• تاریخ انتشار : 1398/10/25 - 11:29
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 361
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه اقدام جامعه طرح سراج برای سازمان‌های بین بخشی دولتی

جلسه اقدام جامعه ویژه ارگان‌های بین بخشی دولتی برای طرح سراج در فرمانداری تهران برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه باهدف معرفی خدمات سلامت روان و مراقبت اجتماعی (سراج) در منطقه 17 شهر تهران و عقد تفاهم‌نامه همکاری بین بخشی برای استقرار (سراج) در منطقه 17 شهر تهران روز چهارشنبه 18 دی 98 در فرمانداری تهران برگزار شد.
این جلسه با ریاست دکتر نظام ملک شاهی، معاون سیاسی اجتماعی فرماندار تهران برگزار شد.
در ابتدا دکتر علیرضا شکیب، مدیر گروه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گزارشی در خصوص میزان پیشرفت طرح از زمان شروع آن در تیر سال جاری ارائه و همکاری بین بخشی سایر نهادهای دولتی و غیردولتی برای دستیابی به اهداف طرح را ضروری اعلام کرد.
در ادامه زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران، در خصوص اقدامات برنامه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد در برنامه تحول سلامت و اقداماتی که در طرح سراج در مراکز خدمات جامع سلامت در حال غربالگری و خدمات درمانی است مطالبی را ارائه کرد.
وی همچنین در خصوص خدمات تخصصی، حضور تیم تخصصی روان‌پزشکی در مرکز خدمات جامع میثم و همچنین ارائه خدمات اقدام جامعه در فرمانداری مطالبی را ارائه و بر ضرورت همکاری بین بخشی سازمان¬های دولتی و خصوصی به‌عنوان نوعی اقدام پیشگیرانه و بسترسازی برای کاهش آسیب¬های روانی اجتماعی تأکید کرد.
در ادامه مینا جلیلی مقدم، نائب رئیس خانه مشارکت مردم منطقه 17 تهران و مدیر پایگاه خدمات اجتماعی شهرداری منطقه 17، محسن آقاجانی، رئیس خانه مشارکت مردم منطقه 17 و قاسم سالار منش؛ مدیر اداره سلامت شهرداری منطقه 17، به معضلات چهارراه مقدم در محله مقدم این منطقه به‌عنوان یکی از طرح¬های در دست اقدام پایگاه خدمات اجتماعی پرداختند.
در ادامه دکتر ملکشاهی از موفقیت طرح و جلوتر بودن از اهداف و برنامه¬های از پیش تعیین‌شده ابراز رضایت کرد و گفت: منطقه 17 یکی از مناطق با جذب مهاجر بالا است و حدود 70 درصد اتباع افغان ساکن این منطقه فاقد مدارک اقامتی و هویتی هستند که به‌نوبه خود مسائل و مشکلات امنیتی برای منطقه و معیشتی برای آن¬ها ایجاد کرده است.
وی در ادامه افزود: رفع مشکلات مطرح‌شده در چهارراه مقدم مستلزم همکاری اداره برق، نیروی انتظامی و شهرداری منطقه است و برای رفع مشکلات معیشتی افراد باید از ظرفیت سازمان بهزیستی، سازمان فنی حرفه¬ای، هیئت¬های مذهبی و پایگاه¬های بسیج منطقه استفاده کرد.
در پایان دکتر شکیب گفت: طرح سراج به‌طور هم‌زمان در 8 استان کشور در حال اجرا است و دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان تنها دانشگاهی است که این طرح را دریکی از کلان‌شهرهای کشور به اجرا درآورده است به اینکه مجموعه سلامت تنها 20 تا 30 درصد مسائل و معضلات اجتماعی را می¬تواند تحت پوشش قرار دهد اشاره و بر استفاده از ظرفیت سازمان¬های دیگر برای پیشبرد اهداف این طرح تأکید کرد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
  • کد خبر : 97115
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی