اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1396/12/14 - 18:26
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3659
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تجلیل رییس دانشگاه از فعالان قرآنی

دکتر کریمی: قرآن دریای عمیقی است که حتی یک جرعه از آن می‌تواند تأثیرگذار باشد

رییس دانشگاه از فعالان قرآنی دانشگاه که در دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزیده شدند تجلیل کرد.

گالري عکس يک ميرحامد حسيني 

گالري عکس دو ميرحامد حسيني 

گالري عکس سه سيد ميثم عطري 
در این نشست که بعدازظهر روز دوشنبه 14 اسفند 96 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد، دکتر کریمی رییس دانشگاه، حضور  در جمع فرهیختگان قرآنی و اهالی علم و کمال را موجب مسرت دانست و گفت: افرادی که به فعالان، حافظان و مبلغان قرآنی مشهور هستند بخصوص در دانشگاه با قدمت و سابقه‌ای مانند دانشگاه تهران،  مسئولیت سنگینی بر عهده دارند.
رییس دانشگاه با اشاره به خاطرات دوران دانشجویی خود از فعالیت‌های مذهبی دانشگاه در پیش از انقلاب گفت: در سال‌های 1353 تا 1357 فضای متفاوتی در دانشگاه حاکم بود و نماز جماعت در مسجد دانشگاه با حضور تعداد کمی از دانشجویان برگزار می‌شود. در بعضی ایام مانند آذرماه هم مسجد دانشگاه تعطیل بود و دانشجویان در فضای سبز مقابل مسجد نماز می‌خوانند.
وی افزود: درمجموع فضای مذهبی دانشگاه در جمع محدودی از دانشجویان خلاصه می‌شد اما رفتار و عملکرد همین تعداد محدود جاذبه بسیاری داشت و با همین رفتار خوب آنان دانشجویان تازه‌وارد جذب فعالیت‌های مذهبی و سیاسی می‌شدند.
دکتر کریمی تصریح کرد: در فضای پرهیجان و پرهیاهوی امروز آنچه افراد بیشتری را جذب قرآن می‌کند قطعاً صوت خوب، حفظ قرآن و تفسیر علمی است اما همه این‌ها به‌تنهایی کافی نخواهد بود و در کنار آن باید عمل به مفاهیم قرآنی هم در رفتارمان باشد.
وی بابیان اینکه قران جاذبه بسیاری دارد و خیلی‌ها را شیفته خود می‌کند افزود: با نگاه به گذشته‌های دور درزمانی که قرآن تازه نازل‌شده بود و در غربت قرار داشت افرادی مانند جندبن جناده که به عیاری مشهور بود با همان آیه‌های اول، جذب قرآن شدند و جان خود را در راه اسلام فدا کردند و یا  مصعب بن عمیر که جوان ثروتمند و به شیک‌پوشی  در مکه مشهور بود،  جذب آیه‌های اول قرآن شد و بعدها اولین نماز جمعه را در مدینه خواند.
رییس دانشگاه، قرآن را دریایی عمیقی خواند که حتی یک جرعه از آن نیز تأثیرگذار است افزود: آنچه می‌تواند جمعیت بیشتری را جذب و مشتاق قرآن کند اینکه همه فعالان قرآنی در هر جایگاه و حرفه‌ای که هستند آنچه را که به آنان محول شده به نحو احسن انجام دهند. در آن زمان هم افراد اول عاشق اخلاق پیامبر می‌شدند و بعد اسلام می‌آوردند.
دکتر کریمی بابیان اینکه قطعاً همه فعالان قرانی دانشگاه از چنین ویژگی برخوردارند افزود: رفتار ما در محیط کار مطمئناً افراد بیشتری را علاقه‌مند به قرآن می‌کند و هر کس برحسب توان و گنجایش خود می‌تواند از این چشمه زلال وحی بهره‌مند شود.
وی راه عمل به تعالیم قرآن را دشوار و طولانی اما امکان‌پذیر دانست و  گفت: افراد زیادی را می‌شناسم که در راه قرآن قدم گذاشتند و در دوران قبل از انقلاب، دفاع مقدس و دوران سازندگی جانشان را در راه عقایدشان فدا کردند. این  نسل در هر مسئولیتی که باشند آدم‌های پاک دست و سالمی هستند و می‌توانند الگوهای خوبی باشند.
در پایان مراسم از فعالان قرانی برتر دانشگاه تجلیل شد.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: سید میثم عطری

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 75044
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی