خصوص سلامت روان در دوران دستیاری و تسهیلات دانشگاه و مجتمع در این مسیر سخن گفت.

همچنین دکتر حسینی برای آشنایی فراگیران تخصصی با خدمات کتابخانه‌های مجتمع صحبت هایی بیان نمود.

  • گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 247616
محمد مرزبان
تهیه کننده:

محمد مرزبان

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *